M: NELSON PISTA 51CM

Joo elikkäs myydään Nelson pista 51cm runko, hiilikuitu haarukalla jossa vueltan 28"kiekot, blb kammet, krnkysträpit bmx-polkimissa.

Tarkemmat tiedot spekseistä tekstiviestillä 0449851518

Hintapyyntö:500€

https://farm1.staticflickr.com/898/28588174308_feab87bfb2_z.jpg

https://farm1.staticflickr.com/878/40652358290_9d8c4a30dc_z.jpg

up

asb - 14:48, 30.5.2008 » [b]Osto- ja myyntiketjujen "uppaaminen"[/b] Ilmoituksen laittaja saa nostaa omaa ilmoitustaan maksimissaan kerran viikossa. Myynti-ilmoituksissa useammin uppaaminen vaatii vähintään 10% hinnanpudotuksen. Vanhentuneen myynti-ilmoituksen uppaaminen ilmoituksella "Kaikki myyty" on kiellettyä. Ensimmäisestä viestistä voi muokata myydyt tuotteet myydyiksi esimerkiksi deletoimalla, yliviivaamalla tai kirjallisesti merkitsemällä "Myyty" tuotteen yhteyteen. Jos välttämättä haluat kierrättää myynti-ilmoitustasi (ks. yleisiä ohjeita alempaa) lisäämällä myyntiartikkeleita, niin tuotteen lisäämisestä ilmoittaminen ei ole hyväksyttyä nostamista. Voit ilmoittaa uusista tuotteista viikoittaisen noston yhteydessä.
Ei mulla muuta, jatkakaa. Kiva nelssoni siinä.
bossibosss - 18:04, 31.5.2018 » up
Eli hinta 630?
DanielBraun - 18:09, 31.5.2018 »
bossibosss - 18:04, 31.5.2018 » up
Eli hinta 630?
Sen verran voin säästää myyjän aikaa et kandee koittaa 360e

Jos tuntuu ajatuksena kohtuuttomalta suosittelen selaamaan myyntipalstaa hetken ajan kanssa

Melkee kaikkien fiksirunkojen valmistus on lopetettu ku ostajia ei tuu uusia ja suurin osa siirtyny muihin juttuihin

Glws

Menes negis ajamaan tai fillarifoorumille

Mikä sanomastani ei ollut totta, dansku hyvä? Onko sun mielestä jotenkin perusteltua olettaa nelson tusinarungosta saavan n. 600e (ovh 300e) vuonna 2018 ”koska niitä ei enää tehdä”. No miksköhän niitä ei tehdä?

Pyytäähään toki saa mut kuten sanoin koetin vähän säästää myyjän aikaa plus glws

Tässä käsittääkseni myydään kompliittia.

Mut kun kysyit

Tää ei pidä mielestäni paikkaansa, ehkä vähentynyt mutta aivan hyvin fiksirunkoja kaupan.

Eihän ruokita trollia, eihän.

Koska trollihan sinä olet, Joni. En muista milloin olisin viimeksi lukenu sun kirjoittamana jotain missä olisi ollut oikeaa sisältöä kyynisten trollaavien onelinereiden sijaan. Mikä on harmi koska sinä olet luonnossa ihan fiksu kaveri, ja ulosantisi internetissä on ollut ennen ihan älykästä ja miellyttävää luettavaa. Mikä on muuttunut?

oletko vilkaissut viimeistä kahta tai kolmea sivua mtb topsusta, esimerkiksi, nimim odie?

onko diy telemetria/shockwiz tai first ride review raresta air->coil conversiosta sinusta trollausta tai arkista sisältöä palstalla?

muuhun henkilöön menevään piikittelyysi en aio reagoida kuten en danskullekaan. jos ette muuta osaa kuin syytellä trolliksi tai toivotella fillaritorille niin miettikää hieman enemmän

Onks tää ny kokonainen kompliitti vai käytetty runkosetti satasen markettikiekoilla ja alennuslaarikammilla?

No, niin tai näin, sulla on joka tapauksessa aika hemmetisti Varsinais-Suomalaista Nelson-legendaa noissa hinnoissa.

GLWS.

negaatio - 10:07, 1.6.2018 » oletko vilkaissut viimeistä kahta tai kolmea sivua mtb topsusta, esimerkiksi, nimim odie? onko diy telemetria/shockwiz tai first ride review raresta air->coil conversiosta sinusta trollausta tai arkista sisältöä palstalla? muuhun henkilöön menevään piikittelyysi en aio reagoida kuten en danskullekaan. jos ette muuta osaa kuin syytellä trolliksi tai toivotella fillaritorille niin miettikää hieman enemmän
Asia kunnossa, jatka samaan malliin.

No negsu, kannattaisko sun sit olla kommentoimatta mitään yksivaihdepyöräilyyn liittyvää? Koska siitä sulla ei tunnu olevan mitään positiivista sanottavaa, ja siihen aiheeseen liittyvä nimimerkkisi mukainen foorumikäytös kiinnittää palstan nimestäkin ehkä johtuen enemmän huomiota kuin vaihdepyöräfuturismi.

Seittemänsattaa paljon kyl Nelson-kompliitista, mutta onko liika paljon?

Ei voi kuin toivotaa: peiliä käteen ottaa.

Imo perseestä jatkuva ”fiksipyörät on paskoja, foorumi on kuollu” huutelu.

en tiedä miten pääset “ei ehkä kande olettaa saavansa täst rungost enää 600e ensifiksin ostajia ja samalla merkkejä/kauppoja huomattavasti vähemmän ku ruuhkavuosina” → “fiksipyörät on paskoja”… mut kuha pc kasvaa

foorumista en mielestäni sanonu mitään, mut tärkeitä on tietenkin kokeminen

Ok

up

upp nyt lähtee halvalla 500e!!!

itte oon maksanut osista ja runkgosta noin. 1300 yhteensä joten täs olisi helkutin hyvä pyörä halvalla ja laatu palikoilla, vähän jopa itkettää luopua , mutta tarviin rahaa tällä hetkellä enemmän!