M: Surly Crosscheck 52, 250€

Myyn Surlyn Crosscheckin (runko ja haarukka), vaakaputki 50 tai 52 vähän mittatavasta riippuen, putkien keskeltä keskelle 52. Mulle, 170cm pätkälle, on droppitangoilla varustettuna varsin sopivan kokoinen. Ajettu noin vuosi, eli pientä patinaa on jo vaalean harmaaseen maalipintaan tullut, näyttää vaan paremmalta. Ritcheyn joku ohjainlaakeri kuuluu pakettiin. Lisäksi voidaan neuvotella muutamalla kympillä mukaan Tektron mini-v (RX5) jarrut molempiin päihin, yhdet iskemättömät xtr-palatkin näyttäs löytyvän. Myöskin Tektron lisäjarrukahvat jäi yli, niistäkin voidaan keskustella. Jos jarrusälät eivät mene runko-haarukka-combon mukana laitan erikseen tarjolle myöhemmin.

Sijainti Helsingin keskustan kupeessa, en ainakaan toistaiseksi jaksaisi postitella. Ja hinta on tuo otsikossakin mainittu 250€.

E: niin piti vielä lisätä että yhteys puhelimella, tulee täällä sen verran harvoin hengailtua: nolla neljä nolla viisi neljä seitsemän kaksi kaksi seitsemän kahdeksan.

muutama kiinnostunut kysely on pyörästä tullut, joten laitetaan toistaiseksi myynti-ilmoitus tauolle ja katsotaan viikonlopun jälkeen menikö kaupaksi. kiitos kiitos.

no joo ei se menny kaupaksi vaikka viikonloppukaan ei vielä ole ohi eli vielä olis tarjolla. satulaputken pituus c-t eli keskiön keskeltä vaakaputkeen (eixe näin menny) 46cm. pienille ihmisille, siis.

osta osta! muuten joudun kasaamaan tosta itelleni kyklokrosspyörän ja siitähän ei voi seurata mitn hyvää.

nosto, hop.

myyty. jos joku moderaattori huomaa niin voi vaikka poistaa koko aiheen (jostain ihmeen syystä en onnistu editoimaan vanhoja viestejäni enkä otsikkoa, menen faqiin…). kiitos.

E: joo sieltähän löytyikin tyhjentävää vastausta useamman viestin verran.