M: kolkka-tontun kotiverstas: hyötytarpeita kättentyönä retkipyöräilyhenkilöille

Myynnissä olevat tuotteet tällä hetkellä:

Voilé Ystävä eli tarvike voilesträpin käyttömahdollisuuksien kasvattamiseksi bikepacking-tyyppisessä pyöränpakkaustoiminnassa. Voit myös ajatella niin päin että korvaat tällä anything cagen. Ratkaisu on kaikkihäkkiä aika vitusti kevyempi eikä kysele montako ruuvinreikää sun keulassa on ja millä etäisyydellä. Artefakti ruuvataan M5 kierreinserttiin (juomapullon tai tavaratelineen kiinnityspisteet, keulaan, runkoon, takahaarukkaan) joko yksittäin, pareittain tai kolminkin kappalein, riippuen mitä kiinnität. Itse kiinnittäisin mieluiten makuupussin tai vaatteita pieneen drybagiin pakattuna. Materiaalina 3mm merialumiini, laserleikattu ja käsin viimeistelty. Maalityön päällä 2K kirkaslakka. (väreistä musta, jossa turkoosia ja keltaista pisaraa, on myyty loppuun ja lisää ei varmaankaan ole tulossa)
Myydään parillisina tuotesarjoina. 2kpl = 14€; 4kpl = 24€; 6kpl = 34€. Vapaavalintaisena lisätarvikkeena toimitetaan tarjoiluehdotuksessa esiintyvät kiinnitysvälineet eli uppokantainen ruuvi ja kartioaluslevy, RST, 0,5€/pari

Rando Socks eli ihailemani tuotteen, Safety Pizzan®, innoittama heijastinsukkataaksepäinnäkymisväline. Kuten tiedetään niin ajokoirat toisinaan – pizzan ilmakuivaamisen ohella – kuivattavat sukkia laukkujensa ulkopuolella. Tämä esine siis kuin huomaamatta lisää turvallisuutta lepattaessaan erittäin fluoresoivana ja pimeässä hyvin valoa heijastavana. Parhaimmillaan tämä tuote on satulalaukkuun eli peräporkkanaan taikka pannieriin sidottuna. Sukat myydään pareittain ja jokainen sukka on kaksipuolinen. Kuvan pyörässä roikkuva näytekappale on jo kokenut muutaman kovan ajon, mutta kuten näkyy niin kaikenlainen rapa on lähtenyt materiaalista toistaiseksi helposti pois. 30€/sukkapari. Näitä on tällä hetkellä olemassa vain kuvissa näkyvät kappaleet, mutta lisää valmistetaan tilauksesta.

https://i.imgur.com/W9efFm4.jpg

-------------leikkaa katkoviivaa pitkin ja lähetä kolkka-tontun YV-postilokeroon! ---------

Täytä tiedot huolellisesti tekstaten.

[X] Kyllä, kiitos! Tilaan seuraavat esineet, jotka on valmistettu käsityönä pääkaupunkiseudulla ja arvostan sitä, että ilmoitettu hinta sisältää arvonlisäveron 24,0%.

Nimeni:
Sähköpostiosoitteeni:

[s][ ] 2 kpl Voilé Ystävä, tummanturkoosi keltaisin roiskein 14€
[ ] 4 kpl Voilé Ystävä, tummanturkoosi keltaisin roiskein 24€
[ ] 6 kpl Voilé Ystävä, tummanturkoosi keltaisin roiskein 34€

[ ] M5 uppokantaruuvit 20mm ja kartioaluslevyt RST (tavallinen ruuvi siis toimii aivan yhtä hyvin) 0,5€/pari(kiinnikkeiden toimitusaika tällä hetkellä +2 viikkoa)[/s]

[ ] 2 kpl Rando Socks varastosaldo: 2 kpl

[ ] Tilaan tuotteet huolellisesti pakattuna kirjekuoressa osoitteeseen ____________________ . Lähetys Postin hinnaston mukaan.
[ ] Sovin tuotteiden luovutuksesta kauppiaan kanssa

Toi strike-through muute katoo kun tosta copy-pastee yv-lootaan.

Että kandee olla tarkkana, ettei tuu huteja.

Aika kiva topi minusta. Upiaa tuotantoa. Kerranki myyntitopsu jota kelpaa nostella.

mielenkiintosia kyllä. mietin vaa kuinka kauan on voilet kestäny tossa stressikohdassa nalgenen kaa ja kuinka teräviksi reunat ovat jääneet?

oon jo painamas tilaa -nappia ja sit mietin taas sitä täyttä litran tai puolentoista nalgenee tossa täristämässä ja läpisujahtamassa mut kaipa näissä sen verran tuotetestausta on alla oletetusti

vai

ununu - 9:04, 21.5.2019 »

mielenkiintosia kyllä. mietin vaa kuinka kauan on voilet kestäny tossa stressikohdassa nalgenen kaa ja kuinka teräviksi reunat ovat jääneet?

Asia kysymys. Mutta kyllähän Voilet rakastaa stressiä ja kappaleen aukot oon ihan ite dremelillä käyny läpi, kunnon viiste on siis tehty.

Mitäs jos noi vetäis vaan tosta suoraan läpi kiertämättä haarukan takaa?

bernie - 9:23, 21.5.2019 » Mitäs jos noi vetäis vaan tosta suoraan läpi kiertämättä haarukan takaa?
Veikkaan että heiluriliike kasvaisi jos siinä on joku litran nalgene kiinni. Putken ympäri kiepauttaminen vetää pulloa tiukemmin kiinni tukipintoja vasten.

e: Myöskin, kiinnike olisi suoraan pullon pintaa vasten. Tolla tavalla siinä on kuminen sträppi välissä pehmikkeenä.

Ihanaa, nuo sukat varsinkin :3

takarenkaasta lentävä kura näyttäisi luontevammalta rando kalsareissa

Vilske - 11:04, 21.5.2019 » takarenkaasta lentävä kura näyttäisi luontevammalta rando kalsareissa
Ois muute kova sellaset bokserit joissa takana vyötärönauha on samaa 3M heijastavaa HiViz kangasta. Farkuilla ja villaflanellipaidalla ajaessa huomio taattu. En itse aja farkuilla mutta osaisin heti nimetä kymmeniä ihmisiä joiden ei tarvitsis enää murehtia taakse näkymisestä maantiellä.

Tulin vaan sanomaan että meikäläiseltä hyväksyntähylje ja fool kipport tälläiselle innovoinnille ja puuhastelulle.

Mitä on merialumiini?

phh - 14:34, 21.5.2019 » Mitä on merialumiini?
Yleensä taivutettavaa, sitkeää, 5000-sarjalaista

ei siis murru/kräkkää niin helposti ku moni muu, voidaan kantata ja väännellä, kestää suoloja ja semmosia paremmin ku esim. 7000-sarjalaiset

e: niija siis, ominaisuudet saavutetaan sotkemalla sekaan magnesiumia

phh - 14:34, 21.5.2019 » Mitä on merialumiini?
Kysytsä tosissas vai siemennätkö vaan topiin päästäksesi pätemään metallurgian opinnoilla?

Koska ekaan vastaus löytyy hemmetin paljon nopeemmin Googlesta.

phh - 14:34, 21.5.2019 » Mitä on merialumiini?
Nimitys jalosteelle, jota paikallinen levymetalliteollisuuden yritys tarjoaa, kun pyytää heitä laserleikkaamaan [i]taivutettavia[/i] kappaleita 3mm alumiinilevystä. Joku joka tietää paremmin, tietää paremmin.

Edit. Ahh metalurkit ehti vastaamaan todella lyhyellä vasteajalla. Joo mäki oon jotain metalli kilpattimia joskus työkseni taivutellut mutta enemmistössä oli AISI 304 ja 316 ja sielläkin levytavarana käytetty “alumiini” oli vaan “alumiinia”.

Kiitokset vantteralle ja kolkalle.

Kannustusta peojektiin.

Jäljelläoleva varasto on tänään mulla mukana Pasilan pyöräpajalla n. klo 17 eteenpäin. Tervetuloa ihmettelemään. Sieltä saa myös tulla noutamaan jo tehtyjä tilauksia. Sukkia varastossa 1 pari, lisää toki syntyy tilauksesta.

ununu - 9:04, 21.5.2019 »

mielenkiintosia kyllä. mietin vaa kuinka kauan on voilet kestäny tossa stressikohdassa nalgenen kaa ja kuinka teräviksi reunat ovat jääneet?
oon jo painamas tilaa -nappia ja sit mietin taas sitä täyttä litran tai puolentoista nalgenee tossa täristämässä ja läpisujahtamassa mut kaipa näissä sen verran tuotetestausta on alla oletetusti
vai

Meni aikaisemmin ohi toi jälkiliukkailla ilmestynyt ninjakyssäri. Mutta, ihan asia kysymys sekin. Myytyä apuvälinettä on toki testattu mutta ei kylläkään siinä mielessä, kuinka painavia esineitä voi maksimissaan kiinni laittaa, sillä henkilökohtaisena agendana on ollut kiinnittää mahdollisimman kevyitä esineitä, koska tällaisen myymäni tarvikkeen main selling point on kevyempi setup kuin tartsilla tai kaikkihäkeillä. Jos esimerkiksi koet että etuhaarukan jaloissa on jotain järkeä kantaa kummallakin puolella 1,5L Nalgenea, niin uskoisin että kunnolla kiristetty Voilé-remmi tässä kilkattimessa kantaa sen aivan hyvin. Toki tämä on uskomus koska en ole vielä kokeillut. Tällaisessa käytössä lienee tärkeintä vetää löysät pois remmistä, jotta kontaktipisteissä ei esiinny turhaa hankausta. Tuota esimerkkikuvaa ottaessa kiskoin remmiä niin että venymä oli parin sentin luokkaa. Silloin pullo lepää yksillä sijoillaan eikä sitä pysyy siitä juuri minnekään heiluttelemaan. Tämähän on just se ominaisuus jonka takia Voilét on niin haluttavia.

Jos Voilé-remmin kulutuskestävyys ja sidontakyky eivät ole tuttuja niin saatan ottaa tänään mukaan pari kappaletta niin voi halukkaat testailla kuinka nalgenen siilo pysyy pyörän kyydissä
vai
pysyykö

jään odottelemaan livestriimiä paikan päältä

jos joku pulttaa tälläset kiinni tubus lm-1:iin niin siitä myös livestriimiä kiitos.

ununu - 14:02, 22.5.2019 » jos joku pulttaa tälläset kiinni tubus lm-1:iin niin aika äkkiä huomaa että: ei hirveän hyvä ajatus.

Mistäs noita Voile-remmejä saa Euroopassa?