Kevät tulee. Jee.

Tänään oli ensimmäinen kerta, kun lamppu tuntui snadisti turhalta aamuisen työmatkan loppumetreillä, vaikkei kello ollut kuin vähän yli seitsemän. Kuulin myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna linnunlaulua liikenteen melun yli, ja kotimatkaa epäilemättä säestää sulavan lumen vallaton litinä. Kaikkein viheliäisin vuodenaika alkaa lähestyä loppuaan.

Minä pistin merkille, että osa pyöräteistä on sulanut vapaaksi jäästä ja loskasta. Paikka paikoin oli jopa harjattu tappajasepepeliä pois kevyenliikenteen väyliltä.

kevät tulee ja samalla täyttyvät pyörätiet enemmän tai vähemmän hetkeksi pyöräilystä kiinnostuvista sesonkipyöräilijöistä. Eli kieroja kiekkoja, tyhjiä kumeja, ruosteisia ja hymyileviä ketjuja tiedossa.

Edit: Mutta hyvähän se vain on, että edes hetken aikaa innostutaan liikkumaan omin voimin. Vaikka tekeekin välillä pahaa seurata sitä pyörien kaltoinkohtelua.

Kiva sää kyllä. Tuli vain taas mieleen, että pitäiskö sittenkin niitä lokasuojia harkita. Aika pähkinä. Herr Biltema minua auttakoon.

kohta saa taas vetää bandannat vaakaputkesta kasvoille, kun pölyt nousee ilmatilaan.

^^Kura kieltämättä ropisee lahkeille varsin harmittavasti. Kunhan saadaan sepelit pois teiltä, niin sitten on hyvä olla. Täksi kevääksi/kesäksi voisin ostaa jonninlaiset suojalasitkin.

Täytyykin tehdä “Don’t skid on dog skit” -pinnakortteja jo valmiiksi.

http://www.ride2rock.jp/fmblog/img/ll/090223T12.jpg

Kimppatilaus?

hei jos tarkasti katsoo, niin eikös noissa ole tossa palmun alla pieni njs-leimakin?

Kumpulassa juuri nyt +5,5 C. Rohkeimmat asfalttipohjaisten hiekkateiden putsauslaiteyksilöt ovat uskaltanut työntää harjaksensa ulos lämpimän hallin ovista ja aloittaneet hitaan vaelluksensa itäisten lähiöiden kaduilla. Niiden katkonaisia jälkiä pystyy jo hetken matkaa seuraamaan Koskelan varikon läheisyydessä. Enää ei ole kauan siihen päivään, kun pistosuojaa uskaltaa vähentää ja pakata marathon plussat pimeään komeroon odottamaan ensi talvea.

Tänään überhyvässä kevätsäässä tuli vedettyä n. 45 km 42/16 välityksellä. Hienosti kulki monarkki.

http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2704/104/49/823527953/n823527953_1498817_952207.jpg

M

jarkko - 17:44, 11.4.2009 » Enää ei ole kauan siihen päivään, kun pistosuojaa uskaltaa vähentää ja pakata marathon plussat pimeään komeroon odottamaan ensi talvea.
Vaihdoin alkuviikosta 40 mm nappulat varustettuna pistosuojanauhoilla 23 millisiin Blizzardiin ja GP4000:een. Vajaa sata kilsaa tullu koluttua Helsingin ja vähän Vantaankin pyörä- ja autoteitä. Jossain on vielä sepeliä, niinku sitä on paikka paikoin läpi kesänkin, mut ainakaan viel en paikkahommiin joutunu.

lähipäivien perusteella vaikuttais siltä että kevättä pukkaa. jalankulkijat ovat jälleen sankkoina joukkoina löytäneet päästadin klv:t tuijottaen loukkaantuneen näköisenä niitä pitkin polkupyöritse liikkuvia, audistit koettelevat moottoreidensa kierroshuippuja Annankadulla, aurinko stikkaa öögaan, jokaisella sisäänhengityksellä saa keuhkoon hiekkapölyä. <3 kevät!

Onneks kohta on juhannus ja alkaa taas syksy :slight_smile:

Varmana kevään merkkinä joku jantteri puikkelehti jo viime viikolla Mäkelänkadun jalkakäytällä jalankulkijoiden lomassa epäilemättä aivan omin kätösin pitkän ja kylmän talven kuluessa speksaamallaan muodikkaalla konversiosinkilällä.

aurinko lämmittää aromit penkkojen paskakasoista ja silleen… En nyt halua pilata tunnelmia, mutta taitaa tässä olla vielä matkaa. Talven projekti venyy, joten keväälle ei jää työaikaa kuin sen 2 viikkoa ja sitten saisi jo olla kesä.

katuja harjataan kurvissa.

just kattelin ikkunasta mäkelänkatua, että lumet aika vähässä ja taivas ja valo jotenkin keväinen. tulin hyvälle mielelle.

huomenna räntää.

Laitoin pyörän nojaamaan pihasyreeniin. Sen oksanpäissä näytti olevan silmunalkuja.

risuplaanilla kaadettua pajua

pajunkissoista ei ollu puutetta

hyvässä vauhdissa

ekat vuohenputket söin juuri pihamaalta =)