M: lähettilaukku Bianchi-kuskille, cantileverit, potta (Hesa)

Myydään:

[s]Trickstuff Exzentriker - EBB-keskiö normirungolle (68 tai 73 BSA). Ajettu aika vähän. Ei mikään maailman paras systeemi, mutta toimii ihan ok. Huomasin, kun irrotin tämän pyörästä, että toisen puolen muovisesta holkista puuttuu pieni pala (näkyy kuvassa oikean puoleisessa holkissa). Ei haittaa toimintaa, mutta saattaa lyhentää laakerin elinikää. Hinta 30 €.
Kuva: https://dl.dropboxusercontent.com/u/60237329/trickstuff.jpg[/s]

FSA Ultimax 68/107mm titaaninen nelikanttikeskiö. Vähän ajettu (korkeintaan muutama satanen), pyörii smootisti. Painaa 100 g vähemmän kuin teräksiset (tosin teräs-BB on mun mielestä pehmeämmän tuntuinen ja äänettömämpi). Hinta 15€.
43- ja 44-piikkinen ratas (130 mm pulttijako) kapealle ketjulle (ainakin kasiketju käy, kapeammista ketjuista en tiedä). Näilläkin ajettu korkeintaan muutamian satasia. Nää on vanhoja Shimano 600-sarjan rattaita, käsittääkseni tarkoitettu 1x jotain vaihdesysteemille (= ei ramppeja tms. ketjunsiirtojuttuja). Vaatii vähän asettelua että saa ketjun kireyden tasaiseksi koko kierrokselle. Hinta 5€/kpl.
Kuva: https://dl.dropboxusercontent.com/u/60237329/rattaat_ja_keskiö.jpg

[s]Avid Shorty 4 cantileverit eteen ja taakse. 10 €
3 pakettia Bilteman jarrupaloja. Yht 5 €
kuva: https://dl.dropboxusercontent.com/u/60237329/Avid_Shorty_4.jpg[/s]

Kypärä BBB Jaya, L-koko (58-62 cm, paino n. 300 g). Uusi, palkintona saatu. Ihan hieno potta, mutta mulla ei ole käyttöä tälle. Kamera ei suostunut ottamaan väreistä kunnollista kuvaa. Oikeasti väri on hieno hopeanharmaa + musta. Lippa käsittääkseni irrotettava. 25€ 20€.
Kuva: https://dl.dropboxusercontent.com/u/60237329/bbb_jaya.jpg

Lähettilaukku Bianchi-kuskille. Tällä saat kaverit kateellisiksi. Uusi, tämäkin on saatu palkinnoksi. Materiaali jotain muovipressun tyylistä. Ei mikään huippulaadukas, vaan enemmänkin ns. mainoslaatua, en varsinaisesti suosittele ammattikäyttöön;) Paljon lokeroita. Mukaan kuuluu vielä kännykkäpussi. Koko varmaan n. 25-30 litraa, saattaa olla isompikin. Hinta: 40€ 30€. Myydään vain Bianchi-kuskille.
Kuva: https://dl.dropboxusercontent.com/u/60237329/Bianchi_laukku.jpg

Tavarat on Hesassa Malmilla. En mielelläni postita, noutajat etusijalla. En varaile tavaroita, ensimmäinen joka tuo rahaa saa viedä tavarat.

Yhteys yksityisviestillä tai meilillä: erkko(at)nic(piste)fi

Ylös

Kypärä ja laukku edelleen myymättä.