M: Biemmezeta-maantiepyörä, 53 cm

Teräksinen maantiepyörä on vuoden 2009 kuumin juttu, ensi kesänä niitä on kaikilla jotka suinkin sellaisen käsiinsä saavat. Nyt on myytävänä aivan virheettömässä kunnossa oleva Biemmezetan maantiepyörä 80-90-luvun taitteesta. Rungon korkeus on 53 cm ja pituus 53,5 cm. Putket ovat Columbus Aellea.

Rungolla ja suurimmalla osalla osista on ajettu noin 300 km, kasasin pyörän NOS-runkosetistä tämän vuoden keväällä. Kolhuja ja maalivaurioita ei ole, vain hieman pölyä säilytyksestä ja ehkä jotkut rasvaiset sormenjäljet saattavat löytyä. Kiekot, takavaihtaja ja satula ovat jonkin verran ajettuja mutta hyväkuntoiset. Pyörässä on sekalainen osasarja:

-Shimanon kammet 52/39-rattailla
-Shimano 600ax-takavaihtaja
-Ofmega-etuvaihtaja
-Ofmega Master-vaihdevivut
-Sacconin maantiejarrut kahvoineen
-3TTT:n stemmi
-Cyclo Man Starting-ohjaustanko (taivutukset lähempänä ratatankoa kuin perinteistä maantietankoa)
-Colnagon satula
-sekasarjan kiekot, takapäässä 6-lehtinen kierrepakka (126 mm takanapa siis)

Pyörän ajokuntoon saattaminen uuden omistajan alla sisältää seuraavat hyvin vaativat toimenpiteet: satulan ja ohjaustangon korkeuden säätö sekä kumien ilmanpaineen tarkistaminen. Mukaan saa pari kierrepakkaa.

Hintapyyntö 350 € tai järkevä tarjous. Pyörä sijaitsee Helsingissä ja sitä on mahdollista päästä ihmettelemään lähemmin. En ole kovin innokas antamaan tätä helmeä Matkahuollon runneltavaksi, joten nouto tai toimitus pääkaupunkiseudun alueelle ovat ensisijaisia. Yhteydet privaan.

Varattu.

jarkko - 15:07, 31.10.2009 » Teräksinen maantiepyörä on vuoden 2009 kuumin juttu, ensi kesänä niitä on kaikilla jotka suinkin sellaisen käsiinsä saavat.
Näin. ;)

alumiini on todellista

Ja maailmalle päätyi Biemmezeta.