Kevät ja Kildemoes

Sain eilen uudet kiekot alle ja kumit ja kammet vaihdettua, joten tänään piti sitten kiimoissa hiipiä aamulla takapihalle kameran kanssa. Tässä siis herkkä tutkielmani aiheesta Kevät ja Kildemoes.

http://lh4.ggpht.com/_-gyUI3oS2E8/SeWT0QMVtjI/AAAAAAAAAEc/XlI8rZRclcQ/sohva.jpg

http://lh3.ggpht.com/_-gyUI3oS2E8/SeWT0VeI7xI/AAAAAAAAAEk/LTV3S7h3tCU/sohva2.jpg

http://lh5.ggpht.com/_-gyUI3oS2E8/SeWT0QJ2DiI/AAAAAAAAAEU/j3rqXXjBtHc/KilPoltto.jpg

http://lh6.ggpht.com/_-gyUI3oS2E8/SeWT0G-Yl2I/AAAAAAAAAEM/X-2-8rdKwoA/Kilde.jpg

http://lh4.ggpht.com/_-gyUI3oS2E8/SeWT0FOCW7I/AAAAAAAAAEE/mosvXIqUkl8/s512/etukiekko.jpg

Speksit :smiley:

Runko
Vanha Kildemoes retkupyörä Aurinkotehtaalta, koko 58 cm, B-kaupan maalit kestäneet huonosti talven koitoksia ja innokasta polkupyörämekaanikkoa

Kiekot
Alesa X-plorer vanteet löytötavarana Turun maastosta, takana Dimensionin flip-flop, edessä joku Shimpan löytönapa irtokuulilla, edessä ja takana crow’s foot pinnaus radiaaleilla ja 3x pinnoilla, kumit 28 milliset Michelinin Cityt

Voimansiirto
Kammet 170 mm RPM:t, jonkun Paddy Wagonistaan mulle kovalla rahalla myymät, edessä 42 hampua, takana Jussin NJS-leimattu 16-hampuinen Dura-Ace ja Surlyn lukkorengas, polkimina BBB:n flatit muovikoukuilla ja tuplaremmityksellä

Ohjaamo
Joku kapea ranskis U6-verstaalta, sisäkumit tankoteippinä, stemmi originaali SR (kiimoissani katkaisin kahdesta lyhyemmästä stemmistä kierretapit, mahtaisko jostain löytyä korvaavia?), Weinmannin ISO jarrukahva ja no-name jarru löytötavarana, Selcofin tolppa ja joku vaahtomuovitettu kyhmyjoutsen PPPL:stä

Jaha, ei noi picacasan kuvat taida oikein näkyä. Vinkkejä?

Flickr kuvat toimii ok. Asiallinen kulkine tuo.

Kyllä ne kuvat toimii, mutta et voi laittaa niitä tuolla picasan tarjoamalla taulukkotaitolla. kopioi picasassa kuvatiedoston osoite ja klikkaa täällä viestikentässä IMG-nappulaa ja liitä kuvan osoite ja paina ok. ok?

→ ei siis table, tr, td,…

Niin mä tein ensin, mutta eipä näkynyt kuvia ollenkaan. Ilmeisesti picasa ei suosi hotlinkkausta, joka olisi kai oikea termi tuolla tavalla tehdylle kuvien linkitykselle?

tnts - 10:40, 15.4.2009 »

→ ei siis table, tr, td,…

Puhun tosi huonosti webbiä, voisko tota vähän suomentaa?
NKOTB - 10:43, 15.4.2009 »
tnts - 10:40, 15.4.2009 »

→ ei siis table, tr, td,…

Puhun tosi huonosti webbiä, voisko tota vähän suomentaa?
eli tänne foorumille ei voi laittaa samalla tavalla html-koodia kuin vaikka omalle blogille voi. Eli tämmöinen taulukko ei ole sallitun koodin rajoissa:

myöskään flashia jne tänne ei voi upottaa, paitsi videoplayereitä, jotka toimii erillisen lisäosan kautta automaattisesti.

Eli toi markup code tarkoittaa niitä sallittuja tapoja syöttää käskyjä, kuten [img ]http://?

Nyt nappasin kuvien osoitteet hiirellä kuvasta ja osoite taitaa olla eri kuin picasan antama linkitysosoite. Näkyyks noi nyt muille kuin mulle?

NKOTB - 10:57, 15.4.2009 » Eli toi markup code tarkoittaa niitä sallittuja tapoja syöttää käskyjä, kuten http://? Nyt nappasin kuvien osoitteet hiirellä kuvasta ja osoite taitaa olla eri kuin picasan antama linkitysosoite. Näkyyks noi nyt muille kuin mulle?
näkyy oikein. eli kuvan osoite on nimen omaan kuvatiedoston osoite, ei picasan sivun osoite, jolla kyseinen kuva esitetään.
tnts - 11:00, 15.4.2009 » näkyy oikein. eli kuvan osoite on nimen omaan kuvatiedoston osoite, ei picasan sivun osoite, jolla kyseinen kuva esitetään.
Joo sitä selaimen osoiterivillä näkyvää osoitetta en sentään tuohon tarjonnut, vaan sitä picasan tarjoamaa link this picture -osoitetta. Nyt ensimmäinen kuva katos mystisesti johonkin, mutta eipäs kiinnosta just nyt säätää tän asian kanssa enempää. Jatkossa täytynee luoda vaan tili flickriin.

Flickerissä on Yksivaihde group jonne voi tuupata pyöräilyaiheista materiaalia: Flickr: The Yksivaihde Pool

http://kuva.termiitti.com/image/393.jpg

Perjantai ja työpäivä.