M: Bottecchia 58cm maantiepyörä,Vestax PDX d3 levari, ym. LIS. MTB Osia!

Myytävänä Bottecchian maantiepyörä 80-90 luvun vaihteesta. Runko Columbus Aelle putkea, pystyputki 58cm, vaakaputki 58cm, itelle liian iso runko, siksi myyn. Kammet, keskiö, ohjainlaakeri, satulatolppa, jarrut, navat Miche Primatoa, vaihtajat ja vivut campagnolo C. Record (voi olla myös Athena, pitää tarkistaa, samoin campan etuvaihtaja) vivut campa. Mavic GP€ tuubikehät joissa volberin vanhat tuubit (ilmat pysyy) Stemmi 3T, tanko joku italo, pitää tarkistaa. Turbon satula ja lookin lukkopolkimet. Elikkä hyvät palikat ja erinomaisessa kunnossa. Runkokin erinomaisessa kunnossa ja ruosteeton. Ainoa vika on että vaakaputkesta on alkanut maali kuoriutua veke. Alla näyttäisi olevan kromia niinkuin haarukoissakin (Tästä en mene ihan takuuseen onko koko runko kromattu) Järkevintä olisi varmaan naapia kaikki maalit pois ja jättää metallille ja lakka ja tarrat päälle. Keulassa botechin metallivaakuna. Tästä erinomainen italialainen maantiekiituri suoraan ajoon ja talven aikana suht pienellä vaivalla rassaa helvetin hienoksi. Hp. 390e/tarjoa!

http://lh3.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THprE7th1NI/AAAAAAAAANo/U6ltMcbMbso/s640/P1020671.JPG
http://lh3.ggpht.com/_iWH52jofrCA/TFAQt6QrZcI/AAAAAAAAAKU/VyHtP3lNeK0/s512/mavic.jpg

LISÄTTY:
MTB Kiekot ja renkaat ja osasarja.

http://lh6.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THttKFVueII/AAAAAAAAAOg/VmxPHaGk9Ps/s512/photo.jpg
http://lh4.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THttKTjHngI/AAAAAAAAAOs/TMj55caJlAU/s512/photo(2).jpg
Shimano jotku perus 26" kiekot. kasettipakalle Huom! Tuo pakka ei ole mukana! Hyväkuntoiset ja suorat. Uudehkot Nokian renkaat mallia “kimmosasi” eli päälta sileät ja sivulla kuviointi.
http://lh3.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THttKfRKXbI/AAAAAAAAAOo/_iCw-dzH-54/s512/photo(3).jpg
http://lh3.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THttKOVbUeI/AAAAAAAAAOk/khpXQJt9V74/s512/photo(4).jpg
Sori paskoja kuvia. Shimano osasarja jotain peruskilkettä purettu kuwaharasta. Hyvässä kunnossa ja vähän ajettu. Kammet rattaineen ja polkimineen, etu-ja takavaihtajat, ketju, Jarrukahvat vaihtajilla, kaapelit. Laitan illalla kuvia lopuista osista ja mitä mallia ovat.
Renkaat ja osat koko paketti 60e. Vaikka johonki mökkimaasturiprojektiin tms

Nämä muut kamat eivät oikeastaan liity fillareihin mutta täällä saattaisi joku olla kiinnostunut. Modet, ilmoittakaa jos liikaa off-topic tavaraa. Tilanpuutteen takia joudun myymään kaikenlaista hyvälaatuista ja siistiä tavaraa:

-Vestax PDX d3 suoravetolevysoitin dj-käyttöön tai himaan. Alkuperäinen “teknarintappaja”. Erinomainen skraitta(Pesee numarkit sun muut mennen tullen), vastaa laadultaan Teknarin sl-1200, mutta itseasiassa enemmän ominaisuuksia. Mutta, teknari on aina teknari-legendaa on mahdotonta päihittää järkiperusteilla. Stantonin DiskMaster äänirasia hyvässä kunnossa. Levari on erittäin vähän käytetty. Ei keikkailtu, joten ei ole altistunut känniläisten kaljakylvylle tms. Alkuperäisessä laatikossa ja manuaalit mukana.hp. 200e (pelkkä rasia uutena 80e) - puolella käytetyn teknarin hinnasta teknisesti ja laadullisesti periaattessa täysin vastaava soitin.
http://www.vinylengine.com/library/vestax/pdx-d3.shtml

http://lh5.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THpseQgp8KI/AAAAAAAAAN0/17i0qLwig9w/s640/P1020880.JPG

http://lh3.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THpseEhYmNI/AAAAAAAAANw/fATIWTMPO3w/s640/P1020881.JPG

MYYTY!Vestax PMC 017A-mikseri.Vanhempaa mallia mutta erittäin vähän käytetty ja täydellisessä kunnossa alkuperäisessä boksissa manuaaleineen. Vestax tekee todella laadukkaita miksereitä ja on kait levynpyörittäjien keskuudessa erittäin arvostettu merkki. Tämäkin malli valittiin aikoinaan briteissä Vuoden mikseriksi. Tässä on nimenomaan noi (RF-17-potikat kanavien volumeissa. Ilmeisesti teknossa ja housessa parempi kuin liu’ut.

“Specs:
60mm long faders are provided for 3 program channels. More sensitive control can therefore be achieved for Techno/Trance mixing. Three band EQ with high, mid and low level control, together with trim control is provided for flexible sound control. An effect send switch is equipped on each input channel for effect performance. The effect send and return level controls are provided within the master section. P.F.L (pre fader listen) switch is provided for pre fader monitoring. The input levels are monitored by an overload indicator. Four mic input levels are provided. The main mic can be assigned to program channel 2 for full control. The other three mics are mixed with individual level control, 2 band EQ, effect send and P.F.L. Ten segment LED level meter is provided for careful level check. The input faders can be replaced with the optional rotary volume unit (RF-17). The detachable cross fader is provided for quick maintenance.”

http://lh5.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THpseWa5z7I/AAAAAAAAAN4/2sWGe_WfAaA/s800/P1020878.JPG

hp. 120e , Vestaxin levari ja mikseri yhdessä 300e tai tarjoa!

MYYTY!Artek pöytä 81B, koivua, mustalla linoleumpinnalla, koko 75x120cm. Käy hyvin ruoka-tai työpöydäksi.

Artek 81B

tuossa kuvassa kokonaan koivuinen malli. Pöydässä siis samanlainen musta kansikuin tässä:

musta kansi

ja vielä lähikuva myytävänä olevasta pöydästä:
http://lh6.ggpht.com/_iWH52jofrCA/THqwJ0mwu-I/AAAAAAAAAOE/xgso868ieRY/s640/photo(2).jpg
Pöytä on ehjä, alkuperäinen ja eletyt vuodet näkyvät “patinoitumisena” mutta mitään isompia kolhuja tms ei ole.

hp.150e (Uutena 495e)

-Artek Nojatuoli 406

Huom! Minulla ei ole tässä kuvaa myytävänä olevasta tuolista mutta yritän laittaa asap. Myytävänä olevasta tuolista puuttuu nuo satulavyöt, muuten täysin kunnossa. Artekista saa mustaa ja valkeaa satulavyötä muistaakseni 5e/m ja tuoliin menee n. 20m eli siihen menee vielä satku, siihen saa myös helvetin hienon nahkaisen päällisen ruututikkauksella, mutta se on kai melko kallis. Voi olla että jostain saisi tota vyötä halvemmalla, toi femman metri on aika suolanen hinta.
hp. 250e (Uutena 790e) 350e VYÖN KANSSA, VERHOILIJAN ASENTAMANA. VOIT VALITA ITTE VÄRIN ARTEKILTA: MUSTA, VALK JA MITÄ NIITÄ ON!

POISTETTU MYYNNISTÄ-Antti Nurmesniemen Pehtoori kahvipannu

-Lasten Nike Air Force One Lo, koko 12.5C / EU_30
Kerran pidetty jalassa eli uudenveroiset ja boksissa. Oli pojalle samantien liian pienet. Ei näitä oikein skidien tuhottaviksi raatsisi antaakaan. Käyttäisin näitä ite jos oisin ekalla.
http://lh4.ggpht.com/_iWH52jofrCA/TFEovN-mwLI/AAAAAAAAAKw/Roq96gvdolI/s512/nike%20force%201.JPG
hp. 25e

Hinnoista voidaan aina neuvotella. Jos ostat useampia tavaroita niin voidaan sorvata joku pakettihinta.

Eikö tuo bottechia löytynyt ruotsista roskalavalta?

Ei.

PM.

PM. Mikseri kiinnostaa.

Eikun roskalavan viereltähän se oli. Vai?

Mulla olisi vastaava - ja yhtä patinoitunut - Artekin pöytä myytävänä satasella.

bronto - 9:06, 30.8.2010 »

Eikun roskalavan viereltähän se oli. Vai?

Ilmeisesti vähän edittiä käytetty: https://www.yksivaihde.net/old/2595&page=2
Sirkus - 10:31, 21.8.2010 » Mietin vaan paljonko rahaa on menny omaan pyörään, jonka osat on juuri ja juuri sitä peruskauraa; Campaa ja Miche Primatoa.
Torspo - 10:31, 21.8.2010 » Täytyy myöntää etten meinannut pysyä nahoissani kun näin ton bottecchian ja mitkä osat siinä auton vieressä lojumassa.
Ei millään pahalla, kuullosti vain tutulta niin piti tarkistaa. En kritisoi löytöpyörän myymistä, enkä kommentoi hintaa hyvällä enkä pahalla - olet ehkä huoltanutkin pyörää? Mutta jos kyseessä on löydetty pyörä ja löydöstään on aikaisemmin kertonut avoimesti kuvien kanssa, niin hyvien tapojen mukaista olisi olla rehellinen. Rauhaa.

E: liittyiköhän Sirkuksen kommentti Bottecchiaan, omaan pyöräänsä vai molempiin…?

Totta. Itseasiassa piti korjata tuohon zykkelin kysymykseen että pyörä ei vielä ollut kaatopaikalla vaan sain sen tyypiltä joka meinasi heittää sen pois. Eli ei ollut siis lojunut siellä romujen seassa. Ajattelin vaan että hankaloittaa myyntiä jos mainitsee sanan ‘kaatopaikka’. Ja tulee semmonen mystinen mielikuva että se pitäisi itekin antaa eteenpäin suurinpiirtein puoli-ilmaiseksi. Kuitenkin noiden roudaamiseen, puunaamiseen ja huoltamiseenkin palaa aikaa ja rahaa ja säilytys tuo päänvaivaa. Että yritin laskeskella käypää hintaa tolle. Yritin noitten Michen osienkin taustaa kaivaa mutta ei oikeen löydy infoa noista velobasesta eikä googella.
Sori jos vaikutti epärehelliseltä trokarilta. Ei ollut tarkoitus mitään vedättää. Tottahan se on että rehellisyys maan perii. Että hyvää pyörää hyvään kotiin.

Sama kai se vaikka olisi ollutkin kaatopaikalta. Saa sen silti myydä käyvällä hinnalla. Käypä hinta = hinta jonka ostaja ja myyjä hyväksyvät.

Näin. Koska pyörä saatu edelliseltä omistajalta, eikä vain napattu jostain, kyseessä on myös ihan laillinen kauppa.

Laillinen joo, mutta vähän huono maku suuhun siitä kuitenkin jää kun ensin juhlii kaatopaikkalöytöä ja sitten myy samaa löytöä kovaan hintaan samalla saitilla. Ja kun tulee suora kysymys alkuperästä vastaa puolivalheella ja käy editoimassa vanhat “todisteet” pois. Eli käyvällä hinnalla saa myydä, mutta tällä foorumilla kun myy niin saa myös avoimesti kertoa alkuperästä y.m. Muuten löytyy huudot, kepöt, ebayt jos nimenomaan se bisnespuoli kiinnostaa.

^ Näin.

^ Samaan mieltä mutta ei pyörän arvoon vaikuta se, mitä joku on siitä maksanut - tai ei ole maksanut.

Totta. Itellehän mä sen pyörän aioin pitää mutta oli tosiaan liian iso runko. jarrut ei menny toiseen pyörään, Jotenkin ei sit myöskään raatsinu perkaa sitä joten ajattelin sitte myydä kokonaisena. Mutta myönnetään että vähän hölmösti toimittu-oppipahan taas jotain. Tää on hyvä foorumi ja hyvää porukkaa, että pidetään touhu siistinä. Kiitos

Hyvä osoitus taas siitä kuinka foorumin sisäinen valvonta pitää kaikenlaiset moderointitarpeet nollissa. Kiitos siitä.

Mikseri myyty!

[quote]
Mulla olisi vastaava - ja yhtä patinoitunut - Artekin pöytä myytävänä satasella. PM jos kiinnostaa.[\quote]

-Jaahas, hintoja poljetaan :slight_smile:

PM

UP! Artekin 406 tuoli myös vöiden kanssa TMS.

Paikkakunta?