Kasausestetiikka: harhaoppi, totuudet ja konsensus

Ja Cannondale Trackit. Jotenkin pomppaa heti silmille silleen ärsyttävästi.

ihan oikeeseen suuntaan oot menossa mikäli martti salmista on uskominen ja Hänen oppejaan soveltaminen. musiikinteorian tunnilla hän haastoi jotta: nää säännöt kannattaa nyt vaan opetella kiltisti niin sit ku niitä rikkoo, tietää mitä tekee.

e. eli varmaan niitä sääntöjä olis runkojen ja muiden suhteen lujuushommat jne materiaalien sanelemat ehdot, mut niistä pitää huolen aika usein valmistaja. sit kasauspuolella tietenki ajoergonomia jne aika pakollisia. värikoodaus olis kai sit vähän niinku millasella groovella noi yllämainitut nuotit soittaa.

1 Like

Siis oikeaoppinen lokarien asennus, mikä on toki tärkeää sekin. Ja loppujen lopuksi kyse vain symmetrian hakemisesta. Kunnon insinöörimeininki kaukoidän velhojengillä.

Täytyy kyl myöntää että alko tekee mieli asentaa lokareita.

Oliko täällä jossain joku lanka esteettisimmistä komponenteista tai jotain sinnepäin, ku muistelen sellaisen nähneeni? EDIT: Ja siis hakua yritin, vaan en löytäny tai keksiny oikeita sanoja mitä otsikossa ois pitäny lukea.

https://www.yksivaihde.net/t/epaterveen-rajoilla-palikkafiilistelyn-oudot-ilot-topikki/34873

Tämä?

Thänks. Eipä ois ollu mitään toivoa löytää tuota nimen perusteella :smiley:

2 Likes

No joo, eihän tuo nyt varsinaisesti mikään estetiikkatopi ole, joten ei sen pitänytkään löytyä :slight_smile: . Enempi semmosta “pervoimmat makuelämykset”-tyylistä horrorpornoa.

1 Like

Onko täällä vielä keskusteltu erikokoisista laipoista etu- ja takanavassa?

varmaan lähinnä mack kimppa toplossa

takana hf tai toispuoleisesti hf ja edes lf why nottis

Mieluiten mätsäävät edessä ja takana, jos pitää olla eripari niin ehdottomasti korkee takana ja matala edessä. Poikkeuksena dynamoetunapa.

Takana kun on korkeempi flange tai syvempi kehä niin saattaa näyttää nopeemmalta. Ei kai siinä muuta.

Dynkky ei ole poikkeus vaan esteettinen harhaoppi. Muuten olen samaa mieltä.

Tekis mieli kasaa yks phixyprojekti kirkkail osil mut kiekot ja stonga tulee erinäisistä syistä johtuen olemaan pakosti kokomustat.

Oon niin jotenki menettäny tatsini et en tiedä mitä ajatella asiasta enkä ees tajuu että miltä tommone yhdistelmä niinku näyttäis sitte. Ajatuksianne kaipaisin nytte tähä.

no hemmetin hyvältä ja näyttäisin mut en postaa pyöriäni internettiin koska incognito :cowboy_hat_face:

Ei tää nyt ihan niin yksinkertaista oo. Tuleeko droppi vai jonku muun mallinen tanko? Quill vai ahead? Setback vai suora tolppa?

Lähtökohtasesti oon vähän skeptinen kyllä.

Tää oli komee

Tulee ahead + riseri. Tolppa suora tai setback, riippuu kehoni tuntemuksista.

Riseri voi kyl olla vähän haastava, kun siitä jää niin paljon näkyviin verrattuna tommoseen teipattuun droppiin. Oliks Syntacella tai jollain niitä semmosia hopeisia stemmejä, joissa oli musta faceplate? Semmonen vois auttaa asiaa.

Mut jos ei kokonaisuus semmosta klassista estetiikkaa edusta muutenkaan, ni miksei sit vaan mustaa kaikki tyynni?

No siks ku kokonaan mustilla osilla olevat pyörät ällöttääpi ja inhottaapi mua nytte.

Ehkä mä testailen. Kai se vaan pitää itte nähä.

Mulla on ysäri-maantiepyörä, jossa tummanharmaat kehät, musta stemmi ja stonga, mutta tanwallit, kirkas haarukka, kammet ja satulatolppa. Ei toi okseta, mutta ei ehkä täysin visuaalisesti tyydyttäväkään ratkaisu.