M: kunnostettu Bianchi fiksi isolle miehelle

Myyntiin lähtee lähiaikoina kunnostettu Bianchin fiksi, koska pitänee vaihtaa tilalle jokin jarrullinen ja hieman rennompi kapine millä onnistuu tuo juniorin vetäminen trailerissa kaupunkiliikenteessä.

Runko Bianchi teräsrunko Columbuksen putkea, luultavastikin vm. -81. Orkkishaarukka. Runko ja haarukka puhallettu ja pulverimaalattu tälle kesälle - väri oranssi ja mustat tarrat.
Rungossa kiinni alkuperäinen Bianchin ohjainlaakeri, vasta uusittu Campan keskiö ja hienot vintage-kammet (super record jos oikein muistan?) rattaalla. Polkimet jotkut perushäkit. Kiekot järeät jarrupinnattomin 36r kehin, edessä joku vanha ratanapa ja takana korkealaippainen Suzue Economy. Myös eteen löytyy laatikossa vastaava Suzue. Kumet pari-kolme kesää ajetut Kendan Kwestit 32mm.
Satulaputki ja stemmi noname ja tankona Soman ison miehen häränsarvet. Mukaan myös vanha ja kulunut kippura. Tällä hetkellä penkkinä Brooksi, mutta sen pidän varmaankin itse. Tilalle löytynee joku vanha Sellen TT tjsp jos ostajalla on halua moiseen. tyyliin sopiva teräksinen juomapullo teline löytyy myös.

Niin ja se rungon koko: 63cm eli juuri sopiva ~190cm kuskille tai hieman pidemmälle. Mainittakoon vielä kyseessä olevan ongelmaton arkikulkine vuosien ajan. Sekä runkoon, että haarukkaan mahtuvat myös pyörimään talveksi Nokian W240 nastat.

Oulusta löytyy ja hp 400e.

Kiinnostuneet yhteyksiä privalla tai mika.kankainen()nethawk.fi. Kuvalinkin pistän tähän alle piakkoin, kun saan ne vain johonkin nettiin laitettua. Koeajo paikan päällä tottakai mahdollinen.

Lukuisista yrityksistä huolimatta en vain saanut ladattua kuvei itsellä käytössä olevalle kuvapalvelimelle. Yhteysvirheen antaa ja jää lataamati, asia tutkinnassa. Kuvia siis saatavilla tällä haavaa spostitse.

Nopean ostajan etuna kaupan päälle vielä mainitut Nokian 4 talvea ajetut hyväkuntoiset W240 nastat.

Voihan noita lärvikirjastakin™ linkittää? Eli noista ison miehen pyöristä toi pienempi vissiin kyseessä :smiley:

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs110.snc1/5095_94688482882_704147882_2099745_5499536_n.jpg

Myyty.