M: Crescent (Peugeot) Fashion Line 63cm mastodontti runko

Eli myytävänä todellinen portti, 63cm pystyputkella varustettu Crescent Fashion Line. Peugeot valmisti Crescentille runkoja joskus 80-90 luvulla, joten kyseessä on oikeastaan Peugeot. Runko on lugeilla, yllättävän nätit ottaen huomioon että pyörä oli edullinen aikoinaa. Runko on suora eikä ole kolaroitu tjms. Osat riisuttu veke aikoinaan kun tuli tajuttua että “cmoon biopace ei oikeesti oo kovin kuul”. Keskiö 68mm keskiölle, ->ranskalaisella kierteellä<- mutta ei hätää, mukaan saa uuden kierteettömän keskiön, nelikantti akselilla. Putki mallista en voi oikein sanoa mitään. Mitä tod.näk Tange:n Plain Gauge, kerta se oli silloin edukkais pyörissä suosittua. Haarukka on myös lugeilla, runko on hiukan likainen mutta jos sikseen menee niin pesetän sen puti puhtaaksi. Takahaarukassa krominen(muovia) chainstay suoja. Rungossa ei ole kitkavaihtaja studeja oletuksena. Lokareiden kiinnitys mahdollisuus.

Toimitus pk seudulle ilmaista.
Kysymyksiä saa esittää, yritän vastata sitä mukaan kun ehtii. Tästä runko hirvi/ihminen välimalleille, haarukassa tilaa sitten 28mm nakeille ainakin.

hinta 100e

Crescent (peugeot) 63cm used

Onko niin rumia runkoja vai onko hinta liian kova? Ei oo kuitenkaan mikään apteekin hyllyhinta, jos kiinnostaa niin voi tinkiä.

mietin, et tuosta vois rakentaa kaverille kesäks pelin, mut puuttuu liikaa komponenttejä. Stemmi, tanko, kammet, polkimet, tolppa,… ois mukava olla jo aluks ja vaihtaa sit, jos itseltä löytyy sopivampaa. Koko saattais menetellä tämmöisille 193-195cm pojuille.

Mitä sanoo vaakaputken pituus ja satulaputken sisähalkaisija?

tnts - 13:03, 30.1.2009 » Koko saattais menetellä tämmöisille 193-195cm pojuille.
Siinä ja siinä, voi olla pikkaisen iso. Tosin noissa vanhoissa pyörissä on kai yleensä nykyaikaista lyhyemmät vaakaputket.

Okra, sunnuntaina tilannepäivitys satulaputken koosta. Jos omista laareista löytyy niin voin lisätä tänne myyntiin, polkimet, satulaputken, stemmin ja stongan. Stonga on hot, teräksinen Kusuki Winpista NOS.

rungon koossa se satulaputken pituus kertoo aika vähän fillarin sopivuudesta kellekään. itehän oon enemmän partajeesus-sheldonin kannalla ohjaamon pituuden tärkeydestä (ts. virtuaalinen vaakaputki) kun muista mitoista. toki satulaputki on helpoin mitata :slight_smile:

periaatteessa saattasin olla alustavasti kiinnostunu jostain tämmösestä muhvi-mixtestä olettaen että sen koko sopis sainille. mitään hajua sopivasta virtuaalivaakaputken mitasta ei kuitenkaan tietenkään ole…

tän puheenvuoron tarkotus oli siis lähinnä rohkasta aiemmin ketjua ohi katsoneita pohtimaan että kenties se sittenkin saattais sopia jollekulle. niin ja mixtehän on kuitenkin ns naisten runko joten ehkä kuskin ei tarvii kaksmetrinen olla?

temmi_hoo - 9:38, 31.1.2009 » rungon koossa se satulaputken pituus kertoo aika vähän fillarin sopivuudesta kellekään. itehän oon enemmän partajeesus-sheldonin kannalla ohjaamon pituuden tärkeydestä (ts. virtuaalinen vaakaputki) kun muista mitoista. toki satulaputki on helpoin mitata :) periaatteessa saattasin olla alustavasti kiinnostunu jostain tämmösestä muhvi-mixtestä olettaen että sen koko sopis sainille. mitään hajua sopivasta virtuaalivaakaputken mitasta ei kuitenkaan tietenkään ole... tän puheenvuoron tarkotus oli siis lähinnä rohkasta aiemmin ketjua ohi katsoneita pohtimaan että kenties se sittenkin saattais sopia jollekulle. niin ja mixtehän on kuitenkin ns naisten runko joten _ehkä_ kuskin ei tarvii kaksmetrinen olla?
Hetkinen, hetkinen. Jotenkin meni ohi vaikka luin viestin pari kertaa läpi, varmuuden vuoksi. Eli siis käsitykseni mukaan, etsit muhvirakenteista mixte-runkoa, ja kaipaat enemmän tietoa vaakaputken pituudesta pystyputken pituuden lisäksi. Lisää tietoa runkojen ominaisuuksista tulee lisää sunnuntaina, jahka pääsen kotiin pk seudulta. Mutta onnea muhvi-mixten etsintään, on sellaisen etsintä itselläkin edessä. Itse ajan 62 cm pitkällä satulaputkella varustetulla Stella Venetalla, puhdas maantiepyörä joten ei ole retkipyörämäisesti lyhyt vaakaputki. Vaikka joskus pyörä tuntuu lievästi junalta niin nopeutta saadessaan sen todelliset ominaisuudet tulevat oikeuksiin, aivan ihana ajettava. Ainiin ja pituutta on 187-188 jos keli on hyvä :)

Jos tulee lisää kysymyksiä, ei muuta kuin kysymään. Vastaan ilomielin parhaani mukaan. Ei nämä rungot ole oikeasti ylimääräisiä, on vaan pakko sitä rahaa jostain saada.

scratch that - tämän siitä saa kun lukee foorumia työpaikalla.

:smiley: joo olin kiinnostunu mixten virtuaalisen vaakaputken pituudesta ja samalla myös halusin lukijoille ömm korostaa/muistuttaa/jotain että tää kyseinen yksilö saattaa sopia pitkälle tai pätkälle ja joku yksittäinen rungon mitta ei vielä kerro.

minkälaisella kuskilla se viimeks oli?

Päivitystä tähänkin: Pystyputki c-c 63cm, vaakaputk c-c 57,5cm. Satulaputken koko 26.4/26.6cm, tönäri kadoksissa.

Isompi kuva:

P1180696

jotenkin olin aiemmin onnistunu sekottamaan vastatessani ajatuksiini tän postauksen pösökressun ja jonkun hypoteettisen kressumixten jota ei oo ehkä olemassakaan ja vastasin sitten osittain sitä osittain tätä koskien… :slight_smile:

(joka tapauksessa siis oon kiinnostunu semmosesta noin 160cm naikkoselle sopivasta laadukkaasta mixterungosta ilman sen suurempaa hankintakiirettä, tarve ois about 2010 kesäks olla hyvä tourinkipyörä)

Uppista, meinaa tajusin että täähän on viel kellarin seinällä :open_mouth:

edit: Toimitus ei enään ilmaista yhtään minnekkään :smiley: