M: "Cassette" -fiksikonversiorunko

Pakko nyt tästä rungostakin sitten luopua, kun jäänyt vaan turhaan häkkivarastoon hengailemaan. Pyörän esittely ja kuvia miltä näyttää compliittina, löytyy omasta topicistaan.

Kun tuossa vaahtosin maalipinnan herkkyydestä, voin sanoa sen verran, ettei tehdasmaalatuissakaan rungoissa se kovia iskuja kestä välttämättä paljoa tuota paremmin, esimerkkinä kaverin Spezialized Langster ja oma Fuji Track. Toki tuon saa vapaasti maalauttaa, vaikka prkleesti työtunteja maalaminen aikanaan otti.

Vaakaputki c-c 55,5 cm, pystyputki c-t: 59 cm.

Mukaan tulee kaikki kuvissa näkyvä, eli Cinellin 11,5 cm stemmi ja 42 cm droppitanko, satulatolppa. Keskiön kiinteä, vetopuolen kuppi on totaalisen jumissa, mutta putsattuna ja rasvattuna tuo vanhakin toimii. Käsittääkseni brittikierteellä on ja tiedän kyllä paikan missä kupin hyvin suurella todennäköisyydellä saisi irti ja uutta suljettua keskiötä vaan tilalle.

http://img81.imageshack.us/img81/1161/dsc01878e.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/4184/dsc01861k.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/3733/dsc01881p.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/4666/dsc01883.jpg

Yli 65 juuron tarjouksia vaan tännepäin! :slight_smile:

Sijainti 33210 Tampere.

beataholic - 0:53, 20.11.2009 » Keskiön kiinteä, vetopuolen kuppi on totaalisen jumissa, mutta putsattuna ja rasvattuna tuo vanhakin toimii. Käsittääkseni brittikierteellä on ja tiedän kyllä paikan missä kupin hyvin suurella todennäköisyydellä saisi irti ja uutta suljettua keskiötä vaan tilalle.
Jos kerran tiedät missä ton saisi irroitettua, niin irroitapa sitten. Lupaan tarjota hyvin heti kun keskiö on irti! Mutta vanhan keskiön ostaminen ei kiinnosta vaikka mukaan tulisikin siisti runko. Tämä runko on muuten niin hieno ja arvokas kylkiäinen tuolle myytävälle keskiölle, että pitää varmaan tarkistaa nykyinen kylkiäislainsäädäntö ennen kauppoja.

Keskiö kiinni tukevasti ruuvipenkkiin ja vääntää rungosta.
Ei ole yksikään tuollainen keskiö jäänyt avautumatta tuolla keinoin.

^ Mulla toimi Rossinin jämähtäneen vanhan keskiön kanssa myös lämmittäminen hiustenkuivaajalla. Tietysti kannattaa olla maalipinnan kanssa tarkkana - ja muutenkin. Idea taitaa olla se, että keskiömuhvi kuumenee, mutta keskiön kuppi ei ehdi kuumeta (ainakaan yhtä paljon).

Jos ei ole ruuvipenkkiä, niin jakoavain kiinteän kupin ympärille, kierretanko ja parit tukevat korinaluslevyt muttereineen keskiön ja jakarin ympärille. Ei tietenkään liian kireälle, notta pystyy vielä kääntämään. Shimpan keskiöt aukeaa molemmilta puolilta jakarinkahvaa eteenpäin vääntämällä. Eli vedon puolella on vasenkätiset kierteet.

basti - 10:11, 20.11.2009 » Jos ei ole ruuvipenkkiä, niin jakoavain kiinteän kupin ympärille, kierretanko ja parit tukevat korinaluslevyt muttereineen keskiön ja jakarin ympärille. Ei tietenkään liian kireälle, notta pystyy vielä kääntämään. Shimpan keskiöt aukeaa molemmilta puolilta jakarinkahvaa eteenpäin vääntämällä. Eli vedon puolella on vasenkätiset kierteet.
Off-topic: mulla on shimpan valmistama italokeskiö, jossa siis molemmat puolet aukeaa vastapäivään. Kyseessä tosin on kasettikeskiö, eikä kuppi ja kuula. Lyhyt versio: eikös kierteet liity käytettyyn kierrestandardiin, eikä valmistajaan?

off-topic: ~kierrestandardiin.
nimim. italo

Jaahans! Sitä ollaan hiukka off-topicoitu keskiöstä :smiley:

Toisessa threadissa taannoin asiaa jo puitiin ja kun itse taistelin kupin kanssa, uskon loputtua kiikutin rungon liikkeeseen, eikä sielläkään onnistuttu. En sitten tiedä kokeiltiinko ruuvipenkki -taktiikkaa, täytyynee suositella. Vihonviimeinen, Treen työttömien pyöräpajalla toteutettu taktiikka on hitsata pultti kuppiin kiinni ja vääntää auki vipuvarrella :smiley: Niin oli tehty mun Crescent 309 Competitionille…

Noh, mut palataan!

Jeh. Huutelen täällä hiukan huolettomasti. Nim: italo=campa, ne joihin et halua koskea=ranskis, britti=shimano… duh. Menen nurkkaan häpeämään.

Ruuvipenkillähän tiätty se kuppi irtosi ja brittikierteet tuossa todistettiin olevan, Askopeelle kiitokset!

Eipä sit muuta kuin hyvii tarjouksia tulemaan! :slight_smile:

http://img81.imageshack.us/img81/671/dsc01885h.jpg

100 € tähän asti paras tarjous.

Upppista!

Miten olis?

Takaisin myyntiin, ^ täytynee kokeilla tuota!

Nyt tää on toista kertaa huuto.netissä. Jos ei ny mee, pitänee varmaan odotella kevääseen…