M: Vanha kilpapyörä 200€

Myynnissä Vaasassa sijaitseva pyörä jonka voin toimittaa esimerkiksi Hesaan:

Veikkaisin että 70-80-luvun taitteesta oleva Cresent(MCB) merkkinen kilpapyörä jossa on tuubirenkaat, Shimanon osat muuten paitsi takavaihtaja on Gibiemme ja mutka Cinelli. Muhvit on erittäin komiat koristeelliset.

Maalipinta rakoilee muutamista kohdista ja niissä on luonnollisesti ruostetta mutta pahaa ruostetta ei kyllä ole missään, että hiomapaperilla lähtee kaikki pois.

Lukkopolkimet ovat Shimanon mallia BD-A525 VIA. Satula on Velo Gromoly jossa pientä reikää päällysteessä. Kumet hyväkuntoiset.

Ainoat puutteet ovat että etujarrusta puuttuu vaijeri ja jarrukahvojen pehmustekumi on hapertunut.

Poljinkeskiön keskeltä Satulaputken juureen 57,5cm ja vaakaputki putken yläpintaa pitkin mitattuna 53cm. Eli nasahtaa noin 180cm pitkälle kuskille parraimmiten

Kuvia löytyy Osoitteesta www.flickr.com/loym

Tarjouksia ja kysymyksiä siimonhurtig(at)gmail.com. Hinta 200€/eniten tarjoava

Nervexin muhveilta näyttävät + keskiö taas sitten ei, mutta missä on Reynoldsin tarra, vai luovuttiinko sen liimaamisesta 80-luvulle tultaessa, tai sitten tämä on jo Tangen putkea? Olisiko tämä 92318 -malli? Tuure tietää :slight_smile:

Jokatapauksessa hieno!

jeps pyörä myyty, kiitos kuulemiin.

Keskiö on luultavasti Agrati ja putket luultavasti sitä paksumpaa mutta kuitenkin ohennettua Reynoldsia. Kyllä Nervex valmistajan DuBois tyyliset muhvit yhdessä Shimanon osasarjan kanssa viittaavat juurikin 70-luvun lopun 92318 malliin. Noita DuBois versioita on jotenkin hankala erottaa niistä Nervexin Pro malleista. Kuvia niistä on tuolla:

http://www.classicrendezvous.com/France/Nervex_lugs.htm

Nätti pyörä, joku sai oivallisen käyttöpelin tuosta.

Minulle kannattaa aina tarjota keskeltä - keskelle mitoituksella 61 tai 64 senttistä Crescentiä noilla em. muhveilla. Ja mieluummin juuri noilla paksummilla putkilla varustettua halvempaa, painavampaa, jäykempää ja kestävämpää 92318 mallia. - En minä nyt sellaisesta ihan mahdottomia kuitenkaan ole valmis maksamaan.

Nuo olivat siis niitä harvinaisia 24" tai 25" malleja.

Tuure

-.-

Jostain syystä eri lähteissä noita DuBois muhvejakin on tuollaisilla käkkyräisillä reunoilla. Ei siis noistakaan ota enää selvää. Kuvan pyörässä voivat siis olla aivan hyvin aidot Pro muhvit. Käyttämättöminä nuo ovat hyvin haluttuja. Nettiin voi kuka tahansa laittaa kuvan mistä tahansa, ja väittää siitä sitten mitä tahansa. Silleen se lähdekritiikki pitää muistaa, vaikka kuinka olisi sivun tekijänä joku antaumuksellinen harrastaja.