M: Cinelli Vigorelli Steel, M 53, kompliitti

Maantie vie vapaa-ajan, joten myydään Cinelli Vigorelli Steel Black Night, M 53, 2018, kompliitti, sisältäen eri puolilta maailmaa vuosien saatossa uutena hankkimani komponentit, jotka ovat yhä erinomaisessa kunnossa:

 • Runko: Cinelli Vigorelli Steel, Columbus Thron putkea, Columbus hiilikuituhaarukka
 • Keskiö: Campagnolo Record Pista
 • Kammet: Campagnolo Record Pista 47T 165
 • Navat: Phil Wood Track 32 Low Flange Fixed-Freewheel
 • Ketju: KMC X101
 • Vapaaratas: White Industries Eno 3/32 17t
 • Ohjainlaakeri: White Industries + Enduron laakerit
 • Satulatolppa: Thomson Masterpiece
 • Ohjainkannatin: Thomson X2 Road
 • Ohjaustanko: Nitto for Shred 31.8mm 650mm + Vans x Cult käsigripit
 • Kiekot: H Plus Son TB14 + Sapim Race + Sapim messinkinippelit
 • Renkaat: Vittoria Corsa Control G2.0 28mm + Vittoria Competition Latex sisärengas

Hintaan ei kuulu kuvissa näkyvä satula ja polkimet. Ei ratahampaita takana. Etusijalla myynti kokonaisuutena, mutta mahdollisuus jättää rakenteesta yksittäisiä osia kaupan ulkopuolelle erikseen sovittaessa. Kiekot kasattu Saksassa ja runkotyöt tehty Suomessa pyöräliikkeiden toimesta. Kuitit löytyy töistä, mutta takuu on umpeutunut.

Tuotteen sijainti Turku. Hinta 2 600 eur. Toimitustapa voidaan sopia erikseen.


1 Like

:DDD katotaan tonnin hinnanlaskun jälkeen

16 Likes

On hintaa siinämäärin, että luulis hinnan sisältävän polkimet ja satulan :speak_no_evil: Mutta nätti paketti on kyllä! :ok_hand:t3:

1 Like

Ja luulis että jarrutkin kuuluis hintaan kun on pelkkä vapaaratas. Kannattais varmaan mainita myös että myynnissä jarruton sinkula ettei käy hassusti.

3 Likes

kiekot vois kiinnostaa.

Ilmoitusta päivitetty palautteen pohjalta. Lisätty uusia kuvia. Kiekkojen myymistä erikseen voin harkita jonkin ajan kuluttua.

Oikein siisti pyörä, ja ehin jo innostua. Sitten näin hinnan. Onnea myyntiin!

Jos jostain syystä ei mene kokonaisena ja runkosetti tulee erikseen myyntiin, niin otahan yhteyttä. Bump!

Kyllä. Huomioin ketjuun tai viestillä tulleet nostot kiinnostuksista esim. runkoon ja kiekkoihin liittyen vaikka en niihin heti reagoisi. Ensisijainen suunnitelma myydä kompliittina jollekin kotimaiselle harrastelijalle toimitettuna, jotta ei tarvitsisi purkaa ja lähteä postittelemaan osina maailmalle.

jos joku maksaa tuosta tuon hinnan, niin meikäläinen muuttaa kööpenhaminaan ja haen ruotsin kansalaisuutta. joka tapauksessa glws!

10 Likes

Dibs kiekot :v:

On kyl nätti, vaikuttaa aika setäseltä tobaasilta, joten päätin ottaa myös osaa keskusteluun ja bumpata… “Ettei tarvitsisi purkaa ja postitella”? No jos et Turkulaiselle myy, niillähän on kyl fyrkkaa, mut ei nekään taida tyhmiä olla, sisältyykö hintaan siis kuljetus ostajalle tai kyseessä olevalle myöhemmin mainitulle “harrastelijalle” kotiovelle kuvien mukaisessa kondiksessa, sijainnista riippumatta…?

Äläkä nyt mee ruuvaamaan sitä myyntipuhetta, pidetään homma aitona mä oon screenshotannut kaiken ja pistänyt pilveen salasanan taakse.

Mitäs muut foorumilaiset luulette tän perusteella että mikä olis käypä hinta Cervélon T1:lle mikä on rekisteröity runkonumeroa myöten ja pyörän historiakin on tähtiin kirjoitettu?

PS. Tervetuloa foorumille :palm_up_hand:

1 Like

Vai kahden…

Ymmärrän että foorumilla voi kommentoida myytäviä artikkeleita, ja antaa rakentavaa palautetta jos hinta on perusteltavasti pielessä, mutta sitten jos ei kiinnosta ostaa tuotetta niin voi vaan jättää ostamatta ja antaa topicin olla.

Mun mielestä tää on hieno pyörä ja ymmärtääkseni varsin laadukkaimla komponenteilla koottu, niin varmaan siitä on kohtuullista myös ihan kovaa hintaa pyytää. Kyllä se sit jää myymättä jos hinta on väärä. Enkä näe isoksi riskiä, että joku asiaan perehtymätön ostaa tän pyörän tolla hinnalla ja tulee ”kusetetuksi”.