M: sekalaista tavaraa

Kaikenlaista ylimääräistä tavaraa on kertynyt kaappeihin. Näistä hankkiutuisin mielellään eroon.

Bilteman ketjut kapealle ketjulle, uudet paketissa. 3€.

Shimano 600 eturatas 130mm pulttikehä, kapealle ketjulle 43 piikkiä. Vähän ajettu. Vaatii hieman asettelua että rattaan saa “keskelle keskiötä”, eli reiät ovat hiukan turhan väljät. Itsellä on toiminut ihan hyvin. 5€.

Shimano 600 eturatas 130mm pulttikehä, kapealle ketjulle 44 piikkiä. Vähän ajettu. Vaatii hieman asettelua että rattaan saa “keskelle keskiötä”, eli reiät ovat hiukan turhan väljät. Itsellä on toiminut ihan hyvin. 5€.

Shimano SP-250 polkimet + (ilmeisesti) Bilteman muovihäkit+ remmit. Ei ruuveja häkkien kiinnittämiseen. Polkimet ovat siistissä kunnossa mutta kaipaavat uudet vaseliinit sisäänsä. Häkit taitaa olla käyttämättömät. 5€.

Silvan tankoteippi. korkkia, teipissä on peräkkäin 5 sentin pätkissä kaikkia mahdollisia värejä. Uusi, paketissa. 5€.

Campagnolo Veloce Skeleton jarrulänget, mustat. Toinen jarruista ajamaton, toinen on ollut muutaman satasen fiksin etujarruna. 40€.

Middleburnin RS8 hifikammet maastopyörään. Mustat, 175mm, nelikanttikeskiölle. Näissä on sellainen vika, että edellinen omistaja oli jotenkin saanut keskiön reiän väljäksi. Eli kampien ja keskiön väliin tarvitsee jotain täytettä. Itse laitoin väliin alumiinia oluttölkistä, ja homma toimi hyvin pari kuukautta. Sitten kammet jäi ylimääräisiksi.

Kampien mukana voin myydä kammenpultit+spiderin+keskiön (68mm/115mm peruskeskiö) ja Blackspiren 32-hampaisen DH-rattaan 8/9-ketjulle. Eli siis kaiken mitä sinkulan kampiin tarvitsee. Kammet ovat ihan siistissä kunnossa, ratas ja spideri ovat lähes uudet, keskiö on jonkin verran ajettu. Pelkät kammet 10€. Koko setti maksaa 35€.

Ikivanhat kuluneet nahkaremmit häkkeihin. Jos jollain on remmeille käyttöarvoa, ne saa hakea pois ilmaiseksi.

Syntace F99 kevennysstemmi maastopyörään. 1 1/8"-25,4mm-75mm, uudenveroinen. 45€.

Continental Mountain King Supersonic renkaat, 2,2" leveät 26" maastorenkaat. Eturenkaassa 95% kuviota, takarenkaassa 75%. 15€/pari.

Tavarat Vallilassa. Noudot etusijalla, en mielellään lähettele tavaroita. Meili: erkko(at)nic(piste)fi