M/V : Favorit aihio.

Runko aika hyvä,normikulumaa toki haarukan tienoilla mihin kumit/lika on raapinu aikanaan. Kromiosat aika iisisti kiillotettavissa vielä. Vuosimalli muistaakseni ´77,korkeutta n.53-54,vaakaputki puolestaan about 56,ellei jopa 57,en ny muista mut ei mitat näiden annettujen yli/ali mene.
Kai hyvinkin pitkälti alkuperäset palikat,takavaihtajasta en mene vannomaan mutta saman aikakauden kamaa on ainakin.Ei satulaa.Jarrut favorit deluxe tai special,mikälie luksus olikaan tyyppinimeltään,ei weinmannia kuten joissain favoissa on myös ollut.Lokareita ei periaattessa ole,ne poistin tunkiolle.
Mulla on tohon myös alkuperänen takakiekko kumeineen pakkoineen,mutterit tais olla hukassa,pakka ihan ajokelponen,hyvinkin ajokelponen.Stemmin alkuperäsyyttä en osaa sanoa kun näissä on pirun monenlaista ollut näköjään.
Kiilakammet totta mooses MUTTA joku tampio/mäkkaiver on ton vasurin kammen,tai petaalin jenkat kai paskonut joten se on hitsattu yhdeks paketiks,tukevasti tosin,muttei se sauma ihan silmille heti hypi eli ei o tuhottoman suuri kasa poishiottavaksi,jos tällaset tahtos säilöä.

Mutta juu jollekkin täst ehkä ois ihan kelvollinen runko josta tehä sitä muotipyörää jossa ei ole jarrua tai jotain.Tämä majailee 03 alueella,tampere/pirkkala rajaseuduilla.

Perussetti,vaihto romuun,tai rahaan ja rahdit ostajan piikkiin,jos ei nouto onnistu.

tän tuplapostauksen voi deletoida.