M: Nishiki Arrow Speed 58cm NOS

Finanssi syöksykierre kiihtyy joten pakko pistää pantatut projektit myyntiin. Elikkäs myytävänä Nishiki Arrow Speed. Pyörä on NOS niin kuin Road Masterini, joitakin säilytyksen aiheuttamia naarmuja ja raapasuja on. Runko on muhveilla, nätit sellaiset, muistuttaa Bocaman lugeja. Tangen Plain Gauge tubea , eli ei ihan viemäriputkea mutta ei ole kyllä mikään Columbuksen SLX. Nätti haarukka, lokaripaikat löytyy ja takana sekä edessä leveemmillekkin nakeille tilaa (28mm, ehkä shwalben 32-35mm). Rungossa valmiiksi kiinni Hatta:n ohjainlaakeristo. Keskiömuhvi 68mm BSA. Satulaputken halkaisijaa en muista varmuudella, taisi olla 27,2. Toimitus PK seudulle ilmaista. Värit kasari vitivalkoinen ja lähes celesten turkoosi. Höysteenä seksikkäät kasari decalit.

Hinta 150e, tästä talvi/kesä/syksy “beater”.

Lisä infoa saa kysyä, vastaan minkä kerkiän. Tällä hetkellä pk-seudulla itse, joten ei ole runko hollilla.

Arrow Speed 58cm NOS

Onko niin rumia runkoja vai onko hinta liian kova? Ei oo kuitenkaan mikään apteekin hyllyhinta, jos kiinnostaa niin voi tinkiä.

Toihan on törkeen hieno. Ostaisin heti jos vaan keksisin edes jotain pientä käyttöä. Ei viitsi ostaa varastoon roikkumaan.

Päivitystä strategisista parametreistä: Pystyputki c-c 58cm, vaakaputki c-c 55, satulaputki 26.4/26.8, tönäri kadoksissa.

Isompi kuva:

P1180687

Tässä vähän noviisi kysymys. pitääkö tollaseen metsästää jostain antiikki keskiö vai saako tohon kiinni modernin kasetin?

Ei tarvitse ruveta antiikkikeskiötä metsästämään, modorenit kasettikeskiöt käy kunhan kierteet ovat oikeat.

matu187 - 16:58, 1.2.2009 » Ei tarvitse ruveta antiikkikeskiötä metsästämään, modorenit kasettikeskiöt käy kunhan kierteet ovat oikeat.
Kiitos Matu, juu ei tarvitse etsiskellä paniikissa mitään vanhaa keskiötä, ihan perus BSA kierteet tuossa on, kuten on myos myymässäni Road Masterissa.

Myyty - Kiitos kaikille kiinnostuneille. Askel kauempana finanssikuilun partaalta.