Lukot

En ainakaan löytänyt aiheelle mitään olemassaolevaa ketjua, joten puhutaan hippasen asiasta. Ja ehkä vähän sen vierestäkin.

U-lukon sijaan mä sporttaan varsin järeätä ketjuhässäkkää, jonka pyskolookinen vaikutus tuntuu olevan varsin passeli + sillä saa fillarin lukittua varsin näppärästi kiinteisiin esineisiin kiekkoineen. Ei se mikään maailman näppärin kapine esineenä ole, mutta tekee tehtävänsä.

Tämä olis aika pop.

Vähän järeämpi U-lukko:

Ei oo kiekot kiinni. Fail.

mini-u:lla oon pärjänny ihan hyvin. paskan näkönen tsygä torjuu tietysti varkaita paremmin ku mikään lukko

Kryptonite Kryptoflex + abloy riippulukko…toiminu tähän asti

Taxi 2004 leffas niil pyöräilijöillä oli semmonen kultanen kryptoniten ketju ja ne piti sitä sillein aika blingisti, toisella olkapääl oli lähettireppu ja toisel se ketju :slight_smile:

Yleensä, jos tarvii, niin mukana on Magnumin AL5 -vaijerilukko.
Sit jos täytyy ruveta hankalaksi niin löytyy kaksi AFA:n ankkuriketjua.
Useimmiten en tosin kanna lukkoa ollenkaan mukana koska säilytän fillarini sisällä kotona ja duunissakin varastossa…

minu-u + kryptoflex Ø4mm.
hyvin on tuolla kombolla pärjänny.

Kryptoniten Evolution minillä menny useampi vuosi ja koskaa ei ole pyörä lähtenyt väärien ihmisten matkaan. Mahtuu vaikka takataskuun jos ei muuta kuljetuspaikkaa. Välillä tosin joutunu taiteilemaan, jos on ollu tarve saada useempi pyörä samaan pikkulukkoon, mut muuten ns. natsaa.

Clasulta ostettu kettinki+lukko, painaa ku synti mutta menee just hyvin kun heittää pään yli ja kainalon alta, just sopivan mittanen siihen. Saa kiinni vähän oudompiinkin paikkoihin helposti.

http://img16.imageshack.us/img16/3655/18022009539ca7.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/7455/18022009540mp6.jpg

Clas Ohlsonilta ostamani lukko päätti tehdä lopullisen tenän ja tuli tarvetta yleisavaimelle. Lukon olemuksesta päättelin että turhaan roudaan pulttisaksia messiin vaan otan heti rälläkällä niin ainakin aukee.

Ekassa kuvassa lähtötilanne ja toisessa lukon olomuoto n. 0,7 sekunnin jälkeen. Siinä on tollanen metallikuori, jonka sisällä itse vaijeri on…jostain syystä odotin vähän jöötimpää kamaa. Hyvä ettei menny pyörän runko samalla kun niin nopeesti hupsahti läpi lukosta. (punaisen arrow speedin uusi omistaja voi olla huoleti, ei osunut kumpaankaan runkoon :slight_smile:

Ei paljo saman talon asukkeja kiinnostanu vaikka pyörävaraston eessä pistelin menemään…

Ylemmässä postissa mainittu Ohlsonilta peräisin oleva ketjulukko löytyy kans hyllystä, vois kokeeks yhen lenkin katkaista ja kattoo onko sekin ihan lakritsia.

Minä elän uskossa, että tuommoinen vaijerilukko, jonka ympärillä on tuommoisia lomittaisia holkkeja olisi rälläkälläkin hidas katkaista, koska holkit lähtisivät vain pyörimään. Mut tällaisia nämä uskonasiat tuppaa olemaan… Itsellä on pihalla kolme nipussa vastaavalla Bilteman rinkulalla.

Lukot on nimenomaan uskonasioita. Mäkin pidin u-lukkojani hyvinä kunnes sana alko kiertää et ne aukee kynällä. Ja aukeshan ne, yhtä nopeasti kuin avaimella.

syclone - 19:21, 18.2.2009 » Ylemmässä postissa mainittu Ohlsonilta peräisin oleva ketjulukko löytyy kans hyllystä, vois kokeeks yhen lenkin katkaista ja kattoo onko sekin ihan lakritsia.
Ostin kans sen kml:n vinkistä. Katkaise lenkki ja raportoi tänne?

Onko noi Kryptonite-lukot nyt korjattu? Tarvis meinaan u-lukkoa. Vai kannattaako suosiolla ostaa toisen merkkinen lukko?

Sandelius - 10:00, 4.5.2009 » Onko noi Kryptonite-lukot nyt korjattu? Tarvis meinaan u-lukkoa. Vai kannattaako suosiolla ostaa toisen merkkinen lukko?
Jos meenaat sitä 5 vuotta sitten ollutta mustekynäkohua, niin kyllä on. OnGuard Bulldog Miniä voin suositella, jos pientä u-lukkoa hakee.

http://www.modernbike.com/images/Product_Images/main_IG2126175721.jpg

Ei noissa Kryptoniten lukoissa ole enää vähään aikaan ollut sitä pyöreän mallista avainta/lukkopesää tuon alaosan päädyssä, joten huoletta voit laittaa uuden minin.

Onko hajuu saako Oulussa jostai noita minikokosii?

edelleenkin. onguard mini > krypto mini
hintaa 4x vähemmän, 2x enemmän avaimia, 2x enemmän duunia katkasta kun lukittuu molemmat puolet, näyttää ja tuntuu paremmalta.

ouluun on varmaa jo netti vedetty eli eiköhän