KRNKY

[http://krnky.com/site/wp-content/themes/Cutline2pt1/images/krnky_logotype_rgb.jpg

KRNKY.com](http://www.krnky.com)

Olemme tässä parin vuoden ajan kehitelleet erilaisia ompeluksia ja muita tekstiilituotteita omiin tarpeisiin ja käyttöön, mutta ulkoisen kysynnän kasvaessa ajattelimme antaa tuotteillemme nimen KRNKY ja laittaa ihan verkkokauppakin pystyyn.

Markkinoilla on jo paljon vastaviia tuotteita, joten haluamme erottautua joukosta skandinaavisella linjakkuudella ja pelkistetyllä muotoilulla.

KRNKYn tuotteet valmistetaan Helsingin Töölössä laadukkaista materiaaleista ja vankalla ammattitaidolla. Tuotetestausta on tehty itsemme ja muutamien yksivaihteen käyttäjien toimesta jo pitkän aikaa ja tätä myötä tuotteet on todettu toimiviksi ja kehitetty vieläkin paremmiksi. Valikoimaamme kuuluu kolme pääryhmää:

1. Hatut

Talvihattu on lämmintä ja hengittävää college-kangasta ja resori pitää hyvin tuulen poissa korvilta. Perushattu on kovempaa puuvillaa ja pitkittäismallinen nelipaneelimalli tekee tästäkin tasaisesti päähän istuvan. Kumpaakin hattua on hyvä käyttää myös kypärän alla.

2. Laukut

Laukkumalleissa on isompi ja pienempi vyöhön kiinnitettävä laukku, pitkän mallinen työkalupussi sekä tarrakiinnitteinen lompakko. Vyölaukut voi kiinnittää myös lukkoremmiin.

Lompakkoon saa mahtumaan pienen määrän käteistä ja muutamia kortteja ja siinä on metallilenkki kiinnitystä varten. Työkalupussiin mahtuu mukavasti pumppu, kumi, työkalusetti, paikat sekä ensiapuvälineet ja muotonsa ansiosta se istuu hyvin lähettilaukun pohjalle.

3. Remmit

Remmeissä löytyy olkalaukun hihnaan kiinnitettävät kännykkäpidikkeet kahdessa koossa, joista pienempi sopii kapeanmallisille kännyköille ja isompi leveämmille, kuten iPhonelle. Mobiilipidikkeiden kiinnitys on aukeava tarrahihna, joten sen saa kiinnitettyä myös aukeamattomiin lenkkeihin olkahihnojen pehmusteissa.

Lukkoremmi kiinnitetään vyölle ja siihen saa ripustettua pienet ja keskikokoiset u-lukot kätevästi ajon ajaksi. Lukko pysyy pidikkeessä loistavasti, mutta on välittömästi käytettävissä pysähdyttäessä eikä ole kertaakaan pannuttaessa jäänyt alle toisin kuin vyön alle tai taskuun tungettuna voi helposti käydä. Lukkoremmiin voi kiinnittää vyölaukun tai avainlenkin, jos haluaa pienentää varustuksen viemää matkaa vyöltään. Meillä vyölenkit on olleet käyttöhousujen vöissä vakioasetuksena ja ihan helposti ei niistä luovuttaisi.

Jos tapanasi on roikottaa avaimia vyöllä, niin nyt siihen löytyy apuvälineeksi vielä avainlenkki, jonka saa tosiaan joko suoraan vyölle tai lukkopidikkeeseen.

KRNKYn taustalla on oikea rekisteröity yritys ja tuotteet ovat arvonlisäverollisia ja kauppaa koskee yleiset kuluttajansuojaehdot, joten ostosten tekeminen on turvallista ja taatusti kotimaista.

Olemme tietysti soluttautuneet sosiaaliseen mediaankin, joten voit liittyä faniksemme Facebookissa, seurata meitä Twitterissä ja tietysti tilata uutis-feedimme.

Koska toimintamme on vasta alussa, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä, palautetta ja ehdotuksia. Parhaiten yhteyden saat sähköpostilla contact[ät]krnky.com.

Ja tottakai meillä on avajaistarjouskin! Koodilla “krnkyopening2010” saat 21.2.2010 asti -15% kaikista ostoksista. Postimaksu kotimaan toimituksille on 3€ tilauksen koosta riippumatta.

-Kaisa & Toni-

Tilauksia voidaan toimittaa myös fiksikeskareihin tai sopia noutoja, jolloin voit käyttää alennuskoodia “fiksikeskarit” ja saat postimaksujen verran alennusta. Huomaa, että voit käyttää vain yhtä koodia kerrallaan. Koodi syötetään Checkout-vaiheessa ja vähennetään tilauksen loppusummasta. Jätä lainausmerkit kirjoittamatta.

Mitä KRNKY tarkottaa?

  • Satulalaukku ois pop!

Olisiko mahdollista saada laukusta ja työkalupussista kuvat joista näkisi sisäpuolen?

Laukkujen sisä-, taka- ja käyttökuvat on tulosssa piakoin, mutta ennakkoinfona kerrottakoon, et vyölaukuissa on sisällä poikittainen hihna, johon saa kyniä/työkaluja alle sekä avainlenkki. Läpän alla on myös pieni ulkotasku. Laukkujen vuori on samaa mutta vaaleampaa kangasta, joten ne on mukavan tukevia, eikä mitään lörppöjä.

Työkalupussi on yksinkertaista kangasta, eikä siinä ole sisällä mitään erillisiä kiinnityksiä tai lisätaskuja.

Ja KRNKY on vähän niinkuin vapaasti suomennettuna kammekas/kärttyinen :slight_smile:

Listataan satulalaukku idea-aihiosarakkeeseen.

Jees, ekana mieleen tuli vaan NMKY yms…
Mutta hyvältä vaikuttaa, eiköhän jotain tuu tilattua tässä kevään mittaan.

Satulalaukulle olisi käyttöä varmaan muillekkin kuin pelkästään mulle…

Tsemiä firmalle. Rohkeaa toimintaa.

Eilen speedwayssä suullisia tilauksia tehneet, muistakaa nakuttaa tilauksenne nettikauppaan, niin tulee varmasti oikeet matskut. Alekoodit “krnkyopening2010” ja “fiksikeskarit” käyttöön sit tarpeen mukaan.

Ja tottakai tervetuloa tilaamaan muutkin, eka viikon ruuhka alkaa hellittämään.

Mahtava ja nopea palvelu oli ja fiksua kamaa, joka pääsi suoraan käyttöön.

Tilauksen mukana tuli bonuksena vielä kiva pussukka erinäiselle romulle:)

Kiitos kaikille tähän astisille asiakkaille! Tuotesivuille on nyt lisätty kuvia värivaihtoehdoista ja eri kuvakulmista.

-15% avajaisalennuskoodi krnkyopening2010 on voimassa vielä huomenna. Painathan update-nappia, jotta hinta päivittyy ostoskoriin.

Laukkusivustolla ei näy enää tuota pienempää vyöhön kiinnitettävää laukkua?

^ osta isompi, se on just mahtava.

EDIT. eikä tämä ollut mainos, vaan vilipitön toteamus.

simojoki - 20:36, 20.2.2010 » Laukkusivustolla ei näy enää tuota pienempää vyöhön kiinnitettävää laukkua?
Belt Bag Single on väliaikaisesti poissa tarjonnasta, kunnes ketterämpi ompelukone saadaan korjattua. Pitäis saada kuntoon ensi viikolla, joten sit se tulee taas tarjolle.

Lumet alkaa pikkuhiljaa sulamaan, mut ilmat on vielä kohtuullisen vilpoiset. Juhlistaaksemme tämän aikakauden taittumista tarjoamme -15% Winter Cycling Capin hinnasta koodilla: “iceage2010″.

Ja pienoisena tiedotuksena vielä, että paljon toivottu Belt Bag Single palaa valikoimaan piakoin.

Kurja sää ja paikatkin eilisen jäljitä tukossa… tänään oli siis oiva päivä siivota ja piirrellä kaikkea hölmöä. Kuten tämmönen kärttyinen kaveri jolla on ns. kampi otsassa. Tuuppaan tänne kun otsikon aiheeseen kerran sopii.
http://goodthingsinternational.com/parts/kranky.gif

TUlisitte tänne, täällä on lämmin.

selkeesti punainen origin8, joka on suivaantunut keskiölle tunnin ajon jälkeen :slight_smile:

Tässä nyt muutaman päivän noita erilaisia koukkujen korvikkeita (Hold fast, Jol, Gurney, Aurora, Wig, Feetbelt, dualism to name a few) tircktarckiin tutkailtuani (enkä pätkääkään viisastuneena, vaihtoehtoja on paljon ja kaikki ovat intervepan mielestä parhaimpia) tuli mieleen kysäistä KRNKYn suunnitelmia noiden suhteen. Onko sellaisia?

Tukisin mieluummin kotimaista kuin ostaisin ulkomailta. Aika tulenarka aihe tuo taitaa tosin olla sähkömaailmassa, joten ymmärrän hyvin jos ei leikkiin haluta lähteä… Mut aina kantsii kysyä!

  1. prototyyppi on nyt kestävyys- ja käyttötestissä ja hyvältä näyttää. Tulee siis myyntiin tässä kevään mittaan. Tässä yksi “nettiin vuotanut teaseri” edellisestä protosta blurrina ja hölmöstä suunnasta:
    http://lh3.ggpht.com/_GP7jRk_99g4/S18wA0ScVWI/AAAAAAAAJQY/JX8B4LxgBms/s720/DSC_4011.JPG