M: Ratanapa

Myynnissä flipflop-napa (fix-free). Musta, korkealaippainen, 120mm leveä, 32r. Mukaan lukkorengas ja tracknutsit. Tarvittaessa 2*3mm prikat.
Napa on käyttämätön, purettu valmiista kiekosta, jonka takia reiissä näkyy pinnan painamaa jälkeä.
Hinta:?
Tarjouksia privaatilla

Merkki?

Merkistä ei ole tietoa.
Ehkä joku osaa kuvan perusteella jotain arvata?

Näyttää ihan Langsterin navalta.

REAR HUB: Specialized, 32 hole, forged alloy, double sealed w/ chrome track nuts

Irtokuulilla.

Right?

Right! Munkin langsterissa oli vakiona nuo prikat etuakselilla, koska ratamutteri oli liian iso mahtumaan etuhaarukan “lawyer lipsien” väliin. Sori, jos sotken sun huutokauppaa, mutta sitä kaikkein halvinta taiwanilaistahan tuo napa on.

asb - 13:35, 18.2.2009 » Näyttää ihan Langsterin navalta. REAR HUB: Specialized, 32 hole, forged alloy, double sealed w/ chrome track nuts Irtokuulilla. Right? Right! Munkin langsterissa oli vakiona nuo prikat etuakselilla, koska ratamutteri oli liian iso mahtumaan etuhaarukan "lawyer lipsien" väliin. Sori, jos sotken sun huutokauppaa, mutta sitä kaikkein halvinta taiwanilaistahan tuo napa on.
Irtokuulilla kyllä, onko tää Langsterista: sitä en tiedä. Oliko sulla ajossa toi spessun napa? Miten kesti?

Ja mitä kauppojen sotkemiseen tulee, niin en tästä mitään hirveetä rahakasaa odotakaan. Saa nähdä onko halvin Taiwanilainen myös Suomen halvin.

Mä ehdin itse ajaa niillä vain vajaat pari tonnia (vajaan kesän), kunnes laitoin ne toisen pyörän mukana kiertoon.

voisko ton nyt suomentaa siis: toimii muttei hipoile. kerää paskaa ja vaatii sen putsailun ajoittain eli on edes pari kertaa vuodessa helvetin hyvä syy istahtaa partsille säätökalja kädessä nysveltämään jotain fillarinpalasia.

Jos nuo on samat kuin Langsterin navat, niin oletettavasti ovat siis samat kuin tricrossin navat. Omalla tricrossilla on nyt ajeltu Suomen talvessa vajaat pari tonnia eikä niissä vielä ole mitään vikaa. Katotaan keväällä. Ei ne ny mitkään ihan pommit siis ole ja jos edes kerran vuodessa malttaa huoltaa kunnolla niin kyllä niillä aika monta tonnia ajelee. Tuolla fillari-lehden foorumilla joku sanoi 4000km ajaneensa tricrossilla ympärivuotista ajoa ja siinä vaiheessa alkoi laakerikartiot olla finaalissa.

joo paskimmatkin mitä tänne länkkärimaihin asti saapuu on niin hyviä että jos vaan viittii huollossa pitää ni ei tarttis olla valittamista. mitä useemmin vaihtaa ne hiekkaa ja vettä keränneet vaseliinit tuoreisiin sitä kauemmin kestää.

neljä tonnia on aika lyhyt ikä oikeestaan joten ihan pikkusen tuntuu siltä että suolasohjoliikenteessä kannattais puhdistaa useemminkin tai sitten ehkä oli aika herkällä silmällä tulkittu loppuunajetuiks. mulla on tietty rottasuhtautuminen palikoihin mutta kuitenkin.