Kiekkopari fix/free tai fix/fix kierteillä

Elikkäs vanhaan Rossiniin kiekot joihin sopisi vannejarrut. Mahdollisimmat kirkkaat ettei niissä olisi hirveesti mitään logoja tai maalia niin sopisi paremmin pyörään.

https://live.staticflickr.com/65535/50556550406_d9a985d922_k.jpgIMG_20201020_185858 by Veikko sdfakgjvhsedklgu, on Flickr

^

^

^

Voisit antaa vähän tarkemmat speksit, kuten minkä kokoisia kiekkoja tarvitset? Otsikossa olisi hyvä olla myös informaatio siitä, että tässä ketjussa halutaan ostaa jotakin. Esimerkkiä muista ”ostetaan” alueen ketjuista. Toivottavasti kiekot löytyy.

Kyllähän tää ostoilmotus ton kuvan kanssa on aika yksiselitteinen. Hyvin sä vedät alottelija.

1 Like

Nyt kun täällä on jo viisastelu aloitettu, niin tahtoisin muistuttaa, että fix/fix -kiekkosettejä löytyy sata kertaa paremmin ja ne toimii kierrettävän vaparin kanssa täsmälleen samalla tavalla ja aivan yhtä luotettavasti. Olin itekin joskus fix/free -navalla hankkimassa takakiekkoa kunnes luin yksivaihde.net ja tajusin että se on ihan turhaa, fix/fix ja ajat auringonlaskuun.

En oo aivan täysin samaa mieltä ylläolevan tekstin kanssa koskien fix/fix-kiekkojen saatavuutta, mutta suosittelen silti semmosia fix/free sijaan koska kahdet lukkorenkaan kierteet on kiva juttu siinä vaiheessa kun toisen puolen kierteet korkkaa.

1 Like