M: Monark runko, kuitukeula, Halo Aerotrack -setti + muuta (JKL)

Monark Crescent teräsrunko
Tästä jollekin kunnon talvijyrä. Runkokoko noin 57, tarkemmat mitat tulossa myöhemmin tällä viikolla. Rengastilaa ainakin 42mm lokarien kanssa. Keskiö on mallia ITA ja mahdollisesti huollon tarpeessa. Satulatolpan reikä on jotain outoa keskieurooppalaista standardia, nykyinen tolppa pysyy hyvin paikallaan kaljatölkkishimmillä. Runko on sopivan rottainen, maalipinnassa on vaurioita ja ruostetta, ei kuitenkaan lommoja, painumia, murtumia tms.
Mukaan tulee joku muistaakseni Chargen vanha nahkainen satula, satulatolppa, stemmi, runkolukon avain, vähän käytetty kettinki, keskiö sekä siihen kiinni jumiutuneet kammet 42-hampaisen rattaan kanssa.
Kuva myyntipaketista
Esimerkkikasaus

50e

Halo Aerotrack -kiekot
Fix/fix. Uutena ostetut, ajettu kolmisen vuotta ja säilytetty varastossa saman verran. Logot ja etukiekon jarrupinta tussattu ja tussataan uudestaan ennen kauppoja. Ei enää luotisuorat, vaan ei kyllä kovin kierotkaan. Näillä voi ajaa vielä vannejarrujen kanssa rihtaamatta. Toisen puolen kierteet ovat korkkaamattomat. Mukaan lukkorengas ja 17t ratas. Kuvan kumit pienestä lisähinnasta
Kuva
Kuva

125e

1 1/8 kuitukeula
Kuulemma Goldsprint Roninin ensiasennuskeula, jonka ostin käyttämättömänä. Rengastilaa n. 28mm kumille. Alumiininen ruotoputki lyhennetty n. 23cm mittaiseksi. Sisällä käpy. Ajetun näköinen mutta ehjä. Alakoolin poistosta jäi vähän rumat jäljet.
Kuva
Kuva

50e

SKS Chromoplastic lokarit
700cc/35mm. Mustat. Ehjät ja hyväkuntoiset, olleet käytössä puolitoista vuotta. Aisoja valitettavasti lyhennelty vähäsen, takana aisojen päästä kiinnitysreiän keskikohtaan noin 32-32,5cm, edessä 34cm. Oli omassa käytössä 32-622 kumien kanssa ja tilaa jäi aika hyvin.
Kuva
Kuva

15e

Pelago Commuter -ohjaustanko
Hopeinen, vähän käytetty, suht naarmuton. 25,4mm kiinnitys

15e

Vain nouto.
Tarjoukset, tinkimiset yms PM tai jarkkom at live piste fi

up

up

Nyt pitäis olla viitisen kertaa pienemmät kuvat

up

tavaraa lisätty ja hintoja laskettu

up

Ostakaa Dolan ens kesäksi

Tavaraa lisätty ja hintoja alennettu

up

Hintoja vähän alas

suikale - 20:25, 9.3.2017 » [b]Kuusiokolollinen pikalinkun korvike[/b] Tän piti olla 135mm perälle vaan oli silti liika pitkä. Tappiin asti kiristettynä väliä jää 148mm.
Mahtaa olla ohuet takadropit sun pyörässä jos ei tuolla kiristy 135mm napa paikoilleen.

Jep, ne on aika ohutta terästä.

Hakekaahan nuo loputkin tavarat pois

up