M: Fixie Inc Pureblood 2010 Myyty

MYYTY

Tosi magee cyclocross levyjarruilla. Tästä saa sinkulankin, dropoutit on vaihdettavissa. Teräsrunkoseksi ältsin kevyt, keulakin on kevyempi kuin jotkut hiilari/alumiinikeulat. Kiva ajaa.

Pyörähuolto.comin tammikuussa kasaama setti, eli ei ihan niinku Fixie Incin sivuilla. Maksoi 2200 euroa.

Fixie Inc teräsrunko ja teräskeula
Kestävät maastokiekot
Shimano Ultegra 6700 osasarja paitsi kahvat jotka 105
Kompakti 34/50 ja takana 12-28
Mukaan nippusidevirityslokarit

Pyörällä ajettu 1065km joista näillä kiekoilla ehkä 700. Vehje toimii hyvin.

Hintapyyntö 1800 euroa
Mulla on tähän myös keveet maantiekiekot levyt säädettynä samaan linjaan maastokiekkojen kanssa, niistä voidaan neuvotella erikseen.

valtteri ät varusteleka piste fi
tai nollaviisnolla 367 6664

Edit: Vehje asuu Vantaalla ja sitä voi sopimuksesta päästä näkemään myös Varustelekassa.

Googletin kuvan ja pikkasen tippu kuolaa suupielestä…

http://www.cycles-for-heroes.com/bikes/cyclocross/pure-blood
http://www.cycles-for-heroes.com/sites/default/files/2010-PureBlood-rota-3.jpg

Kattelin sitä vähän niin oon näköjään onnistunu puristamaan tankoreippiin reiät vaihtajien kohdalle. Jotain snadia kolhua on, koska toi on ollut AJOSSA, mutta niitä tulee ostajalle jatkossakin.

Hp. on IMHO melko kreisi käytetystä harrastevälineestä ihan sama miten vähän sillä on ajettu mutta kieltämättä todella kuumottava pyörä kyseessä.

Menit sit ääneen sanomaan :((, nythän mullei oo mitään mahixia. Tarjouksia saa vissiin sit tehdä, eroon mä tosta kuitenkin haluan, kun en tee kahdella krossarilla mitään.

(Nyt kun laskin niin 400e takkiinotto kuulosti isolta, mut eipä se oo ku 20% hinnasta)

Joku viisaampi tulee pian kertomaan mikä on se prosenttiosuus joka pyörän arvosta ropsahti suoraan Pyörähuollon pihaan heti kun työnsit sen ovesta ulos.

Totesin asian kuitenkin enemmän sen takia että olisin itse saattanut olla kiinnostunut pyörästä mutta jääkööt nyt tällä kertaa.

jussi - 9:24, 2.8.2010 » Hp. on IMHO melko kreisi käytetystä harrastevälineestä ihan sama miten vähän sillä on ajettu mutta kieltämättä todella kuumottava pyörä kyseessä.
Ei oo tarkoitus arvioida tän myyntiartikkelin hintaa, mutta käyt ilmeisesti liian harvoin fillarifoorumilla, jos 1800 käytetystä harrastevälineestä kuulostaa hulvattomalta.

Kyllä se pyörän hinta silti varmemmin tulee käytettyä harrastamiseen, jos hommaa korjattavissa olevaa ja iskua kestävää terästä kuin jos pistää saman summan hiilikuituun.

^ Me ei myöskään nyt olla ffoorumilla.

Mutta mun pointti koski enemmän sitä paljonko käytetystä on kohtuullista pyytää suhteessa itse maksamaansa täyteen hintaan, joka myös ilmossa mainitaan. Tarkalla ajokilometrien määrällä puolestaan ei mielestäni ole paljoa merkitystä vaikka moni mainitulla ffoorumilla viihtyvä harrastaja toki laskeekin sentilleen jokaiselle kilometrille kertyneen hinnan jne.

Kunnollinen kuva/kuvat myytävästä tuotteesta olis myös muuten kiva lisä.

Sun mielestä suuri hinta on kuitenkin vaan sun mielestä, ellei tällä foorumilla ole sitten sellainen kulttuuri, että jos joku saa myytävästä tavarasta liikaa fyrkkaa, on se kapitalistisika. Tietysti mulla ei oo sen suhteen joka tapauksessa mitään hävittävää.

Mä keksin tolle hinnan jotenkin hassusti kelaamalla, ettei noita pyöriä oo ihan vitusti suomen markkinoilla ja ettei ton käyttöarvo oo laskenut ollenkaan, ja et 400e hinnasta pois on jo kova sana. Kertaakaan en oo käytettyä fillaria ostanut, joten en osaa sanoa, paljon teräsrunkoset levyjarrukrossarit yleensä piffaa käytettynä Suomessa.

OK, oot vissiin ehkä oikeessa, tosiaan prosentuaalisesti sitä hintaa vois ottaa käytetystä asiasta vähän enemmänkin pois. Mun mielestä on silti ilkeää ja epäkohteliasta mennä dumaamaan toisen kauppailmoitusta ihan vaan ilmottamalla että onpa vitun kallis. Jutteluissa, joilla ei ole niin paljon väliä, voi käyttää hienoakin kieltä ja sanoa asioita suoraan, mutta tän ketjun tarkotus, ainakin mulle, on saada toi fillari kaupaks. En mä sano, että sun olis pitänyt hiljaa olla, mutta jos esim. olisit ite ollut kiinnostunut tosta pyörästä, ja oisit kokenut tarvetta ilmottaa julkisesti, että kiskon liian suurta hintaa, oisit voinu vaikka sanoa, ilman ostovelvoitetta, että “lähtiskö tonnikuuteensataan”, ja tohon voit tietty laittaa just semmosen numeron mikä sun mielestä on Oikein.

Eihän se oo tyhmä, joka pyytää, vaan se on tyhmä, joka ei edes kokeile, ja mua on kiusattu lapsena niin paljon, ettei mua saa enää sanoa tyhmäks. Mä en oo koskaan ymmärtänyt että mikä se maailmanparantamisen tarve on tulla väliin ja vesittää sellaset koitokset.

Kuvahuomio on ehkä hyvä pointti. Mä jotenkin kuvittelin, että kun tsygällä on eroa parempaan kuvaan lähinnä osasarjan verran, ei mun tarttis lähettää kännykkäkuvaräpellyksiä.

Km-määrällä on mun mielestä selkeä vaikutus hintaan ja ostopäätökseen. Toi pyörä rupee nyt olemaan niinku hyvässä kunnossa, osat on sisäänajettu ja vaijerit venytetty ja sitä on säädetty. Mulla on kanssa myynnissä 4000km ajettu maantiepyörä, jota en ollenkaan kehtais väittää hyväkuntoseks, koska siinä esimerkiks vaihtajien kilometrit alkaa olla ehtoopuolella. Sitä mä ajattelin myydä alle puoleen hintaan uudesta.

Pitää vissiin tilata fillari et saa ilmoituksen niiden foorumille, jos siellä kerta olis tsäänssiä saada 1800e. Sitä odotellessa tosta saa antaa tarjouksia. Hyvä tarina siitä, mihin ne rahat on mennyt kun ei kykene 1800 euroon, auttaa tinkaamisessa.

Ööh, menee melkeen tappeluhenkiseks mikä ei oo missään nimessä tarkotus, mut lähinnä mä vaan sitä meinaan sanoa, että oon vahvasti sitä mieltä, että ainakin ennenkuin asiasta lähettiin keskustelemaan, yks jos toinenkin on varmasti kelannu hintaa ihan sopivaks. Ja kauppaa ammatikseni pyörittävänä mulla leimahtaa aina punaset linssit silmien eteen kun nään jonkun ihan vaan muuten vaan kitisevän hinnoista. Se on tarpeetonta, kun kysynnän ja tarjonnan luonnonlait kyllä pitää siitä huolen, että jos joku hinta on liikaa, laskee se sitten kun kama ei meekkään kaupaks.

Ehkä halusin tahallani sabotoida myynti-ilmoitustasi sen takia, että tiettävästi jotkut täällä pitää hieman rasittavana sitä että jotkut toiset käyttävät tätä foorumia pääasiassa näppäränä kanavana myydä (usein ylihintaista) tavaraa? Esim. kaikista sun viidestä postauksesta täällä kaksi on myynti-ilmoituksia. Voidaan myös alkaa viilaamana pilkkua siitä, että “Mikä tän foorumin nimi on? Eihän toi oo hei edes sinkulafixy vaan joku ihme monivaihehirvitys!

Ei. Enkä ole myöskään kapitalismin kaatumista toivova narukassi-ituhippi mutta sen sijaan olen yksinkertaisesti sitä mieltä että hintapyyntösi on vähän turhan toiveikas, etenkin ottaen huomioon tämän foorumin pääasiallisen käyttäjäkunnan. Huuto.netit ja keltaiset pörssit sun muut on olemassa myös.

Jees, alunperin kelasinkin, etten ees kehtaa laittaa tota fillaria tänne myyntiin, koska siinä on vaihteet (vaikka hei, vaihdettavat dropoutit, ja kelaa minkä NIMINEN se valmistajakin on!!!), mut puolustuksekseni totean, et mua sentään rohkaistiin!

Huutonetit ja keltaset pörssit nyt on vähän mitä on tommosen pyörän myyntiin mummielestä. Vai lukeeko joku, joka pistäisi fillariin edes tonnia, niitä? Tän mestan kauppapaikkaistumisen syy ei oo vaikeesti arvattavissa, täällä on “alan porukkaa” ja se toinen vaihtoehto on kaupallinen ja suljettu vain sellasen lehden tilaajille, jossa mun mielestä ei oo kauheesti luettavaa. (Lisäks oon täs tuloksetta yrittänyt saada niiden kauppapaikan ilmoitussysteemiä ylipäätään toimimaan). Ymmärrän kyllä että se vituttaa.

Toisaalta ei kantsi leimata kaikkia ihmisiä pelkästään kusipäisiks kävijämäärän hyväkskäyttäjiksi. Mä luen tätä foorumia aika paljonkin. Keskustelun sävy on kuitenkin ihan helvetin sisäpiirihenkistä tai sit teknistä. Jos ei osaa tekniikkaa, ei ole sanottavaa niihin asioihin, ja huumori taas on sellasta, ettei siihen uskalla välttämättä tulla väliin. Tuntuu että tää tää foorumi on vähänniinku kaveripiirin juttu, tai sit muuten vaan sellasen insidekulttuurin homma, mistä mä tiedän ihan liian vähän, uskaltaakseni sanoa yhtään mitään.

Jos mä kävisin laittaa hassutteluketjuihin vähän hymiöitä ja kertoisin aina kun oon nähny yhtä takaratasta ja ohutta napaa jossain, oisin sit varmaan vähän enemmän oikeutettu laittamaan myynti-ilmoitustakin.

Ja jos auttaa pääsemään tunnelmaan, niin hintaa voi sovitella kepeellä valmiiks kasatulla fiksitakakiekolla.

tää karkaa taas käsistä…