M: Osia (Campa, Sugino) (JNS)

Juups elikkäs alkaa vintagea olla nurkat pyöreenä joten aika hieman kopistella turhia poikkeen. Noutajat toki etusijalla. Jos ostat monia osia kerralla niin alennusta tulee, mutta tulkoot. Saa myös tarjota jos hinnat aiheuttavat ahdistusta. Rojut on siinä kunnossa mitä kuvista näkyy. Suginon kammissa on hieman hapettumaa, mutta joku innokas nekin varmaan hankaa pois joutessaan. Ratarattaat ja bashguard hyvässä kunnossa. Stemmissä on survomisjälkiä niinkuin kuvasta näkyy, mutta muuten varsin nätissä ja kiiltävässä kuosissa. Ostaja maksaa postit ofc. Kuvia voi katsella flickkerin kansiosta. Osviittaa antavia hintapyyntöjä:

Campagnolo Gran Sport -jarrukahvat (pari): 40 e

Sugino Aero Maxy 170mm -kampisetti Suginon omilla M-Type rattailla (52 ja 42 t) ja bashguardilla (Mightyn pikkuveljet): 40 e !!

Kuvat löytyvät täältä: http://www.flickr.com/photos/83428038@N02/

Niin ja jos jotakuta takavaihtaja kiinnostaa, niin yksi SunTour Honor löytyy. Pieniä jälkiä kromauksessa (lähinnä takapuolella), muuten ihan hyvässä kunnossa. Tällainen siis: VeloBase.com - Component: SunTour Honor (version 2D, 2E, 3A, or 3B) . Tuosta vaikka 20 e ?

Mut joo könttänä halvemmalla ja kaipa noissa hinnoissa jotain joustovaraa on kun eivät ihan NOS NIBS ole…mutta hyväkuntosia ja ei noita nyt ihan joka paikassa kuitenkaan ole tyrkyllä. Peace!

Kuvat ei näy ainakaan mulla. Flickr sanoo, että Saakilla ei ole tarjota minulle mitään…

mikäs tää nitto young stemmi oikeen on?

Jooh nyt pitäs näkyä kuvien. Nitto Young on vähä harvinaisempi…ihan solidia kamaa sekin vaikka ei sei sieltä hipoimmasta päästä. Eiköhän se perus runttausta kestä kuitenkin. Hintakin sen mukainen…

jaa nyt näkyy kuvatkin.

Mjooh ihan hyvää vauhtia menee nää. Campat ja Suginot varattu alustavasti.

Mjooh myytyjä poisteltu ja otsikkoa muokattu sen mukaisesti. Joensuussa sijaitsevat. Ostakkee vielä kun löytyy!

Ahaha luulin et JNS on väärin kirjoitettu NJS
/OT

Trololololoo! Jooh itekkin aattelin, että joku varmaan aattelee niin.