M: Ventana ECDM (runko), kammet tandemiin, EBB, muutama stemmi

Myydään tandem-runko Ventana El Conquistador Del Montanas (tjsp). Rungossa on kiinni Fox Floar RP23, Chris King ohjainlaakerin ylä- ja alakuppi (1 1/8"). Runko jäi käytöstä ehjänä, mutta on ollut ajamatta ainakin 6 vuotta. Varastoitu kuivassa ulkovarastossa. Takalinkun laakerien kunnosta ei ole tietoa. Rungon emäputken vahvikkeen alla on rako. Alkuperäinen omistaja oli laittanut siihen jesaria tukkeekksi. Huomasin vasta nyt, joten ei ole ajoa haitannut.

Stokerin pituus on oli noin 155 cm ja kapu 178 cm. Tarkempia tietoja rungon koosta ei ole vielä. Tutkin arkistot ja päivitän ilmoitusta, jos tietoa löytyy. Toki voin myös mittailla, jos kiinnostusta löytyy. Kuitti löytyy.

Settiin sisältyy
Shimano Ultegra tandem-kampisetti octalinkille. Mukana saa myös kaksi octalink-keskiötä, mutta niiden kunnosta ei tietoa. Ajoimme näillä vain muutaman lenkin, mutta ne olivat ostettaessa käytetyt.

Mukaan tulee vielä kaksi tamdem-kampea Truvativ Firex (GPX-keskiö). Toisen parin varkaat veivät toisella kierroksella. Erehtyivät luulemaan niitä peruskammiksi ja vei mukanaan miljoonalaatikosta.

Kaksi EBB:iä. Toisen mukana saa ilmaiseksi neliskanttikeskiön ja jumittuneen kammen.

Eikä tässä vielä kaikki: Mukaan tulee kaksi stemmiä, joilla saa stokerin ajoasennon kuntoon.

Ja vielä lisäksi mukaan tulee takakiekko: DT 540, Mavic EX729Disc ja Schwalbe Nobby Nic.

Minulla ei ole hajuakaan paketin todellisesta arvosta. Tunnearvoa sillä on sitäkin enemmän, mutta karu todellisuus on se, että tämä aikakausi on meidän osalta ohi.
Hintapyyntö koko setille 700e. Tarjouksia saa esittää, jos hintapyyntö on mielestäsi pahasti pielessä.

Vain nouto Hyvinkäältä. Saa tulla potkimaan renkaita. Yhteydenotot YV:llä.

3 Likes

Notstonetso.

No nyt!

GLWS

Se rako vahvikkeen alla on ihan asiaan kuuluva homma. Hot hot hot :fire:

1 Like

Vuorten valloittaja

Ei yhtään sen vaatimattomampi nimi. Huh :fire:

GLWS