Luovutettu: Tunturi Professional 57 cm runko

Jeps. Eli otsikon mukainen raato. Harkitsin rakentelua, mutta mokomasta tulis kitenkin kohtuuttoman paljon kuluja, joten pois vaan.

http://img94.imageshack.us/img94/6202/dscn0571e.jpg

Kuvasta poiketen konkeli on kaluttu ja paskimmat osat laitettu sinne minne ne kuuluukin, joten tarjolla on runko (columbus zeta eli ei mitään hipoa) +ohjainlaakeri (Shimano 600) + keula + BB. Takajarru on vielä kiinni rungossa, 600 sarjaa sekin. Kitkavivut, front mechin ja takavaihtajan saa jos haluaa, mutta ne ei sit oo mitään Arabeski kuussatasta vaan aika nöyrää Altusta.

Sijaitsee Kohmossa. En postita. En kuljeta (jossei mua lahjo, ja silloinkin tavara liikkuu vain muutaman kilsan säteellä).

Nih, rungossa on pintaruostetta, ja satulatolpan kiinnitysosaa on joku pahoinpidellyt lievästi. Vaikuttaa suoralta ja jämäkältä ei positiivisen aggressiiviselta-ainakin jos putoaa päähän. Sen verran tuntuu painoa olevan.

Mulle. lähetän noutajan.

pah, olisin pari viikkoa sitten maksanut tuosta ihan hyvää rahaa :slight_smile:

Mulle apustus, jos eka peruuntuu. Kuuluuko kammet, vai pidätkö ne itselläs? Olis kiinnostusta, kato.

Selvä, jahas, selvä. Kammet pidän itse.

Jepis. Menee siis NKOTBille. Jos jotakuta lähialueella kiinnostaa Shimano Altus kitkavivut, etu- ja takavaihtaja, niin voip ilmottaa, muuten menevät rungon mukana.

Jah, menin puihin. Antik, silvuplee mun puolesta.

Jees, jos toi antik menee myös puihin niin voisin olla seuraava jonossa.

Tattis, otan kyllä. Vaihdeosat saa joku muu jos tahtoo. Pistin PM:ää.

Mulle kelpais takajarru tuollasesta senki verta et voisin moisesta rahaa antaa.

^kuule, jos se ei oo elämän ja kuoleman kysymys antikille, niin eiköhän sen voi ottaa irti.

No se o sitte anti-i-kista kii,jään kuulolle.

Anti(k)n puolesta hoolie-veikko saa jarrun : )

haha,dängjyy,sir.

Noni…
Kun lähemmin tarkastelin mitä tuli kotiin tuotua, huomasin keskiössä merkinnän 61. Satulaputki on 61 cm (c-c), vaakaputki 57 cm (c-c). Pistin rihtausvaiheessa olevat kiekot alle (ei siis renkaita) ja heitin toisen jalan yli. Naughty bits nappaa kiinni, korkeus 84 cm, renkaiden kanssa sit vielä hippasen enemmän. Turhan ronski koko tällaselle 183 cm pätkälle. Runko on kyllä yllättävän lyhyt, mistä varmaan johtuu ettei runko kuvissa ja noutaessakaan vaikuttanut isolta.

Tuo runko on siis vapailla markkinoilla, mutta vain runko. Viimeisenä “termiittinä” nappasin ohjainlaakerin ja keskiön puolison pyörään, sekä keulan joko puolison tai omaan käyttöön. Hyvä diili tämäkin : ) Keskiö tarvitsee vain uudet laakerit.

Niin ja Kyttyrän arvailut siitä että kyseessä olisi liikkeessä jämäosista kasattu yksilö (jotain 600:sta, jotain Altusta) saattaa pitää paikkansa, keskiön pölysuojassa lukee Dura-Ace (muualla ei) : D

Jos joku pitkäjalkainen ja lyhytselkäinen rungon haluaa, saa hakea minulta (Turun keskusta, nopealle onnistuu toimitus Salon keskustaan ensi lauantaina 5.6.). Haarukankin saa, jos sattuu olemaan vaihtarina joku tarpeeton kierteellinen tuumainen maantiehaarukka, kromattu olisi plussaa (sellaisesta voisi ehkä maksaa vähän väliinkin, retkipyörämallit tai 630-mitoitetut ei kelpaa).

A

Haha, mikä laulaen tulee, se viheltäen menee :slight_smile:

Mutta, mutta, jos tuo oli se isompi runkokoko (jostain muistan lukeneeni että noita olisi ollut oikein kahta kokoa) niin mitenkähän lyhyt se pienempi rinko sitten on? Toisaalta ennen oli ihmisetkin lyhyempiä.

Voi perr. Noi mitat olis sit kuitenkin natsannut mulle ihanasti.

^ Kyllä sä ton (rungon) saat, jos haluat : ) Tuskin kauhean monta halukasta jonossa on. Vaatii puhalluksen ja maalin, jos ei rottameininki miellytä. Paljon iskua ja ruostetta pinnassa.

Yhä seuraavana jonossa :wink:

^^näeh, laita hegelle vaan.