M/V : Favorit & Crescent sinkulat

https://www.yksivaihde.net/old/2356

ja

https://www.yksivaihde.net/old/2492

noi on ny mulla,ja mulla taasen on käådet täynnä rpjekteja ennestäänkin joten saavat jatkaa matkaa vaikka heti uuteen kotiin,yhdessä tai erikseen.

Cressu on kuvan kunnossa,eli ei siit puutu kun jarruvaijeri taakse ja jarrujen säätö ni sillä voi päästellä menemään.Ketju ja takaratas on uusia edelleen,fillarilla ei ole ajettu kahta kilsaakaan laittelun/sinkuloinnin jälkeen.

Favorit on topicissa olevien kuvien jälkeen saanut n.6 cm kavennetun tangon "hamppu"narutupein,Weinmannin siistin kiillotetun etujarrukahvan ja Crossbow vintage etujarrun.Tästä ei puutu kuin etujarruvaijeri kuorineen sekä etujarrupalat.

Hintaa en ala esitteleen vaan saa vapaasti tarjota kunhan on järki päässä etenkin Favoritin suhteen koska siinä on käytännössä uudet kiekot,sisä&päällikumit,ketjut,ja se on aika hyvin hiottu ja maalattu myös.Kammissa on uudet laakerikuulat ja rasvat,samoin ohjainlaakerissa,jne.

Olen vielä huomisen kotosalla mutta keskiviikko-aamusta katoan lappiin hiihteleen viikoksi ja täten fillareita pääsee pällisteleen taas 11.12 alkaen.How ever,nopea hemmo joka ei paljoa renkaita potki saa tästä edukkaasti itse huomenna,tiistaina 1.12, noutaen jommankumman tai kummatkin.Laitteet sijaitsee pirkkalassa.

vaihdossa otan helposti rahaa tai rahaa ja romua :),pääpaino romuissa mitä haen on nyt :

-sinkulakitti maasturin takanapaan,Ei-kierteelliseen.
-Asialliset mtb-jarrukamat,cantilever.
-Nelikanttikeskiöön passaavat kammet,joihin saa rattaita kotomaasta helposti.ei biospace,ei muovia sisältäviä kiitos.
-Isot rungot,60+ cm.Ei ranskakaisia eikä italoja,vaan helposti huollettavia perusjuttuja:)

Tjaha,tota hintapolitiikka akun on kyselty niin laitetaan sitten vaikka sillain että kummatkin yhdessä,140e,ja erikseen osteltuna kressu 50e ja favorit 120e,eli se lähtee sillä mitä noi kiekot kumeineen maksoi kun ne uutena ostettiin hifibiltemasta.