Le Tandem

Soukan Fidan ikkunassa oli tandem. Käytiin poistamassa perheelle retkipyörä:

Vaatii pientä hienosäätöä ketjujen osalta, mutta muuten ihan ajokunnossa. Tohon vielä sivulaukut ja koirat peräkärryyn :slight_smile:

TT-pyörän ja mummiksen sekoitukset FTW! Eteen vielä 650C, niin avot.

Ei vais, pirun näppärän näköinen.

Taitaa olla mallia “ihan itte tein” :smiley: Siinä on jako selvillä, kuka eessä ja kuka takana…

-Olli

No on kyllä tosiaan aika rouheeta saumaa hitsattu tuohon. Kestävyys hieman mietityttää, mutta eipä tuolla olekaan tarkoitus kaahailla. Toi kyllä kaipaisi eteen arrospokia.

Heeeeeiii, nyt voitte mennä Tonin ja Kaisan kanssa yhdessä tandem-pyöräretkelle koko jengi. Ja taitaapa Randomillakin olla tandemi tallissaan.

tulee myös mieleen toi keltainen väri on jotenkin aika posteljoonimainen.

Fixi-napa vaan taakse ja eiku skidailemaan! Siinäpä olis näky! LoL
Mä voin hitsailla siihen vahvikkeita jos se levii…

-Olli

Kyllä tossa näkyy heteromatriisi ja sukupuolijärjestelmä rungon rakenteessa: Kuka vie, kuka vikisee.

Suoritimme eilen tandemin siirtoajon Soukasta kohti kantakaupunkia. Sinänsä ei kovinkaan yllätävää, mutta Westendin kohdalla taaempi keskiö antoi äärimmäisen paineen alla sen verran periksi, että heitti ratasta pari milliä vinoon. Tämän johdosta etummaiset ketjut solmussa rattaiden välissä. Pienen leatherman operaation jälkeen päästiin nilkuttamaan laruun pelkällä takaketjulla ja jätettiin pyörähuollon pihaan fauber-huoltoon. Muuten kyllä kulki hyvin ja leppoisasti.

eki - 27 minutes ago » ... Pienen leatherman operaation jälkeen päästiin nilkuttamaan laruun pelkällä takaketjulla ja jätettiin pyörähuollon pihaan fauber-huoltoon. Muuten kyllä kulki hyvin ja leppoisasti.
Suotta te sen huoltoon veitte. Nythän se vasta oikein toimiikin. Etummaisella on ihan riittävän raskas vastuu ohjaamisessa, sen mitään polkea tartte. Lisäksi perinteisestihän etummaiselle on jäänyt se salakavala aavistus, että taaimmmainen ei välttämättä polje. Nyt ei tarvitse etumaisen arvailla. Heti huomaa, jos toinen koittaa sluibailla.

Vähän kuin panssarijoukoissa. Tähystäjä ja ohjaaja. Nyt on tähystäjä-ohjaaja ja moottori.

Intissä komento olis “vasempaan, kovempaa”, nyt vaan “TÄYSII”.

No olihan tuo kieltämättä aika mielenkiintoista ohjata pyörää kun itsellä ei ole mitään kontrollia jarruihin, eikä jarrumies(nainen) näe kunnolla eteensä. Kun vaihdettiin toisin päin niin kuulemma ohjaaminen oli liian pelottavaa, joten pääsin muutaman kilometrin VuodenMies tyyliin polkematta.

Otetaanpa nyt aiheeseen hippasen liittyen pätkä maailman parhaasta - ei ole muita mielipiteitä - auto-ohjelmasta:

Laita linkki tuosta clipistä kun ainakin meikän Firepox bugaa kun yrittää sitä käynnistää.

-Olli

juutuubi.com/watch?v=vLbH9RBHtZg

Tää perkele embeddaa sen suorilta. Ei voi linkittää.

heh… Pitääkö se ensin vaivalla lisätty plugari nyt sit poistaa? Mulla kyllä aina nuo youtubet on toimineet ihan ok tuolla automaagisella embeddauksella.

Ei hässäkkää, mulla noi tuntuu toimivan ihan ok kyllä.

Hyvä plugari on, vaikkakin hippasen yli-innokas :smiley:

Hyvä plugari on ja itse klippiin pääsee kun klikkaa videota ohjainpainikkeiden yläpuolelta.

Eiku ei mitään. Ymmärsin väärin.

Tuolla koodissa bugaa, siellä on just ennen videota a href=" jota ei suljeta lainkaan joten video on linkki niinkin mielenkiintoiseen paikkaan kuin <div style jotain.