M: Centurion-retkipyörä 55 cm (vaihteet)

Myydään japanilainen Centurion Pro Tour vuodelta -81. Runko noin 55x55 cm mittanauhalla mitattuna (korkeus keskiöstä vaakaputken ylälaitaan). Ohennettua cromo-putkea, Tange Champion no.2. Todella siisti alkuperäiskuntoinen. Olen toinen omistaja ja edellinen omistaja ei ole ajanut edelliseen 25 vuoteen juurikaan. Esim. renkaat ovat alkuperäiset ja melko kulumattomat. Renkaissa 7 bar painesuositus. Huollettu: kampikeskiö rasvattu, etuvanne rihdattu ja napa rasvattu, vaijerit putsattu ja rasvattu. Pomminvarmaa tekniikkaa, ei muoviosia. Araya-vanteet ja 3x5-vaihteet. Miellyttävä ajaa maantiellä, koska jämäkkä runko lastattunakin ja rullaa kevyesti. Sijaitsee Helsingin Punavuoressa.

Hintapyyntö 350,- / tarjous

http://i2.aijaa.com/t/00755/7812725.t.jpg

Wikipedia kirjoittaa: “Centurion Pro Tour: Richard Ballantine’s “Richard’s Bicycle Book” included the Centurion Pro Tour (ultimately manufactured from 1976–1984) on his list of “Best Bikes” in both the 1978 and 1982 updates of his book — along with the Schwinn Paramount P-13, a bike that sold for two to three times the price of the Pro-Tour. Like other full-fledged touring bikes, the Pro Tour models featured a longer wheelbase with longer chainstays for smoother ride especially while loaded, full (all eight tubes) cromoly construction for ride compliance, cantilever brakes to allow room for fenders, internal wiring for a bottom bracket generator and numerous braze-ons: two mounts on the fork for the cantilever brakes, two eyelets in back for a rack and a fender, two eyelets on the fork for a rack and a fender, low rack mounting points on the fork, mounts for two bottle cages, mounts for downtube shifters/cable stops, and seat stay mounts for a rack.”

-Jussi o5o 34o 522o

Lisä kuvia:

Tämä on hieno, “herrasmies” laite

fillarji - 14:42, 3.4.2011 » Tämä on hieno, "herrasmies" laite
Samaa mieltä, miellyttää silmää kovasti ja tekniikka vimosen päälle ( liekö isolla limpulla edes ketju käynyt :-) ). Harmi on vain 3 cm liian lyhyt, sillä mataluushan ei niin retkipyörässä haittaisi.

JT

Laitoin PM:ää. Jos vaikka natsais :wink:

Massaa kysyttiin. Mittasin matkalaukkuvaa’alla 11,9 kg kuvien varustuksessa.

Kyselyjä on tullut, mutta ei ostajia, joten pyörä on siirretty Huuto.nettiin lähtöhinnalla 250 €. Kohdenumero 173560324. Ei siis enää suoraa myyntiä tätä kautta.