M/V: Rossin maantie TT- runko, phixykiakko, etc. etc.

Edit: Lisätty kuvia/tavaraa, korjailtu kieltä.

Kuvissa näkyvää vaakaputken klommoa lukuunottamatta erittäin hyväkuntoinen ja ensiluokkaisen ajossa olleen maalipinnan omaava Rossin maantie- tt. Columbus matrix putkea, vaaka: 570 pysty: 580 c-c. Etuhaarukka luonnollisesti imee 650c kiekon.
220e

Lisäksi settiin on mahdollista ostaa seuraavat kilkkeet:

Contin 23-571 ultrasport ja sisäkumi. Uudet, edelleen paketissa. 25e
650c etukiekko: Mavic cxp 33, shimano deore, mustat dt compit. 80e. ajamaton.

Lisäksi:

Japonialaisleimattu D-A lukkorengas. Kuvassa kirjainupotuksissa oleva pintaruoste lähti hammasharjalla, sen jälkeen varastorasvoissa. NiB, njs ja kaikkee sellasta…

18e

Profilen bullhorn, mustilla teipeillä, ajoa 3 päivää+ yhdet poolot.
15e
MYYTY
Kummallinen bullhorn, jos muistan oikein, chopattu jostain aika-ajo tms härpätintangosta. Vanhasta teipistä karseet liimaschaisset pinnassa.
5e
http://farm5.static.flickr.com/4129/5029253357_cf2fabca6d_z.jpg

Campan 111mm, 36x24f keskiö. Koeasennettu, ajamaton.
http://farm5.static.flickr.com/4108/5029866680_f1d4f7aff8_z.jpg
30e MYYTY

Salsan sysloros kaffapari. 26.0/31.7/31.8mm. Vasen ollut käytössä muutaman päivän. Pienehköt käytön jäljet.
http://farm5.static.flickr.com/4153/5029858320_3b8bdde6a7_z.jpg
20e VARATTU

Campagnolo omega v. Musta tuubikehä 36h, jarrupinnaton. Ehkä pornoin kehä ikinä. Mistään. Kunto hyvä käytetty.
http://farm5.static.flickr.com/4109/5029237281_c4ec101e31_z.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4103/5029228179_c38126b437_z.jpg
35e

Hinnoista saa esittää eriäviä näkemyksiä, tarjoa siis.
Ei jaksais postitella, stadista tai gothamista saa…

Vaihdossa voi koittaa tarjota seuraavaa: fjellun tjäkta tai nordli rotsia tahi jotain sen henkistä kokona l-xl. Maantieosia tuohon projektiin. Tollasta shamalia eteen, nahkapallia, ja kaikkee kivaa.

Saisko tosta napattua kuvan kiekot alla, niin pääsis ihmettelemään pudotuksen määrää. Kuinka korkea emäputki?

Onks toi vaakamitta niinku oikeesti vaakamitta, vai putkea pitkin mitattu?

Putkea pitkin mitattu. Saa, maanantaina pääsis päivittelemään.

onk toi gäinäpurkki kans myytävänä? :wink:

NKOTB - 8:39, 21.11.2009 » Onks toi vaakamitta niinku oikeesti vaakamitta, vai putkea pitkin mitattu?
Miten tuollaisen ttrialin runko oikeesti mitataan? Toi vaaka putkihan pitenee aika lailla kun se slouppaa tuonne alaviistoon. Eli minkä kokoista tavarunkoa toi mahtais vastata (noin) ?

Nimimerkki: Leikkasinko turhaan.

NKOTB - 17:14, 21.11.2009 » Saisko tosta napattua kuvan kiekot alla, niin pääsis ihmettelemään pudotuksen määrää.
Tässä taitaa olla melko samanlainen aparaatti esitteessä: [Kuva](http://bulgier.net/pics/bike/Catalogs/rossin-88/4.jpg)
NKOTB - Onks toi vaakamitta niinku oikeesti vaakamitta,
Mikä muuten on niinku oikee vaakamitta?

^^kiitti Ola, noissa catalogeissa on ihmeteltävää pariksi illaks.

basti - 6:27, 23.11.2009 »
NKOTB - Onks toi vaakamitta niinku oikeesti vaakamitta,
Mikä muuten on niinku oikee vaakamitta?
Niinku horisontaalinen, tai efektiivinen vaakamitta, joka noista uusista kompaktigeometrialla tehdyistä rungoista kerrotaan. Vaikka ei mulla kyllä oo hajuakaan, että miten mitoitus tommosella rungolla toimii.

Olen käsittänyt että alunperin pursuit / lo pro -runkojen koko määriteltiin vanhaa tapaan lähinnä vain satulaputken mitan mukaan. Vaakaputki oli suunnilleen korkeutta vastaava jossain rakentajan määrittelemässä suhteessa ja stemmillä sitten tietenkin säädettiin pituus oikeaksi.

Ja kannattaa myös muistaa että näitä pyöriä ei koskaan tarkoitettu missään määrin mukaviksi tai ergonomisiksi ajaa vaan yksinomaan aeroiksi ja nopeiksi.

Mutta tästä huolimatta ainkin mun Sannino oli fiilikseltään ihan todella hauska pyörä ajella.

Eikös se efektiivinen vaakaputki ole mitta vaakaputken ja emäputken liitoskohdasta vaakatasossa vaakaputken ja satulaputken todelliseen tai kuvitteelliseen liitoskohtaan. En sitten tiedä, olisiko se mitta järkevämpää ottaa aina ylemmän liitoksen korkeudelta, eli pursuit-rungossa mitta satulaputken ja vaakaputken liitoskohdasta vaakasuoraan siihen kohtaan, missä emäputki kohtaisi sen, jos jatkuisi niin ylös.
…tosin santun pursuitin slouppauksella ja ohjauskulmalla tämä mitta lähenisi jo nollaa.

Jos ton haluais mitoittaa ajettavaksi, niin vois varmaan tähdätä siihen, että ote bullhorneilla vastais suurin piirtein maantiepyörän alaotetta tai jotain.

53-54cm. Vaaterissa emäputken ja vaa’an liitoskohdasta pystyyn. c-c.

Jos tän päivän aikana ei tule enempää tarjouksia, niin filo on myyty.

Edit: toi ostaja katos silloin joskus, eli vapailla markkinoilla…

MrHat - 9:34, 25.11.2009 » Eikös se efektiivinen vaakaputki ole mitta vaakaputken ja emäputken liitoskohdasta vaakatasossa vaakaputken ja satulaputken todelliseen tai kuvitteelliseen liitoskohtaan. En sitten tiedä, olisiko se mitta järkevämpää ottaa aina ylemmän liitoksen korkeudelta, eli pursuit-rungossa mitta satulaputken ja vaakaputken liitoskohdasta vaakasuoraan siihen kohtaan, missä emäputki kohtaisi sen, jos jatkuisi niin ylös. ...tosin santun pursuitin slouppauksella ja ohjauskulmalla tämä mitta lähenisi jo nollaa.
Tuon mitan ilmoittaminen ei ole aivan yksiselitteistä, mutta kun sillä haetaan rungon suhteuttamista perinteisen vaakaputken omaavaan runkoon, niin sloupatuissa rungoissa mitta pitäisi ottaa emäputken ja vaakaputken liitoskohdasta (keskeltä emäputkea) horisontaalisesti keskelle satulaputkea - siis tolppaa. Tollaisessa vanhan mallisessa aika-ajorungossa mitta olisi järkevintä ottaa tosiaan toiste päin, mutta tuossa suhteuttamisessa ei oikein muutenkaan ole mitään järkeä kun tangosta ja ajoasennosta lähtien kaikki on erilaista kuin perinteisessä kilpurissa. Vanhan mallisten aika-ajorunkojen pituusvertailussa melkein järkevin mitta on suora veto satulatolpan päältä emäputken päälle ja siihen lisäksi droppi.

Itse on yleensä tullut mitattua runkoja fotarilla jos on yhden mitan tiennyt ja kuva on otettu suunnilleen järkevällä tavalla. Muutamien millien heittoja tulee, mutta varsinkin noiden virtuaalimittojen ottaminen on helpompaa kuin käsin. Kasatuista pyöristä ei tarvi tietää mitään, varsinkin jos kuva on otettu jollain objektiivilla minkä geometriavääristymät korjaava plugin tunnistaa. Kilpurin kiekkojen halkaisijoissa ei kovin suuria eroja ole.

Mikäli erilaisia runkoja haluaa vertailla keskenään niin paras mitta on ottaa reach keskiöstä emäputken päälle. Eli ottaa luotilangan ja mittaa. Koska satula tulee aina samaan kohtaan, vaikka kulmat kuinka vaihtelisi, niin vaakaputken mitalla voi heittää lähintä oravaa. Emäputken kulman vaihtumisessa asennon pituus ei muutu paljoa, mutta 60cm satulaputkessa aste on suunnilleen sentti. Ratarungot voi olla 75 astetta ja maantierungot 72:ta ja tässä ero on jo lähemmäs kolme senttiä. Eli maantierunko on kolme senttiä lyhyempi mikäli runkojen vaakaputki on pituudeltaan sama.

basti - 12:18, 25.11.2009 » Jos tän päivän aikana ei tule enempää tarjouksia, niin filo on myyty.
No, mikä se tänhetkinen tarjous on?

250e

^nuuh.

Up up up… Tavaraa lisätty…

TippaKypara - 13:58, 27.9.2010 » onk toi gäinäpurkki kans myytävänä? ;)
On