Maasturiin 28" slicksiä?

Nyt kun on omaan talliin päätynyt tuollainen GT Peace 9r, pitäisi tuohon löytää käytännölliset renkaat työmatka-ajeluun.

Minkälaiset olisivat hyvät 28" slicksit tai semi-slicksit. Vannekokohan tuossa on 28" eli tavallisten 28"/622mm renkaiden pitäisi sopia, leveyden puolesta ilmoitettu sopivaksi alk n 30mm. Mieluusti leveys luokkaa 30-40mm.

Schwalben Marathon Racer tai Supreme

Voithan sinä myös pitää ulkomuodon muhkeana ja hommata alle vaikka schwalben Big Applet. Noi 29" pyörät näyttää vähän hoopoilta kapeilla kumeilla. Ja 29" pyörässä melkein kaikki alle 2" leveät kumit näyttää kapeilta.

Eiks Kojakkia saa kans isossa koossa?

Kojakia lähemmäksi “slicksiä” kumia tuskin pääsee - tosin vain ulkonäöllisesti. Kyseessä on vissiin kuitenkin varsin pitävä kumi.
Isolle vanteelle saa kyllä, mutta näyttäisi schwalben taulukon perusteella löytyvän “vain” 35 mm leveänä 622 kehälle. Samalla nettisivulla näkyy moni muukin kaipailevan 2" leveätä versiota.

Noi Big Applet saattaisivat olla itseä miellyttävät, mistäköhän noita sais halvalla :slight_smile:

Edit: Tuo Kojak voisi kyllä olla kanssa varteenotettava vaihtoehto.

Mikä sen vanteen sisäleveys on?

Meidän perheessä on hyviä kokemuksia 1.5" Marathon Racerista 26" maastopyörässä.

Eikä sitä rengasta kannata ulkonäön perusteella valita. Tai jos valitsee, niin kannattaa ottaa se, mikä näyttää parhaalta ohjaustangon takaa katsottuna.

Sisäleveydestä ei nyt ole tarkkaa tietoa…

Enkä ole rengasta pelkästään ulkonäön perusteella ostamassa. Hyvä ulkonäkö on kuitenkin plussaa :slight_smile:

35-622 Kojak on oikeasti aika tasan 30mm leveä. Ihan hyvä kumi se on, kokoistaan kapeamman tuntunen kaikin puolin.

en nyt muuallekaan keksinyt tätä postata, joten tulkoon tänne, kun on kojakeista ollut puhetta. eli nyt halvalla on-onelta: http://www.planet-x-bikes.co.uk/i/q/TYSCKJK/schwalbe-kojak-raceguard-wired-tyre

Sori OT, mut miks kaikkien Peace 9r päätyy katukäyttöön työmatkapyöräks? Se on kuitenki täydellisen awesome ajaa oikeesti maastossa, vähän painavahko vaan.

Stadin ytimessä on ihan kunnon xc-maastot just nyt.

joo ei tarvi mennä mettään, kun suomi-XC:tä voi ajaa etutöölössä.

Kokeilin omaan 9eriini kapeampia renkaita ja hoopouden lisäksi myös ajotuntuma meni aika scheisseksi. Eli muhkua alle vaan.

Näillä keleillä 9er on osoittautunut ainoaksi varteenotettavaksi työmatkapyöräksi. Keväällä sitten nopeammat pelit alle.