M: Nahkaiset jarruhuput (tku)

Menninkäisen tanssikengät, irtosormet, jarruhuput - rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Myynnissä olisi käsintehtyjä nahkaisia jarruhuppuja ei-aero -jarrukahvoihin ihan lähes omakustannehintaan (eli nk. nahkoineen, hehheh). Huput voit tilata joko Gipiemmen Special -kahvoihin tyköistuviksi tehtyinä tai Shimanon 600-sarjalaisten muotin mukaisina.

Gipiemme/Campagnolo -huput sopivat hyvällä prosentilla myös muihin saman aikakauden (=1980-luku) vastaaviin italokahvoihin: Modoloihin ja mitä näitä nyt on. Campagnolon Recordeihin nämä ainakin todistetusti sopivat.

Shimano-ei-aero -huput teen BL-6207 -mallisiin kahvoihin ja ne soveltuvat pienin varauksin myös muihin virvelitehtaan tuotteisiin (esim. Dura-ace EX), nahka on luonnonmateriaali ja se venyy.

Mainittu materiaali on aidosta 100% lehmästä irrotettua nahkaa, joten pieniä värieroja etenkin natural-värisissä hupuissa saattaa olla. Ajettujen kilometrien patinan saat näihin sitten ihan itse ajamalla. Kaikilla kuvien hupuilla on ajettu testilenkkiä noin 50km. Mikäli joku kokee tarvitsevansa naturellin sijaan mvstaa speksiä, tämäkin onnistuu.

Kuvia:
Hox!
Heti valmiina olisi yksi pari tikattua ja tarroitettua huppua, Made in Turku/Helsinki/Tallinna -reissun aikana. Huppujen mallia on mystisesti viestiyhteydet katkaissutta tilaajaa varten säädetty hieman, jotta Shimanon 600-sarjan kahvat peittyisivät paremmin, mutta huput ovat kuvien Gipiemme-kahvojen päälle tehdyt. Molempi parempi? Huppuja saa kokeilla omiin kahvoihinsa ennen ostopäätöstä, mutta vain noudettaessa.

Nämä siis:
http://1.bp.blogspot.com/-YxURW2IYmyI/U8A9e1Gr5nI/AAAAAAAABho/WSdAeuZBHh8/s1600/versio-2-kollaasi.JPG
https://pbs.twimg.com/media/Bw6RdTJCcAAcB7G.jpg:large

Huput kiinnitetään pohjassa olevalla velcro-tarralla, vaijereiden/ohjaamon vaihto ja säätöjen hakeminen on tosi helppoa näiden kanssa. Tarrat kestävät kiinni myös hupuilta isolla vaihteella ylämäkeen revitellessä. Huom huom! Tarrojen ompelu käsin on murhaa, tämä malli maksaa jatkossa miljoonan enemmän.

Huppuja syntyy lisää tarveperusteisesti, mutta jatkossa vain ennakkomaksulla. Toimitusaika n. 1 viikko.

Puhelin/sposti/PM tavoittaa, jos kiinnostuit. Uusien huppujen mallina vain nauhakiinnitteinen versio, etuosa joko tikaten tai ommeltuna.

Special price only for you, 40e + postikulut tai hyvin perusteltu tarjous.

Nouto tai toimitus Turusta/Ruskolta.

050-3382528 / mikko.niemi[i]mem/igmail.com / YV

p.s. ei, sähköpostiosoitteessa ei ole typoa

^ nosto ^

Ostin tuollaiset siniseen Leopardiin (vaihdemaantiekiitäjä) ja tilasin myös Gyesin luonnonvärisen nahkasatulan. Sitten vielä Christophen luonnonväriset varvasremmit ja siniset tankonauhat :slight_smile:

Toimivat myös Shimano 600 Arabescue-kahvojen päällä - kiitos!

Viimeisin pari uunista ulos. Ks. päivitetty ilmoitus.

Up. Muistin just, että osaan tehdä tällaisia.

mikko_n - 10:51, 9.7.2014 » http://1.bp.blogspot.com/-_FCtuYN0YaU/VUtLH-WItXI/AAAAAAAACFY/ckd8d4nG-aY/s1600/8.jpg
Muistin just et lupasin laittaa tänne pari kuvaa. Lähetin vanhat rämät Turkuun ja takas tuli jotain hieman parempaa (katso ylempi kuva) http://i.imgur.com/hNs4dx5.jpg http://i.imgur.com/1lixzEv.jpg Ja yks vähän ylivalottunut: http://i.imgur.com/DeXG39e.jpg Nyt kelpaa debsulla ajella!

Mulle tulee näistä mieleen se sykkivä napanuoramainen kännykänlaturi.

En mä sano et se väärin on.