Maastofillarileffan ennakkonäytös ke 23.5. klo 20 (HKI)

Laitetaan erilliseen kun mainitsin Keskariketjussa.

Keskiviikkona Helsingissä isosti tuotetun ja näyttävästi kuvatun maastofillaroinnista globaalina elämäntapana kertovan leffan erikoisnäytös. Kyseessä Strength in Numbers jonka takana Anthill Films. Vaikka leffa keskittyy maastofillarointiin niin yhtymäkohtia on runsaasti kaikkeen muuhunkin nykyaikaiseen fillariharrastamiseen.

Paikkana Andorran Kino, Eerikinkatu 11. Alkaa 20:00, ovet aukeaa 19:30.

Kino on pieni. Jos haluaa varmistaa paikan niin ennakkovaraukset tuolta. Ennakkovaratut 5 €, ovella joutuu ilman ennakkovarausta pulittamaan sisään mahtuessaan 7 €.

Samalla voi tarkistaa Coronan juomatarjonnan. Eikös Corona vietä juhlavuotta?

Tilannekatsaus lippuihin tiistaiaamuna:

Ennakkovaraukseen (5 €) jäljellä noin 20 lippua. Ennakkovaraus sulkeutuu ke klo 12. Mutta saattaa siis loppua jo ennen sitä.

Ovelle (7 €) jätetään kasa lippuja. Mutta Kino on pieni sali joten välttämättä ei kaikille riitä ovelta.

Jos joku siis tulossa yllättäen esim. keskareista leffailemaan niin pistäkää vaikka tekstari mulle (nolla viis nol 3649075) niin laitan paikkoja sivuun.

Leffan alussa muutaman minuutin spesiaali erikoistalkshowpaneeli:

Monessa leffaproduktiossa mukana olleet lumilautailijat Heikki Sorsa ja Juuso Laivisto arvioivat ammattivalokuvaaja ja lasketteluelokuvaohjaaja Arttu Muukkosen johdolla erilaisten harrastusleffojen tekemistä. Ikään kuin lumileffat vs. fillarileffat battle.

Onko lumi- vai pyöräpuolella nykyään isommat produktiot ja budjetit? Kummilla on kovemmat kalustot kuvaajien käytössä? Kumpi tuntuisi vievän kehitystä eteenpäin voimakkaammin? Kumpi kopioi kumpaa? Mitä voisivat oppia toinen toisistaan?