Kuopion Pyöräpaja

Kuopion Pyöräpaja avaa ovensa tiistaina 16.4. klo 17-20!

Kuopion Pyöräpaja on kaikille avoin tee-se-itse -tila, jossa voit huoltaa polkupyörääsi. Käytössä on perustyökaluja sekä joitakin erikoistyökaluja. Pyöräpajan käyttö on maksutonta. Vapaaehtoiset neuvovat ja auttavat tarvittaessa.

Pyöräpaja on auki joka tiistai klo 17-20 sekä vaihtelevasti keskiviikkoisin klo 17-20. Poikkeukset ilmoitetaan pajan nettisivuilla sekä Instagramissa.

Pyöräpaja sijaitsee Kuopion Konepajalla vanhan junavarikon alueella osoitteessa Pohjolankatu 1. Varikolle pääsee myös Kullervonkadulta, entisen Männistön Teboilin kohdalta. Katso tarkka sijainti kartasta, alue voi olla sokkeloinen.

Tilat Pyöräpajan käyttöön tarjoaa ANTI-festivaali. Suurkiitokset myös Pyöräliiton Hemmolle ja hienolle pyöräpajahankkeelle!

Tule laittamaan pyöräsi kesäkuntoon, kehittämään kuopiolaista pyöräilykulttuuria tai vain ihastelemaan hienoa varikkomiljöötä!

Tulossa myöhemmin keväällä: suuret avajaiset ja komponenttikirppis


View Larger Map
24 Likes

Onnea Kuopio! dressman äänellä

1 Like

Kyllä kiitos!

Avajaiskarnevaaleja & komponenttikirppistä odotellessa…!

oho, ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa ja tervetulloo

1 Like

Tänään aukeaa! Avoinna myös huomenna keskiviikkona 17.4. klo 17-20.

Tarjolla puuroa ja kahvia. Tervetuloa!

3 Likes

Ensimmäinen pajailta oli menestys, perille asti löysi noin 25 kävijää. Huomenna taas samaan aikaan!

10 Likes

juma tuo kutsu, upea

ja onnea kuopio!

2 Likes

Kevättä odotellessa. Paja auki tänään klo 17-20!

5 Likes


Pyöräpaja avoinna vappuaattona poikkeuksellisesti klo 16-18. Tervetuloa!

7 Likes

Komponenttikirppis tulossa lauantaina 25.5. klo 15-18! Lisää kalenteriin täältä: Pyöränosakirppis - Mobilizon

Tervetuloa myymään ja ostamaan käytettyjä pyörien osia, pyöräilytarvikkeita ja pyöriä! Myynnissä myös Kuopion Pyöräpajan tuoreita fanituotteita.

Myyntipaikkaa ei tarvitse varata. Tapahtuma sään mukaan ulkona tai sisätiloissa. Halutessasi ota oma myyntialusta/viltti/lakana/pöytä tms. mukaan.

Tapahtumapaikalla eli Kuopion Konepajalla vietetään samaan aikaan Kuopion Pyöräpajan, ANTI-festivaalin ja Konepajan tekijöiden järjestämiä avajaisia. Pyörätarvikekirppiksen lisäksi ohjelmassa on luvassa mm. ohjattua tekemistä lapsille, Kuopion Kaverikoirat, kahvila, open stage ja DJ. Avajaiset jatkuvat yömyöhään.

Lisäksi aiemmin samana päivänä (klo 10-14) Linnanpellon perinteinen pihakirppis sokeainkoulun pihalla! Lisää Siivouspäivän tapahtumia: https://siivouspaiva.com

3 Likes


Avajaisissa huomenna lauantaina myynnissä uunituoreita Kuopion Pyöräpajan fanituotteita: tarroja, hologrammitarroja, t-paitoja ja linssikeittoa.

9 Likes