M: -

Kaikki myyty taas.

Ja nostonesto

Uutta myyntiin!

Kiekkoa ja kiekonkaltaista.

Suginoa pöytään.

Ihan vaan infona, joltain suht yleiseltä kehävalmistajalta, oisko ollu dt löyty jarrupinnallinen kehä niin identtisillä mitoilla et sai kasattua samoilla pinnoilla uuden kiekon, kun omista ellipseistä antautu kehä vuosia sitten.

Joo tätä mietin kanssa. Mavic ei suostunut ilmoittamaan näiden ERDiä, mutta saahan sen tietty mitattua. Joka tapauksessa en jaksais itse tällä kertaa lähteä tähän vaan ajattelin vierittää puuhastelun ostajalle.

Itseasiassa tuo tieto oli ainakin taannoin mavicilta tiedossa. Heillä oli oma sellainen tekninen tietokanta, josta noi pääsi katsomaan, mutta en tiedä onko enää käytössä.

Ja tosiaankin, en meinannut myyjälle korjailuhommia ehdottaakaan, vaan kunhan huikkasin, että ite oon ainakin kertaalleen kehän vaihtanut, että oli ihan markettituotteella hoidettavissa käyttiskiekoiksi näin niinkun inormaatiomielessä.

1 Like

Sain heiltä jonkun yleisen spec sheetin, missä ei tosin tuota ERDiä ollut. Kysyin siitä vielä erikseen perään niin sanoivat että eivät halua antaa sitä tietoa koska “we never provide the ERD, Mavic do not recommend using different rims with our hubs.” :person_facepalming:
e: Laitoin tästä kyllä palautetta että vähän epäkestävää hölmöilyä.

Joo, edasin vähän tohon ylle. Muille tiedoksi, että toi ERD on kuitenkin aika mittailtavissa oleva asian, kun vaan mittaa vastakkaisista pinnanreijistä sen kehän sisäpuolen niin ei siihen tarvi kun lisätä joku 6 milliä niin saadaan lukema. Ei ne pinnat kuitenkaan ihan millin murto-osan tarkkoja oo erd lukemasta.

3 Likes

Reppua ja kenkää myös.