M: Kona Unit 26" maastosinkula!

Ensimmäinen Fixi on juuri rakenteilla Kumiluodissa ja vanha maastosinkula käy uuden pyörän oston jälkeen hieman turhaksi. Mankeli on Konan Unit 26"-renkailla. Laitoin ilmoituksen huuto.netiin (katso linkki alla), mutta suoraankin voin myydä mikäli kukaan ei siihen iske huutoja. Hintapyyntö olisi siinä 600€.

Tarkemmat liiruun laarumit täältä:

Iskekää huutoa, tai tarjousta suoraan maililla karas.vincent(at)gmail.com. Olen seuraavat kaksi viikkoa lomalla, joten mankelia on helppo tulla tyyppaa Sörnäiseen.

Lopetin tuon Huuto.netin kanssa pelleilyn, tässä ihan prober myynti-ilmo!

Alkaa…

Myynnissä hieman reilu vuoden vanha Kona Unit-mallinen singlespeed maastopyörä. Joo, kyllä siinä on vain “yksi” vaihde! Fillari on viime vuoden malli ja rungon väri sen mukainen, eli musta. Vaikka pyörässä ei ole joustokeulaa, on pyörä erittäin maastokelpoinen. Alumiinirunkoiseen maastopyörään verrattuna tämä Cromolyn teräksestä tehty maastorunko on erittäin pehmeä ajaa juurekkoisilla ja kivisillä poluilla. Polkupyörää käytetty miltein vuoden ympäri lähinnä työmatkapyöräilyyn, maastossa käyty parisenkymmentä kertaa. Yksivaihteisuus tekee pyörästä myös erittäin huoltovapaan. Fillari vuosihuollettu viime tammikuussa. Fillari ostettu Kauppaveljiltä, takuukuitti löytyy.

Alkuperäiseen tehdaskokoonpanoon on tehty omalta osalta jonkin verran muutoksia. Vannejarrut ovat vaihdetty heti oston yhteydessä Hayesin hydraulisiin levyjarruihin. Alkuperäinen 32-16 ketjuvälitys on vaihdettu 38-16 välitykseen ja nyttemmin raskaampaan 42-16 työmatkapyöräilyä silmällä pitäen. Alkuperäinen 32-kiekko myyty kaverille, mutta RaceFacen 38-piikkinen löytyy vielä. Nykyinen 42 on Blackspiren. Fillarissa on on myös rockring, mutta on tarkoitettu 38-piikkisen kanssa käytettäväksi. Lisävarusteena fillarissa on Bontragerin satulatolppaan kiinnittyvä tarakka, halutessaan myös mukaan kaupan kylliäisiksi kapeat sliksikumit, suorempi ohjaustanko ja pidempi stemmi. Alkuperäiset rimpulat polkimet on vaihdettu kunnon Atomic Labin Trail King polkimiin. Pitoa ja kestävyyttä piisaa!

Runkokoko 18-tuumaa: sopii hyvin käyttäjälle, jonka pituus on noin 170-180cm. Itse 172cm pitkä. Yleiskunto mankelissa on hyvä, osat toimitvat kuten pitää ja ei maalivaurioita rungossa.

Lisätietoa ja korkearesoluutioisempi kuva tehdaskokoonpanosta täällä:
http://www.konaworld.com/bikes/2k7/UNIT/index.html

Kuva itse, mankelista täällä!

Fillari on edelleen akiivisessa käytössä, mutta sitä voi tulla tyyppaamaan Helsingin keskusta alueella.

Hintapyyntö tästä mankelista olisi 500€ noudettuna. Matkahuollolla on mahdollista toimittaa pidemmällekin, mutta tässä tapauksessa ostajalle toimituskulut. Tarjoukset s-postiin karas.vincent(at)gmail.com tai puhelimella 0445055167.

… Päättyy!

Mankeli on nyt sitten myyty eteenpäin ja uusi fixi on alla. :slight_smile: