M: Specialized Langster 56cm, Hartke B60 bassovahvistin

Nyt täytyy myöntää, että pyöriä on liikaa. Pyörät vartiovat mustasukkaisesti ovea ja alkaa olla mahdotonta päästä ihan vaan kävelylle tyttöystävän kanssa. Myös roskien vienti on vaikeaa pyörällä, sillä matkalla on kahdet portaat. Langsterin on kai lähdettävä. Tämä on kai sitten se Original Generation (vaiko peräti Classic-malli) Langsterista. Valmistajan tiedot. Koko 56cm.

http://www.normaali.net/temp/spessu/pikkukuva.jpg

Alkuperäinen 42T eturatas on vaihdettu 48 piikkiseen Suginon Messengeriin, joten nyt pyörällä pääsee esim. “täysiä”. Edessä uudenkarhea Michelinin Speedium, takana joku musta rengas. Maalipinnassa joitakin lähinnä huolellisen lukitsemisen jättämiä kolhuja. Muita muutoksia pyörään ei ole tehty. Vanteet on suorat, jarrupaloissa on pintaa vaikka naapurinkin jarrutella. Ostettu viime kesänä, kuitit löytyy, lukko ei kuulu kauppaan.

Pyynti 500e, tarjotakin saa jos hinta vaikuttaa mahdottomalta. Pyörä on Oulussa ja kuljetus onnistuu ainakin Raahe-Oulu akselilla.

Ja kun myöntämisen vauhtiin on päästy, niin myönnetään myös, että en koskaan oppinut soittamaan bassoa. Myytävänä 10 vuotta vanha, lähes soittamaton Hartken 60W B60 bassovahvistin. Todella virheettömässä kunnossa, aina säilytetty sisällä huoneenlämmössä. Soittotaitoiset kaverit tiesivät kertoa, että toimii ja kuulostaa hyvältä.

Kerran lainasin ko. vahvistinta kaverille keikkaa varten ja kaveri
onnstui iskemään naisen keikalta matkaansa. Lisäksi taksikuski tarjosi kyydin ilmaiseksi. Aamulla postiluukusta oli pudonnut hesari Nyt-liitteellä ja Kuukausiliitteellä, vaikka kaveri ei edes tilaa Hesaria ja oli sunnuntai. Kaiken lisäksi intiimialuetta vaivannut kutinakin osoittautui ihan tavalliseksi ihottumaksi! Että ei ole ihan turha vahvistin.

http://www.normaali.net/temp/spessu/hartke-b60.jpg
Elementti
Takaa

Pyynti 180e ja tarjota saa sillä tiedän, että basisteilta on aina rahat loppu.

Tarjoukset, lisätiedot, kuvat: eetu.pajala (ättä) saunalahti.fi, 050-3438292

Tää voi olla turha huomio, mutta laita toi styrkka muusikoiden.nettiin, voi lähteä nopeastikin.

Helvetin hyvä ilmoitus btw.

Kaapin myynti-ilmoituksesta:
http://www.mustaninja.org/uploads/seal.gif

Onks lankesteri viel avoinna? kaveri toden näköisesti haluaisi moisen, kun on vielä sopivan kokoinenkin.

Kyllä on, pyydä laittamaan mailia ja soittaakin voi nolla viis nolla kolme neljä kolme kahdeksan kaksi yhdeksän kaksi.

Ostakkaa, ostakkaa. Langster on vielä myymättä. Tällä viikolla vaihdan kaupan päälle takakiekolle uuden ja punaisen Speediumin niin mätsää eturenkaan kanssa.

http://www.normaali.net/temp/spessu/s-spclzd-1.jpg

http://www.normaali.net/temp/spessu/s-spclzd-3.jpg

http://www.normaali.net/temp/spessu/s-spclzd-2.jpg

http://www.normaali.net/temp/spessu/spczd-1.jpg
http://www.normaali.net/temp/spessu/spczd-2.jpg
http://www.normaali.net/temp/spessu/spczd-3.jpg
http://www.normaali.net/temp/spessu/spczd-4.jpg

Bassovahvistin meni jotenkin kummallisesti heti kaupaksi. Langsterista lisää kuvia pyytäneille. Pyörässä on nyt myös uusi halflink-ketju sekä 400m ajettu Michelinin Speedium takana.

MYYTY