Kunnanraja-rastit season 1

Tämmösen leikkimielisen skaban ajattelin pistää pystyyn. Ajoaikaa 30.9.2017 asti, sitte katotaan kenellä on eniten pisteitä ja se voittaa. Voittajalle mainetta ja kunniaa, ellei joku keksi jotain kivaa palkintoa lahjoitettavaksi.

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: etsi kunnanraja-kyltti, ota kuva kyltistä pyöräsi kanssa, saa 1 piste. Etsi maakuntaraja-kyltti, ota kuva kyltistä pyöräsi kanssa, saa 5 pistettä. Jokasen kunnan tai maakunnan voi käyttää vaan kertaalleen per kisaaja eli saadakseen enemmän pisteitä pitää mennä kauemmas tai eri suuntaan. Fiksillä vetämisestä ei saa suoraan lisäpisteitä eikä vaihdepyörästä rangaista, mutta jos tulee tasapelejä ni enemmän fiksillä vetäny voittaa.

Pidän tässä aloituspostauksessa pisteenlaskentaa ja sijoituksia editoituna ajan tasalle.

Sijoitukset:

  1. madutin, 4p (Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Vantaa)

Ekan lenkin saldo, +4 pistettä:

Järvenpää

Tuusula

Sipoo

Vantaa

dras - 21:23, 29.6.2017 » Tiedän kuka voittaa tämän.
Peksille säännöt että saa hakea vain sellasia rajakylttejä "teiden" varsilta mitä kukaan ei tienny ees olevan enää olemassa. Mut se silti voittaa tän 100-0 :)

Avataan tili päivän saaliilla: Vihti, Karkkila, Lohja, Salo, Somero; Varsinais-Suomi, Uusimaa. Onko näätää ottaa samasta paikasta kuva molempiin suuntiin? Uusimaa-pisteet voi siinä tapauksessa jättää laskuista.
Kaikki kuvat täällä: Kunnanrajarastit | Flickr

edit:kuvat kateissa, koska photobucket. Täytyy siirtää parempaan talteen.
edit2: kuvia lisäilty kansioon ja pistetilanne päivitetty 28.7.
Kunnat: Vihti, Karkkila, Lohja, Salo, Somero, Siuntio, Raisio, Naantali, Kustavi, Parainen, Taivassalo, Uusikaupunki, Pyhäranta, Laitila, Mynämäki, Pöytyä, Oripää, Koski TL, Loimaa, Tammela. Maakunnat: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme. Yht. 35 p.

Varmaan kotikunnan ja maakunnankin voi pisteyttää? En oikeen viel tiedä, että rupeenko tämmöseen vaiko enkö, kun esim. maakuntakylttejä näkyy olevan vain kolminumeroisten tai sitä isompien teiden varsilla.

Ei jaksas pysähdellä. Mut täs yks viime viikonlopulta.spacer: 7p. Pietarsaari, Kruunupyy, Pohjanmaa
Mika K: 7p. Pietarsaari, Kruunupyy, Pohjanmaa
olko: 7p. Pietarsaari, Kruunupyy, Pohjanmaa

Pistetiliä auki, notta ehkä parempi jos tän sivun floodaamisen sijaan paan linkin ja ehkä yhen ujon kuvan. Myönnettäköön että tulin kyllä junalla sit lopulta takas,

Uusimaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala 35 p
Helsinki, Sipoo, Pornainen, Askola, Porvoo, Myrskylä, Orimattila, Lapinjärvi, Iitti, Kouvola, Mäntyharju, Mikkeli, Puumala, Sulkava, Savonlinna, Kitee, Parikkala, Enonkoski, Varkaus 19 p

Mites noi Artjärvi ja Kerimäki? Kylttejähän ne on, kyseisiä kuntia ei vaan hetkeen oo enää ollu.

Miusta ehdottomasti vanhat kunnat mukaan. Niistä sais miun mielestä antaa pikemminkin bonuspisteitä, ku moisia kylttejä on aivan pirusti vaikeampi löytää. Ja nehän ovat kunnanrajakylttejä, oli kuntaa sitten olemassa tai ei :slight_smile:

“Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: etsi kunnanraja-kyltti, ota kuva kyltistä pyöräsi kanssa, saa 1 piste.”

Mutta samalla tekisi mieli kysyä, että hyväksytäänkö virallisen tahon asettamat _läänin_rajakyltit? Niitäkin on olemassa joitain siellä täällä, mutta harvinaisia nekin. Ja täällä pohjoisessa tuo kuntien/maakuntien/läänien tiheys on jotain aivan muuta kuin etelässä. Oulukin on nykyisin 85km idästä länteen, saati jos sattuu asumaan vaikka Rovaniemellä tai Enontekiön perukoilla Kilpisjärvellä… :slight_smile:

Heh, mä vähän putosin kärryiltä että mitä kylttejä pitää olla mutta otin kuvan kun näin kyltin ja innostuin!spacer: 9p. Pietarsaari, Kruunupyy, Pohjanmaa, Muhos, Oulu

Kajaani 1p
Sotkamo 1p
Nurmes 1p
Lieksa 1p
Joensuu 1p
Kontiolahti 1p
Ruokolahti 1p
Joutseno 1p
Imatra 1p
Kymenlaakso/Miehikkälä 6p
Etelä-Karjala/Lappeenranta 6p
Hamina 1p
Virolahti 1p
Kotka 1p

24p ilman pääkaupunkiseutua.

walto - 23:35, 20.7.2017 » Mites noi Artjärvi ja Kerimäki? Kylttejähän ne on, kyseisiä kuntia ei vaan hetkeen oo enää ollu.
Totta hitossa lasketan.

Nostetaas. Juu on tullu vähä ajettua.

Maakunnat: Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa, Kanta-Häme, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Etelä-Karjala, Kainuu, Lappi. 50p

Kuntia: 43.

=93p

Kuvat

Kävin lisäilemässä albumiini vielä muutaman:
Espoo, Vihti, Tuusula, Nurmijärvi, Vantaa, Loppi, Riihimäki, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Kauniainen 11 p.
Sit tuo Kanta-Häme 5p.

Vanhat ku laskee mukaan ni 70. Muistaakseni tuon Kauniaisenkin käväsin jossain vaiheessa fiksillä vetäsemässä vaan eipä kuvaa löydy mistään.

napikwan - 13:54, 2.7.2017 » Kaikki kuvat täällä: https://flic.kr/s/aHskYZMgTQ Kunnat: Vihti, Karkkila, Lohja, Salo, Somero, Siuntio, Raisio, Naantali, Kustavi, Parainen, Taivassalo, Uusikaupunki, Pyhäranta, Laitila, Mynämäki, Pöytyä, Oripää, Koski TL, Loimaa, Tammela, Espoo, Kiikala. Maakunnat: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme. Yht. 37 p.
Lisäksi pari ranskalaista departementeä ja Ranskan & Italian raja - kai valtakunnanrajoista saa jotain pointseja kans?