Kasausestetiikka: harhaoppi, totuudet ja konsensus

salatut elämät ajon diktatuurin ikeessä;
turvasatama graafisille kokonaisuuksille

nirvana kategorioittain

jedihommelit. kyl te tiedätte.

GO

varaan tässä performatiivisesti paikan legendaarisen toban etusivulta

enempi parempi

tääo hyvä topsula

joku vois kaivaa esimerkkejä fillareist joissa estetiikat kohillaa ja sitte voitais puida että mixi näin

en oo ottanu viel amakuvia mut yli kymmenen vuoden nettiajeluiden pohjalta oma totuus alkaa muodostua.

mikä väri on internetin nopein väri?

Jaa kerätäänkö normisto vai edetäänkö case-by-case periaatteella?

#8

barsillahan viitataan ilmeisesti teipin väriin. täysin validi ja käytännöllisiin syihin perustuva normi pl. jos omistat esim. saronninpunaisen colnago masterin ja tarpeeks isot sekä väljät kassit niin valkonen teippi kunha stemmi on sit musta ja kaikki muu partsi kirkasta, on varsin ok mikäli lukeudut nostalgiarunkkareihin mihin tosin automaattisesti lukeudut ko. fillarin omistaessasi.

sitten kans ainakin melko umpimusta on aina hyvä

umpimusta eli unpimusta on hirvee riski. kieltämättä munkkiksen mustamakkaraspex 1x1 pärähydytti yllättävän kovaa, mutta en luota objektiiviseen sisäänottooni koska olen rakastunut nännipihoilleni viime kesänä tunkeutuneeseen foorumipikkuveljeeni.

you tell me.

eikä tehdä tästä lankaa jossa on liian vähän kuvia. jookos kookos.

otan kans tästä postauksen ja myyn tän myöhemmin mainoksille
e: fuck off värilliset partsit

ananasdas - 22:00, 22.1.2016 » fuck off värilliset partsit
fair enough. aikakausispesifisille projuille (lue: ysärimaasturit/kleinivähemmistönedustajat) sallittakoon elaksointisekoilu mut muuten ni sellanen Skidimäinen detaljeilla flirttailu on ehdoton maksimi ja yleensä sekin tuomittu failaamaan
ununu - 21:52, 22.1.2016 » barsillahan viitataan ilmeisesti teipin väriin. täysin validi ja käytännöllisiin syihin perustuva normi pl. jos omistat esim. sanninonpunaisen colnago masterin ja tarpeeks isot sekä väljät kassit niin valkonen teippi kunha stemmi on sit musta ja kaikki muu partsi kirkasta, on varsin ok mikäli lukeudut nostalgiarunkkareihin mihin tosin automaattisesti lukeudut ko. fillarin omistaessasi.
Tää on kauneinta mitä mulle on täällä sanottu. <3

(Paitsi stemmi kyl vaihtuu kirkkaaksi.)


nuo värikkäät on niitä parempia

Mun käyttöfiksissä on sellanen ison rattaan paikalle asennettava ketjusuoja, bashguard tai joku sellanen ja voin avoimesti myöntää tykkääväni sen ulkonäöstä.

alle kymmenen logoa rungossa ei oo mitään, enempi parempi siinäkin

yksvärisille rungoillehan tää on aika helppoo. jos on satulaputken klämppi, se on samaa väriä kun kehät ja ohjainlaakeri. sit voidaan siirtyä putkiosiin ja kampiin mitkä on samaa väriä keskenään ja rungon värin tummuudesta sekä jos oli klämppi niin eri väriä kuin se ja kaverinsa, muuten voi olla samaakin. satula teipit kumit on mustia ja sit viimesenä navat, pinnat, nippelit ja rattaat amuse me. tequila sunrise värisis liukuvärigradienttirungois mennään sit jo tieteellisen kirjottamisen puolelle ja sen speksin voi tehä joku muu

seesteiseen poukamaan johtavan yksityiskohtaisen merikartan sijasta heitän tässä vaiheessa ainoastaan kapean majakan valon keilan: ylevöityminen

fuji prot on aika hyvin väriteltyjä usein

Värityksessä on selvästi kaksi ääripään koulukuntaa:

  1. Kaikki pyörän osat, joiden funktio on sukua toisilleen, ovat keskenään saman värisiä.

  2. Väritys ei noudata mitään toiminnallista logiikkaa, vaan on puhdasta grafiikkaa. Esimerkiksi ne Lookin pyörät, joissa on Mondrian-väritys.