M: Äijä runkosetti, suginon keskiö ja kammet

Runko holkitettu raleigh sprite 70-luvulta. Väri british racing green.
Top tube 57cm
Seat tube 64cm
Stemmi 120mm ITM
Rear hub 120mm

Eteen menee 40mm rengas ja taakse 32mm. Runko passaa n. 190cm kuskille. Mukaan saman väriset peltilokarit - oikeasti hienot. Rungossa on aluperin ollut 73mm 26tpi raleigh keskiö, joka on työstetty 68mm BSA kasettikeskiölle. Mulla ei keskiö enää pysynyt kiinni, joten hommasin uuden rungon. Kierteettömällä keskiöllä tai työstämällä italo-kierteet?? tosta saa oivan pelin.
HP. 80e, jos tankoa ja stemmiä ei halua voin tulla hieman vastaan.

http://users.tkk.fi/~mkaltiok/kuvat/Raleig1.jpg
http://users.tkk.fi/~mkaltiok/kuvat/Raleig2.jpg

Lisäksi suginon hopeiset 170mm messenger kammet ja keskiö. Vuoden vanhat eikä ajettu talvella. Keskiö 68mm BSA 103mm akselilla. Hankintahinta oli 130e, joten toivoisin saavani noista 80e. Pieniä käytön jälkiä ja naarmuja on mutta muuten täysin ehjät. Ratas 48t.

Kamat Tapiolassa ja mielellään nouto. Voin noi kamat myös keskareihin ronttaa jos ei muuten onnistu.

Yhteydenotto PM.

PM suginot, oon muuten myös kiinnotunut stemmistäkin

Kammet varattu.

Menikö satulaputken mitta nyt ihan oikein? Meinaan 64cm pysty ja 57cm vaaka kuulostaa siltä, että toi olis kuin tehty mun kaltaiselle “200cm ja pitkät jalat” kolistajalle. Olis mulla kierteetön keskiökin ja tarvetta just ton tyyppiselle kapineelle…

Pieni korjaus: vaaka oli huolellisen tarkistusmittauksen jälkeen 58cm ja pysty on 62cm keskeltä-keskelle. Toi 64cm on pystyputken yläosaan.

Kammet ja keskiö myyty.

Hmm, saisinkohan hommattua jostain kierteettömän keskiön… :smiley:

Runkokin myyty, kaik’ män!