kuopio-skene

Heissan!

Pienimuotoiset yv-henkiset pikkujoulut luvassa huomenna lauantaina 11.12, alkaen klo 18. Ohjelmassa mm. lyhyt ajelu pitkin kaupungin lumisia katuja, kikkailua torin parkkihallissa, mahdollisesti myös jonkinlaiset temppuiluskabat samassa osoitteessa, pipareita&suolatikkuja sekä jatkot (tilanteen mukaan) paikassa x ja toki eeppisen hyvää seuraa. Elics tldr:

Milloin: 11.12 klo 18
Missä: Lähtö vanhan Anttilan eli k-market veljmiehen edestä
Mitä: Kuopion skenen pikkujoulut vol. IV

Ohjelma on tosiaan hyvin vapaa ja voi muuttua illan edetessä, paikalle saa toki tulla milloin vain ja vaikka vain osaksi iltaa. Jos tunnet olevasi kipeänä tms, ethän saavu paikalle. Meikään voi ottaa yhteyttä iltaan liittyvissä asioissa, esim. jos pääset paikalle vasta myöhemmin niin katsotaan missä tavataan.

Tycitellään,
Eero ynnä muut sawon sunnaristit

Tykitellään ja räädistellään.

kuten erskindol livenä totesin, niin en huomiseen taivu khyl, mutta täytyy yrittää muulloin tilanteiden mukaan tarjota eeppisen huonoa seuraani tycittelyyn ja riätistelemisseen.

Meitä ois n. viiden hengen seurue nyt tulossa. Erityisesti uusia naamoja ois kyllä kiva nähdä!

t: uusi naama

Saatiin lähöt parkkihallista, ideoitiin SPD-lauteita ja pohdittiin, onko macarenasta itsepuolustuslajiksi. Vähä ajettiin/kikkailtiin/pannuteltiin myös.

Ois kannattanu tulla!

Voihan fomo sentään :laughing: Ens kerralla!

Tänään n. klo 18 alkaen ratapyöräilyä ja seisoskelua Neulamäen kartingradalla sillä varauksella, että se on vapaa. Myös paikalliselle pyöräilyseuralle on ilmotettu tästä mutta kerroin ajankohdaksi 18:30, voi siis olla että joitain maantieukkoja tulee myös ihmettelemään ja testailemaan kun ollaan enimmät höyryt keretty päästellä keskenään.

Ei paljon maantieukkoja näkynyt, mut uusi KOM saatiin. Kunnon skabojenkin järjestämisestä oli puhetta. :sunglasses:

3 Likes

Parin viikon päästä alkaa meikäläisen elämä kuopiossa, ois nastaa jos löytyis arki-illoille täytettä ajamisen muodossa et pysyy edes vähän kunto yllä! Oisko paikallisilla kiinnostusta jos hommailis käyntiin jokaviikkoisen fiksivedon nightridetyyliin? Myös tolle kartingcritille ääni!

3 Likes

Löytyykö muuten Kuopiosta pyöräpajaa tai muuta fillareihin liittyvää yhteisöllistä DIY meininkiä? Jos löytyis paikallisesti ohjainlaakerin irrotustyökalu, ohjainlaakeriprässi ja keskiöavain shimanon peruskeskiöön niin ois huippuu!

Jollekin pajatoiminnalle lahjoitin pari vuotta takaperin pyörän, mutta en millään nyt muista millä nimellä/mistä se löytyis. Haapaniemellä yhden hallin oven kohdalla lukee pyöräpaja, mutta en osaa sanoa onko samaa toimintaa :smiley:

tieppä ite eli diy -mallinen, hieman kämäinen, ruuvitankoprässi ja keskiöavain löytyy snellmaninkadulta :slight_smile: jatkot privaatissa.

pyöräpaja on/oli siikaniemessä. ei hajua nykymenosta, onkohan toiminta siirretty muualle :thinking: siellä kunnostettiin myyntiin fillareita elävään kauppaan ja piha oli täynnä raatoja. tervetuloa sawoon!!

Kuopio-skene on aika hiljainen (syytän humanistisen tiedekunnan uupumista paikallisesta koulutustarjonnasta), mutta sen harvan kerran kun jotain tapahtuu, niin olemme kyllä ainakin omasta mielestämme avoimia tyyppejä. Tervetuloa tosiaan Savoon - jos näät jossain harmaan Dolanin niin se olen sitten minä, tervetuloa jutulle jos yhytät mut jostain. @OctanePoika ja valkoinen Planet X on varmaan useimmiten liikenteessä paikallisista fixiehahmoista - minä ja legendaarinen Teppo ollaan niin setämiehiä että vaikka ajetaan paljon, niin aika harvoin kiinteällä.

Talvella pidetään varmaan sit taas pikkujoulut. Ehkä jonain kesäiltanakin voidaan tykitellä tässä ennen koulujen alkua - vaikka pikku kierros kaupungilla jos Kuopio on ihan uusi mesta, muutama rundi kartingradalla ja spekuloinnit Mini Pubissa.

Tää on varmaan se todennäkönen syy :smile:

Joo, se pajatoiminta minkä googlella myös löysin oli just toi kaupungin tjsp. tukityöllistämistoiminta mut se on ihan eri peto se. Kiitti @tomppa tarjouksesta! Mennee kuitenki vähimmällä säädöllä kuskata runkosetti etelään ja tehä työt omilla työkaluilla himassa.

Mennään ihmeessä ajelemaan! Kunhan tää koulunalun ekan viikon härdelli on hälvenny ja arki asettunu lupaan alkaa houstaamaan jokaviikkosta ehtoovetoo ajon tai kikkailun muodossa niin on sit joku juttu minkä ympärille fiksiskeneytyä kun ei mulla siellä muutakaan iltapuuhaa ole. Omaa topikkia tulille sitten tuonnempana! Vois vaikka vihdoin opetella ne muutamat temput mitä ei oo ikinä jaksanu reenata. Hauska nähä sitte jossain vaihees! Ja Teposta onki kantautunu legendaa ihan tänne omiin korviin asti! :grin:

Tänä iltana ois sopiva vetokeli. Joutaako @Henristig kaupunkikierrokselle?

Totta maar! Jatkot YV:llä!

Noniin elikkäs 19:00 lähtö Kuopion torilta Veljmies-patsaan eli suihkulähteen läheisyydestä. Allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Vedettiin.

6 Likes

Vedetään jatkossaki!

Joka tiistai klo 19.30 torilta ->>>

1 Like

Kokeillaas tätä kautta.
Oon retkeilemässä kohti Kuopiota ja vähä poljin ongelmissa. Tällä hetkellä alla hätäratkaisuna Tokmanni 5€ Polkusimet.
Löytyiskö keltään ylimääräisiä flättejä, jotka on luotettavammat, kuin tockmanni?
Tarkoitus ajella ympäri kallavettä loppuviikosta😀
Ville