M: housut (C48-koko, polvipituiset, uudenveroiset), 20 e OSTA HETI!!!!

Never mind the Dickies - Here’s the Hikipaja!”

  • vähemmän tunnettua lähiöfolklorea

Hikipaja laajentaa markkinoitaan kuin nomadinen sotakone!

Tässä olisi myynnissä Varustelekasta ostetut ruotsalaiset suorat housut, jotka on muokattu muotipyöräilyyn soveltuviksi. Housujen materiaali on miellyttävää ja kestävää villan, tuon materiaaleista parhaimman, ja polyesterin sekoitusta. Lahkeet on katkottu polven alapuolelta ja sivuun, oikeaan reiteen, on lisätty polkupyörälähettien ja sosialistien suosima manifestitasku. Housut ovat C48-kokoa, eli vyötärönympärys ja lahkeen sisäsauma ovat alunperin 80 cm molemmat. Koska lahjetta on leikattu, ei sen sisäsauma ole enää 80 cm, vaan 50 cm.

Hinta: pyöreät 20 e

The UKK took my baby away:
1. Hei, noi housut maksaa euron varustelekassa, miksi ihmeessä ostaisin Hikipajan muokkaamat?
Totta, mutta näitä on lyhennetty ja näihin on tehty kätevä manifestitasku. Varustelekassa saat nämä myös lyhennettyinä, mutta ilman taskua.

2. Miksen ostaisi vain Dickiesejä?
Ovathan nämä housuina vain yksiselitteisesti siistimmät. Sitäpaitsi Dickies ei voi taata, että niiden housut on ommeltu Bronski Beatin ja Sashin Ecuadorin tahtiin. Nämä ostamalla et myöskään rahoita jotain kasvotonta yritystä, vaan jotain kasvotonta tyyppiä internetissä.

Hei, viimeksi nämä olivat vain 15 euroa?!
Niin oli, nyt on 20e, koska näiden tekemiseen kuitenkin menee aikaa, kun huolella tekee. Halvemmat nämä silti on toisin kuin monet muut housut ei.

Tuleeko näitä lisää?
Joo, muutamat C48:t on vielä tekeillä ja taitaa yhdet vyötäröltään 88-senttisetkin olla tuossa. Sisäsauman pituus molemmissa sama.


Manifestitasku (14 x 18 cm), vetää hyvin Kansankulttuurin julkaisuja, taiteltuja A4:sia ja varmaan myös älypuhelinlaitteita, jotka ovat em. mittoja pienempiä.

YV tai 045 630 1938

Kannatan tätä toimintaa. Kaikille äskeiset kosteahkot palmu-ällärit ajaneille, ajoin tälläset (itse)leikatut jalassa ja ne on nyt puoli tuntia myöhemmin abaut täysin kuivat

edit: hinta ei taida olla ilmoitettu vai enkö vaan näe?
ja ps. onks mahdollista saada kavennettuina, omani juurikin c48 kokoiset ovat ainakin liian lököt.

Ah, joo, 15 egee, otsikossa oli, mutta ei tekstissä.

Joo: on parhaat housut ikinä. Kaventeluun en lähde, koska on liikaa hommaa. Ainakin siihen asti, että opin sen kunnolla :slight_smile:

Ostaisin heti, mutta kun ovat niin hemmetin pienet! (tähän manuel-uribe.jpg)

Oho, tulipa näistä kyselyjä, joten: käyn ensi viikolla hakemassa näitä lisää ja laitan ommellen!

Onko harkittu että haarasaumaan ommeltaisiin vahvikekangasta sisälle? Maksaisin.

UPP! Tsekkaa yksityiskohdat aloitusviestistä!

Saisko tilattua polven yläpuolelta leikatut?

Saa toki. Jos haluat jonkun muun vyötärönleveyden kuin yllä olevan, pistä yv:iä, niin katson miten noita on saatavilla. Jos taas tuo 80-senttinen on hyvä, niin lyhennän noita. Se on pikkuhomma ja onnistuu nopeasti.