Lähettilaukku Bostonista?

Olen lähdössä tuolla käymään ja ajattelin halvalla taalalla ostaa lähettilaukun duunimatkoja varten. Eli kauppojen osoitteita kiitos, jos siis tietoa on. :slight_smile:

Bostonissa on käsittääkseni varsin eläväinen “skene”, joten vois löytyä ihan kuukkelilla lähitienoon omaa informaatiota.

tonibergholm - 12:23, 27.5.2009 » Olen lähdössä tuolla käymään ja ajattelin halvalla taalalla ostaa lähettilaukun duunimatkoja varten. Eli kauppojen osoitteita kiitos, jos siis tietoa on. :)
Ostit ne 200e lennot?..kuin myös ;)

Täs on jotain johtolankoja

http://www.bostonfixed.us/forum/

Ei ollu vaikee löytää.

Kiitokset linkeistä ja juu 398€ kaks henkee edes takas, ei voinu oikein olla ostamatta… www.onyxhotel.com on hotellina, kun kohtuu hintaan sai. :slight_smile:

tonibergholm - 17:20, 27.5.2009 » Kiitokset linkeistä ja juu 398€ kaks henkee edes takas, ei voinu oikein olla ostamatta... www.onyxhotel.com on hotellina, kun kohtuu hintaan sai. :)
Oon tuolla aikasemmin käyny, mutta en ole tutustunu mitenkään syvällisesti kauppoihin/skeneen. Eli laitathan jotain raporttia sitten löydöksistä? Voin sitten seurata esimerkkiä :)

Asustelin 6kk kyseisessä kaupungissa niin tässä vähän muistikuvia. Jotain muutakin voin muistaa jos osaat kysyä oikeita kysymyksiä…

Siitä keskustasta en itse löytänyt oikeastaan kuin yhden putiikin (Mass Av. ja Commonwealth risteyksessä) kellaritasossa pienen elintarvikeputiikin vieressä.

Cambridge bicyclesillä pari kauppaa joista toinen aika lähellä Fenway Parkia ja toinen Mass. avenuella sillan jälkeen kun Bostonin keskustasta lähestyy Cambridgeä, oikealla puolella. Siellä ainakin on hyvä valikoima Chromea ja kaikkea muutakin pientä kivaa…

Jos lähettejä haluaa bongailla niin yleensä hengailevat Summer st./Otis st./Devonshire streetin rajaaman alueen pohjoiskulmassa olevan puiston ympärillä, (Google maps: otis st 2, boston)

Helpoin ja nopein tapa liikkua Bostonissa, fillarin jälkeen on “T” eli julkinen. Central squarin metropysäkiltä(M) joitain satoja metrejä takaisinpäin Bostoniin löytyy Cambridge bicycles. Harvard Square M on siisti paikka hengata. Chainreaction on Porter squaren M lähistöllä. Kauppakeskuksesta hieman eteenpäin Elm streettiä.

^toi tinyurl linkki ei toimi :confused:

Eli osoite on noin Otis St. 2, Boston. Google mapsista pääsee vielä ihan “katsomaan” paikkoja

Varmaan kannattaa tsekata juuri avattu Open Bicyclekin.

http://cascadedesigns.com/sealline/urban/urban-shoulder-bag/product tuommoiseen päädyin ja ostopaikkana oli hotellin lähistöllä ollut Hilton Tent City

Muuten fillareita Boston oli ihan kivasti liikkeellä ja fixejä/sinkuloitakin näki. Yhdessäkään fillaritarvikekaupassa ei tullut käytyä kun ei eteen sattunut ja laukkukin löytyi. Kiva kaupunki kyllä kaikin puolin.

HAA! Kaappaan tän aiheen.

Onko tänä vuonna jo enemmän kokemuksia Bostonin alueesta? Ajateltiin viikon tai parin reissua. Netin selailun perusteella löytyy ainakin pooloa ja paljon paikallisia yrityksiä

Boston Bike Polo
Geekhouse
Superb Bicycle
Antbikemike
Boston Biker
Boston Bike Shops

Mikä ois sellanen 60’s V8 automaattimuskeliautoa vastaava fillari, joka pitäis ehdottomasti tuoda Suomeen jenkeistä?

geekhousen CX, fo sho.

Löysin yhden automaattimuskelin eBaysta, mutta se on taikasentin liian iso.

Boston on jees, olin siel pari viikkoo maaliskuus frendin luona, tosin keskityin enemmän syömiseen ja juomiseen ku pyörähommiin. Ihan eläväinen skene näytti olevan, yhen Vispimiehen näin varmaan joka päivä. Superbilla kävin, ystävällistä väkee, paljon omia runkoja oli esillä. Mission Hillista saa eeppiset sandwichit yhesta delista jos jaksaa metskaa, nimi oli vaa joku “höthöthöö deli”. Hyvää bissee paljon.

Hommahan on tämän näkönen, että vien veljelle fillarin jenkkeihin ja samassa laukussa voi tuoda toisen fillarin suomeen niinku paluumuuttona. En tiedä onko varaa syödä fillariostosten jälkeen, mutta juomisellakinhan elää?

Elää hyvin, suomes ei vissiin yhtään Superbia viel oo. Mutta eipä siinä mitään uutta ookaan, Geekhouse ois kova, ei vaa ehi ehkä.

mee superbiin kyselee et kuis kauan on menny aikaa ja tupakkia sprintin geometrian suunnitteluun…

Ehkä käyn vaan haukkumassa sen Sprintin tyylirikkoteräshaarukan, mistähän tollanenkin idea…

Geekhousille ääni täältäkin. Jos et saa sitä osta edes team-kitti: