Kulkurikauhu

Behold + stay tuned.

Nyt on työn alla cycceli jollaista on vain 1 kpl. Tarkotus on saada säälittävän pienellä, joskin tarkkaan määrittelemättömällä budjetilla aikaan toimiva sinkula. Toimivuuden lisäksi pyörän on tarkoitus olla aivan v***n ruma rädillä tavalla, tai vähintäänkin sellanen kokoonpano+väritys, että riittää silmille ärsykkeitä.
Niin joo ja välityksen pitää olla arseellaan siihen raskaampaan suuntaan.

Homma lähti liikkeelle kulkurikympin rungosta jonka sain menemällä helsinkiin (kiitos crtn). Okei no tuli siinä myös haarukka, ohjainlaakeri, fauberin puristesovitteiset laakerinkupit, joku rämästemmi ja hiton hieno kippurasarvi. Noista tähän projektiin valikoitui oikeestaan kaikki paitsi kippurasarvi ja rämästemmi.

Tänään nappasin fauberin, putsasin toki asianmukaisesti kaiken jne. Homma pitää tehdä vielä uudestaan maalauksen yhteydessä, aion nimittäin maalata (chaintugin trollilankaa mukaillen) kammet ja eturattaan mukavan vaaleanpunaisiksi.

Stonga on sellanen käyrä, lievästi choppertyyppinen. Se on jo maalattu kullalla, tosin pitää vähän vielä paikkamaalailla yms. En oo haka en.

Pedaalit, jotka nyt sitten on ihan tavalliset, ei lukkiksia eikä mitään, on tällä hetkellä valkoset ja varmaan tulee olemaankin.

Itse runko on tarkoitus laittaa kiiltävällä mustalla.

Mustat renkaat biltemasta. Takakiekko on uudenmallisesta yksivaihteisesta solifer mummiksesta. Huom! Jalkajarrut! Jarrukeppiä korostan kivasti valkosella. Kummassakaan kiekossa ei mitään erikoista sitten. Tosin takarattaaksi vaihdoin nelitoistapiikkisen.

Satula vanha rämä, ehkä vaihan, jouset näkyy yms hienoo. Harmaa.

Siinä kerrakseen. Kuvia tulee ehkä kun on tarpeeksi luonnonvaloa niille, runkoon vielä pitää maalata kans jollain “KulkiriKauhu”
Eli tällä hetkellä maalattuna vasta stonga ja sekin osittain

Projektilta puuttuu vielä stemmi. Jos jollakulla on sellasta kiilastemmiä alta vitosen/pelkillä postikuluilla pkseudulle, käsiä pystyyn. Tosin toikin varmaan biltemasta.
Ylimääräset korvakkeet varmaan kantsii dremelöidä sitten pois…