M: Kaikki meni

[s]Mielec_kesän lapsia, runko lähentelee geoltaan M-kokoista mashia, top tube c-c ~53cm. About suorakin vielä. Maalipinta on ottanut paljon osumaa (droppien sisäpuolilta hieman maalia ihan lohjennut) ja löytyy myös kaikenlaista pikkusontaa, mikä ei pesemällä lähtenyt, tarrat saat kans repiä ite pois, jos haluat. Keulassa on hieman haljennutta kiinakuitua, en siis ostais tätä pakettia sen takia, että saa halvan fundan toiseen projektiin. Keula näyttää ja kuulostaa tosi epäilyttävältä, mutta ite (<65kg) oon sillä kuitenkin ajellut ihan hyvillä mielin. Rungosta en toistaiseksi oo halkeamia löytänyt, niitä saa, ja kannattaa, tulla ettimään paikan päälle. Kuulostaa pahalta, mutta tää on oikeesti ollut ihan ok runko. Jos haluaa varman päälle ottaa, niin haarukka kannattanee vaihtaa.

Kuvia: Mielec - Album on Imgur

Runko, haarukka ja vähän rouhea ohjainlaakeri 120€, joku stemmi ja dedan alutolppa löytyy kans jos maksaa vähän lissää. Voin postittaa, jos saan laatikon jostain käsiini. Suosittelen kuitenkin vahvasti, että tuut kattomaan tätä ennen ostopäätöstä.


Musta 53cm rolleri, dekaalit otettu pois. Käytön jälkiä löytyy, mutta yleisesti hyvässä kunnossa. Dingejä ja dongeja löytyy jonkin verran sieltä sun täältä. Dropit ottaneet damagea. Runkosetin mukaan saa (ei oo pakko ottaa):

  • ohjainlaakeri
  • thomsonin elite stemmi, veikkaisin että 90mm + bilteman riseri
  • noname tolppa ja panta
  • FSA JIS-keskiö
  • Bilteman lokarit

kuva: Imgur: The magic of the Internet

MYYTY [/s]

PM tavoittaa

näille järjestynee kyyti koffeille jos meinaa jäädä kaupat siitä kiinni.

Hintoja viilattu

Uppista, uutta kamaa.

Viilasin hintoja vitusti, hakekaa pois!

Laitoin viestiä

en voinut vastustaa D:

yv

Laitetaan rolleri kaupan

Hintaa alas ja topsua ylös

Harvinaista Puolan herkkua tarjolla

Jo pelkästään mjeletsin tarroista pitäis maksaa 120e.