Lotto Ällärit - 25.7 klo 18.30 - Jns

Pinnakortti, aika, paikka ja konsepti kasassa. Onneks ehtii 4 viikkoa säätää muuta. Sitten ajetaan, 1.5h tai vähemmän. Mennään tuurilla ei taidolla.

Mukaan perinteiset: Kartta, kynä, laukku. Startti Areenan edestä (katoksesta, jos sataa). Maalissa sauna, grilli etc. fasiliteetit.

Kerranki mahiksia.

Onkohan ketään tulossa? Perutaanko suoraan? Mutta enivei huomenna olis mahdollisuudet treenata:

TreeniäTreeniä!

uli uli!

Noni kaikki ajamaan, kun ei huvittais turhaan hypätä pitkin kyliä ettimässä teille rasteja (ai mitenniin jätän kaiken viime tippaan)! Jyväskylässäkin ajetaan samana päivänä joten pitäähän meillä olla enempi kuskeja, vaikka siellä on sen miljoona muotipyöräilijää enempi ja ajaminenki niin helppoa kun pelkkiä alamäkiä ja ja ja…

niin ja lähtö siis areenan pääovien edestä (en keksiny muuta hyvää sateensuojaa kun sgenelaituri on reNpassa)

Omat atrillit mukaan? Saako tulla fvll svkkis kun fiksipyörä on vielä tampereella? Entä jos sataa? Entä jos zigolla on krapula?

Ei oo krapula, sillä en juo enää koskaan!

Paitsi lauantaina. Mutta joo mielellään omat soijanakit tai sisäfileet. Kauppa löytyy n. 500m päässä maalista (casa de 2mi). Suuria tarjoamisia maalissa tuskin on, mutta jotain pientä purtavaa yritän järjestää. Manifesti on sitten oikeasti helppo, maksimissaan saa ajaa 1.5h ja minimissään vähemmän ihan tuurista riippuen kuten teemaan kuuluu. Ja lopputuloksetkin tosiaan arvotaan :wink:

Joo kyllä poikkeuksia voi sillon tällön tehä.

2mi - 19:47, 22.7.2015 » Ja lopputuloksetkin tosiaan arvotaan ;)
Perkele, sinne meni mun perinteinen kolmas sija.

Entäs jos voitat? Haittaakse? Manifestikin melkein valmis eli n. 20% tehty ja vielä monta päivää jäljellä, hyvät skabat näistä vielä tulee. Setbäkkinä assarit lomalla ja laminointikone heidän kaapissaan lukkojen takana, pinnakorttien teko muuttui kimurantiksi, mutta pitää keksiä jotain.

Eikai niitä pinnakortteja kukaan oikeesti käytä.

Ajaaks joku oikeesti?

En ainakaan minä. Hyvä, että tiedän maalin osotteen. Tuun suoraan sinne voittamaan arvonnan ja koko kisan.

Ja sääkin näyttäisi aurinkoa ja n. +20c, pitäiskö siirtää syssymmälle.

Manifesti valmis. Reilu 30km kaikkiaan ajelin rasteja eli ei paha. Lisäksi foreca ilmoittaa notta:

Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 51%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 6%

Uli to the uli! Kaikki ajamaan. Jos ei ajamaan ehdi tulkaa hengaa, maalin osoitetta pm:llä tai tietäjät tietää missä mä asun. Porukka maalissa viimeistään klo 20!

Hyvä! Mukavaa straight forward muushingia, varsinkaan ku ei jääny turhia rasteja kattelaan. Eka maalissa, tokavika tuloksissa. Ei huono.

Eilen tosiaan ajeltiin ja kiitos osallistuneille. 8 ajajaa/lottoajaa lähti liikkkeelle. Teema oli siis lotto -> kenellä eniten oikein “illan” lottoarvonnassa voittaa. Osoitteita siis manifestissa n.30, mitkä edustivat lottokupongin numeroita. Kauimpana lähdöstä olleet osoitteet olivat kahden numeron arvoisia. Kaikki osoitteet olivat veikkauspisteitä ja jätin nimet manifestiin että ajaminen olisi pääosassa eikä suunnistaminen.

Aikaa oli 1.5h palauttaa kuponki että osallistuu arvontaan. Yksi pieni ylitys mutta yhdessä sovimme että selviää numeron vähennyksellä lopulliseen arvontaan. Ja että tuuria saatiin lisää peliin valitsi jokainen itselleen manifestin ennen lähtöä, koska jokaisessa manifestissa oli pakolliset 7 numeroa ajettavaksi. Tämän lisäksi pelissä oli yllätysnumero, jonka poimimalla sai vielä valita 4 numeroa lisää omalle kupongille.

Tämän lisäksi jokainen valitsi maalissa yhden numeron omista ajamistaan yv-lottoa varten millä olisi voittanut koko skaban mikäli se olisi tullot viimeisenä arvontakoneesta.

Aikataulua nopeutettiin eikä odotettu illan lottoarvontaa vaan pelattiin etukäteen arvottu lottorivi viime vuoden joulukuulta.

Tulokset/Oikeiden numeroiden määrä:

Makko: 6 + 1 (Voittaja)
jojo: 2+2
Aleksi:2
olli: 6 (Toinen)
Vilhelmi: 1 (DFL)
Valentin: 4 (kolmas)
jii 3+1
anni: 3+1