M:Meni jo

[s]Moro,

Myyntiin ajan puutteen vuoksi todella hyvässä kunnossa oleva neukkuherrasmiespyörä(XB3 B-134) “ratadropeilla”. Tän siistimpää kruisimisvehjettä saa hakea. Todella mukava ajella ja kestää katseita. Mukaan smuutti nahkapenkki toisesta vanhemmasta fillarista. Koitin rasvailla penkkiä ja ihan hyvähän siitä tuli. Fillarissa ei ole tällä hetkellä ketjuja ja satulatolppa on epäsopiva eikä siinä ole sisureita. Näitä vaille ajoon. Kuvat kertokoon lisää. Tästä en haluaisi luopua, mutta kaikkeen ei rahkeet riitä. Kiekot on peruskamaa, mutta hyvässä kuosissa ja pelittää vallan mainiosti. Jalkajarrusetti. En ole mitannut fillaria, mutta menee hyvin isommallekin kaverille(175-185). Hintaa 150e/tarjous

Pari cressun mixte- runkoa á 30e/kpl. Lisään pian kuvia ja mittoja. Ihan ok kunnossa ja fauber- kammet messii molempiin. Valkovioletteja.

Kuvia: http://s1248.photobucket.com/user/Spekkinen/library/Kilkkeet?sort=2&page=1

Kamat Helsingissä, karhupuistossa. En postittele.

PM/0504638006[/s]

Penkit sit meni.

jelppiä: http://www.velogear.com.au/bike-parts/fixie-single-speed/bars-grips/itm-pro-225-bar.html
roks!

Tänks!:slight_smile:

Ostakee ostakee.

Rossin-runko lisätty ja hintoja päivitelty. Haarukka meni. Herrasmiespyörä olis vielä. Ostakaas pois. Olis myös pari cressun mixte- runkoa á 30e. Valkovioletteja molemmat. Lisään pian kuvia ja mittoja.

Vieläkö löytyy Mixtet?
Jos on tallessa, niin ne kuvat ja mitat?