M: Helkama White Power runkotsetti

Vanha sotaratsu saa lähteä pölyä keräämästä parempaan kotiin, eli myytävänä tämä “nimekäs” Helkaman runkosetti. Terästä, tehty Tangen 3-kertaa ohennetusta putkesta.

Viistoputkessa on ruttu joka on tullut noin 7000km sitten, eli ei ole vaikuttanut toimintaan. Droppeihin on tehty noin 1.5cm kiristysvaraa, eli tästä voi tehdä myös maastofiksin tai sinkulan ilman kiristintä.

XT:n ohjainlaakeri tulee messissä. Ja on siis 1 1/8" kierteiselle stemmille. Rungon koko on valitettavasti nyt arvoitus koska en ole tallilla, mutta veikkaisin c-c pystyä 53-54cm:ksi, eli meikäläiselle (189cm) aivan liian pieni - arvoitus onkin miten helvetissä tuolla tuli ajeltua niinkin paljon kuin tuli!

Kuva pyörästä:

Maalipinta on ottanut osumaa sitten tuon. Täältä voi lukea koko tarinan.

Tässä vielä kuva takakorvakkeen säätövarasta:

Nouto Haagasta, en postita. 80e ONO.

Härski nimi, ei varmaankaan suunnattu USA:n markkinoille :slight_smile:

eiks WHITE TRASH ois osuvampi? :wink:

Luonnollisista syistä johtuen ulkomailla asuessani peitin osan pyörän decalsseista :wink:

Helkamalla oli näitä power-alkuisia maasturien nimiä ihan sarja, muistan nähneeni ainakin Hot Powerin ja todella koomisen kuuloisen Strong Powerin tämän epäilyttävän tapauksen lisäksi.

LJK - 10:13, 11.9.2009 » Helkamalla oli näitä power-alkuisia maasturien nimiä ihan sarja, muistan nähneeni ainakin Hot Powerin ja todella koomisen kuuloisen Strong Powerin tämän epäilyttävän tapauksen lisäksi.
Niinpä oli, mutta muut kuin tämä olivat ymmärtääkseni enemmän tai vähemmän vesijohtoa, ainoastaan WP oli kasattu kunnon putkisetistä (Tange triple butted).

^^Sain rippilahjaksi aikoinaan tuolalisen Strong powerin. Siellä se makaa vanhempien varastossa edelleen. Helkama segmentoi oletettavasti tytöille vähintäänkin yhtä hassusti nimetyn Sweet powerin.

Fight the power…

Fillari-Lehti 1/94:n sivuilta löytyy Hot, High, Big, Tec, Team, Pro, Hard, Nice, Sweet, Strong ja Mud Powerit. Team ja Pro ovat Cr-Mo TB -putkea.

Taitaa White Power olla vanhempi ?

jussip - 10:53, 11.9.2009 » Fillari-Lehti 1/94:n sivuilta löytyy Hot, High, Big, Tec, Team, Pro, Hard, Nice, Sweet, Strong ja Mud Powerit. Team ja Pro ovat Cr-Mo TB -putkea. Taitaa White Power olla vanhempi ?
Tämä yksilö on 1991 mallia muistaakseni.

“Nice Power”. Kelatkaa sitä.

never mind…

Noniin, takaisin aiheeseen. Sieltä se lumi pian tulee ja tosimies ja -nainenhan ajaa myös talvella, eli ostamaan reippaasti.

pm

Ihan selvennyksen selvennyksen vuoksi: myytävänä on siis runkosetti, ei koko pyörä. Useampi kysely on nyt tullut niin helpompi selventää täällä.

Runkosetti = runko + keula. Tässä tapauksessa mukana tulee myös tuo XT:n ohjainlaakeri.

Up

pomps

löytyykö foorumilta valkosta helkamaa? voin (n)ostaa tämän arvottoman pyörien natsileican pois harteiltasit t ysäri entusiasti

Joensuun Uusix näitä varmaan täynnä

uusixnatsixitkin on muuten kiinni ;___;

ununu - 12:24, 16.4.2020 » löytyykö foorumilta valkosta helkamaa? voin (n)ostaa tämän arvottoman pyörien natsileican pois harteiltasit t ysäri entusiasti http://i.imgur.com/d9z0CuE.jpg
Lekassa ei ole enään natseja töissä!!!!