Kansainväliset postikulut

Jengihän on tilaillut tavaraa ympärimaailmaa ja osa varmaan yksityisiltäkin toimittajilta. Kysymys kuuluukin, mikä on paras ja halvin keino tavaran lähettämiseen yhdysvalloista? Kaikki laskurit mitä löysin antaa satojen eurojen postikuluja. Firmoilta jopa kokonaisen pyörän kun saa n. 130$ tai jopa alle toimituskuluilla. Omalla rungolleni tuli toimituskuluja talvella noin 80$.

Tähän voisi samalla listata toimituskuluja ja kokemuksiatavaran tilauksesta, toimituksesta ja maksuista näin kansainvälisellä tasolla. Veroista ja tulleista on jo lanka mutta itse muista kuluista ei. Kiitos!

Japanista saa rungot ainakin 120-136$ postikuilla.
Jenkeistä omani tuli 65$ postikuluilla.

Katso tarjoaako tämä halvemmat postikulut kuin kauppa, josta tavarat ostat. Kaupasta siis lähetetään kamat tonne “tekmääsi” (Joka on siis tuon firman oikea osoite) osoitteeseen nimelläsi ja ym ja he lähettävät tavarat sinulle oikeaan osoitteeseesi. Toki pitää maksaa myös yhdysvalloissa postit, mutta siltikin voi päästä halvemmalla.

Postit näät tästä; https://www.borderlinx.com/m/total-cost-calculator

Kokemuksia firmasta on Briteistä tilattuna ja hyvin on pelannut.

Sain tollakin laskurilla postikuluiksi yhdelle rungolle yli 500 dollaria.

EDIT: edellisen tilauksen, kyseessä siis runko, postikulut jenkeistä oli 65$, ilamn vakuutusta.

onko hajua miten kannattais lähettää kokonainen pyörä jenkeistä tänne? Myyjä sanoi että lähettäminen maksaisi minimissään 645 dollarria mikä ei kyllä oo varmaan halvin vaihtoehto. ja kyseessä ei taida olla mikään massinvedätys koska vaikuttaa rehdiltä kaverilta ja valmis perumaan kaupat…

Aika pitkälti näyttää siltä että yksityisen henkilön postittamana postikulut tosiaan kipuaa pilviin. Mikäli siis jenkeistä on kysymys. Ainoa järkevä vaihtoehto tuntuu olevan reissulla osto ja koneeseen muiden matkatavaroiden kanssa.

Pari njs runko jäänyt hankkimatta tämän takia. Onneksi sentään japanista ei ole ongelmaa postituksen suhteen ja EU:stakin jotain löytyy=)

^
höpö höpö

Kyllä koko pyörän saa jenkeistä Suomeen noin 150-200$, kun käyttää USPS:n halvimpia paketti lähetystapoja. Tosin näissä ei silloin ole seurantaa yms, joten kaikki myyjät eivät suostu sitä käyttämään. USPS:llä on kuitenkin myös muita parempia lähetystapoja, joihin sisältyy seuranta mahdollisuutta yms., mutta nämä toki ovat myös kalliimpia.
Tuo 600+ hinta on varmasti kuriirille, joilla koko pyörän lähettäminen kyllä maksaa paljon.

Itelle tullu pari runkoa, joiden postit olleet noin 100$ per runko, ja kiekot joiden postit myös olivat 100$ luokkaa. Rungot tulleet niin isossa paketissa johon olisi mahtunut jopa koko pyörä hyvin pakattuna. Ja toinen runko ja kiekot tuli kyllä ihan yksityishenkilöiden lähettäminä. Mitä muutamista pyöristä kyselly posteja jenkeistä suomeen, niin jos ovat olleet suostuvaisia lähettää sen USPS:llä, niin tuollaista 150-200$ luokkaa olleet.

Jenkeistä 55$ postikuluja keulan lähetys käyttäen USPS:ää, mutta oisko jotain halvempaa vaihtoehtoa jolla voisi säästää muutaman euron?

LFGSS:sssssssä olis yhdet kiekot mitkä haluisin. Myyjä sano postikulujen olevan n. 60 puntaa, joka kuulostaa kyllä aika stydiltä. Millasia kuluja muilla ollut, ja millä lähetetty?

(kaikki) britit eivät tunnu olevan kovin käteviä kamppeen lähettämisen kanssa. näin ollen olen järjestänyt moiset hommat omatoimisesti niin, että myyjän ei ole tarvinnut kuin ilmoittaa toivottu noutoaika & sopia tähän liittyvät detaljit kuriirin kanssa.

tämä palvelu on osoittautunut toimivaksi. hintaa kiekkosetin kuskaukselle on tullut n. 20 puntaa. tosin edellisestä on jo n. vuosi aikaa, joten hinnat ovat voineet noustakin. kuudessa kybässä puntia on kyllä joka tapauksessa reilusti ilmaa.

2011 lopulla ostin Lontoon foorumilta kiekon ja vanteen ja p&p oli muistaakseni £20-25. Sit taas toisaalla, kun kyselin toiselta kauppiaalta kiekkoparista, niin hän antoi hinnaksi £45, joka perustui Lontoosta Tukholmaan lähetetyn kiekkoparin hintaan. Että joo, kannattaa kysellä myyjältä edullisempia vaihtoehtoja tai säätää itse.

Jonkun stemmin tai satulan lähettäminen Priority-luokassa ja seurannalla maksaa sen £10, kun taas olen ilman seurantaa saanut yhden kasettikeskiön 3 punnalla.

Jea, saatiin postit sovittua £25. Kiitoksia molemmille!

Jos lähetän maksikirjeen Britteihin, niin tuleeko Priorityn mukaan seurantatunnus vai pitääkö lähettää kirjattuna kirjeenä, jos tunnuksen mielii?

economyssä ei ainakaan tule. Prioritystä en ole varma.
postipaketissa tulee ja oli pari viikkoa sitten takin sinne lähettäessäni euron economymaxia kalliimpi, mut nopeampi ja seurantatunnuksellinen™.

riippuu varmaan paketin koosta ja painosta et miten eri lähetystapojen hinnat sattuu osumaan, mikä kannattaa valita jne…

Okei. Pitänee käydä postissa kysymässä, kun heidän hinnastonsa mukaan halvin paketti UuKoohon olisi 23€ (Economy-maksin, Priority-maksin ja Kirjatun kirjeen erot ovat pari euroa ja kokonaishinta kympin hujakoilla).

oma tapaus:

nahkatakki 1737g

maksikirje 22€/8-10pvä, postipaketti 23€/5-7pvä

Aah, okei. Kuvittelin, että kyseessä olisi jokin kevyt, taskuun mahtuva takki. Alle 500 grammaista oon itse lähettelemässä (ehkä).

kid_scientifik - 12:56, 20.1.2013 » (kaikki) britit eivät tunnu olevan kovin käteviä kamppeen lähettämisen kanssa. näin ollen olen järjestänyt moiset hommat omatoimisesti niin, että myyjän ei ole tarvinnut kuin ilmoittaa toivottu noutoaika & sopia tähän liittyvät detaljit kuriirin kanssa. [tämä](http://www.parcel2go.com/) palvelu on osoittautunut toimivaksi. hintaa kiekkosetin kuskaukselle on tullut n. 20 puntaa. tosin edellisestä on jo n. vuosi aikaa, joten hinnat ovat voineet noustakin. kuudessa kybässä puntia on kyllä joka tapauksessa reilusti ilmaa.
20£ kiekoille juuri nyt, eipä noin kevyet sais tuotakaan maksaa

fillari hollannista - suomeen? myyjä jätti mut vastuulle etsiä lähettäjä. kenellä kokemuksia?

Rumu - 22:26, 23.3.2013 » fillari hollannista - suomeen? myyjä jätti mut vastuulle etsiä lähettäjä. kenellä kokemuksia?
Pari kiekkoa samassa paketissa Hollannista tilanneena, voin sanoa, että tulee kivasti perille. Myyjän vastaus postimaksutiedusteluihin: "i checked the rates for shipping and its costs 25 euro for a parcel with track and trace and 30 for track and trace with insurance."

Eli eiköhän se runko/fillari tule myös ihan järkihinnalla tänne perukoille.

Mulle tuli tammikuussa Saldenilta fillari Hollannin postin pakettipalvelulla. Suomen päässä toimitus meni hienosti - en muista kenen kautta tuli.

Hollanti kääntyy Google Translatella kivasti, joten sivujen yksikielisyys ei kaada maailmaa.