Kaikki myyty!

Kaikki myyty!!!


29er kumit Maxxis Cross Mark 29x2.10. Taittuvat. Vähän ajetut.
Photo of n/a in Oulu, Finland. Maxxis Cross mark 29x2.1


Salsa Woodchipper2 droppitanko: yläote 44cm, alaote 57 (oisko max 3cm lyhennetty), hyvä ja siisti kunto, OS-kiinnitys, Tektron sinkulajarrukahvat, XLC cantijarrut, kuoret, vaijerit, Eastonin tankonauhat, bolt on - ride like a maniac. KoolStopin palat kuluneet mutta kyllä näillä viikkokrossit kahlaa hyvin läpi. Narujen mitoitukset L-koon Pompinoon. 75e/kaikki, 65e/tanko+kahvat MYYTY


Teräksinen tiukkakulmainen 1 1/8 katuratakeula. Ac 37cm, kaulaputki 23cm. Kiinni Shimano 105 jarru, crossikahva ja käpy. Tässä mahtunee pyörimään 28 kumi, mutta krossinappulakumi tuskin.
Kuvia löytyy pinkbikesta kun keula on kiinni Pomppiksessa. 50e/koko setti
VARATTU


Etukiekko, Halo Aerotrack vannenauhalla. Ehjä, siisti, suora ja kepeästi pyörivä. Tällä ajettu ehkä max 150km, jos sitäkään. Ei oo juuri jarruteltu, joten jarrupinta siisti. Mukaan vähän ajettu Specialized All Condition 25mm kumi. 60eVARATTU

http://ep1.pinkbike.org/p4pb12658885/p4pb12658885.jpg
Etukiekko Mavic OpenPro kehä/Dimension napa. Ihan kelpo suora, mutta jarruteltu on. Jarrupinta kumminkin vielä hyvässä hapessa ja kiekko muutenkin ihan smooth. Hyvä crossikiekko. Vähän ajettu Gatorskin 25mm mukaan. MYYTY

http://ep1.pinkbike.org/p4pb12658886/p4pb12658886.jpg
Takakiekko: Fix/Fix, OpenPro kehä/On-One napa. Rattaina Surly 19t ja Shimano vapari. Tämä vaatii pientä oikaisua, mutta hyvä ja kestävä crossikiekko tämäkin. Jarrupinnat vähän kulunu, mutta pintaa vielä loistavasti rossitouhuihin. Rattaineen päivineen + Gatorskin 25mm. MYYTY

Kombinaatiot:
OpenProt rattaineen, ilman kumeja 75e MYYTY
Gatorskinit 2kpl ja Specialized All Condition, loistokuntoisia kaikki yht. 40e

http://ep1.pinkbike.org/p4pb12669617/p4pb12669617.jpg

[s]Haro Mary SS 29er 18". Ketjun kiristys hoituu EBB:llä, joten tällä voi ajaa tarvittaessa sinkulana tai vaihteilla. Pakettiin kuuluu runko, keula ja ohjainlaakeri (PRO alu/kuitu 465 & Ritchey WCS), jarrut (Avid Juicy Carbon, Shimano XT-centerlock 160 levyillä), kiekot + kumit (Shimano MT75 tubeless & Schwalbe Nobby Nic/Rocket Ron 2.25 litkutettuna), voimansiirto (kammet Shimano XT, ratas Race Face narrowwide 32t, ketju + takaratas 17 & 18), tanko (Race Face Next SL OS Carbon), lukkotupit (uudet), putkiosat (satulatolppa Ritchey WCS tai Thomson Elite, stemmi Ritchey WCS OS), satula (Specialized Romin 143 Evo comp). Mukaan saa vaihdekorvakon sekä vaihderomppeet (X0 9-lehtinen takapakka, X9 vipu, X9 takavaihtaja ja 9-ketju). Mukaan flättipolkimet kuvissa näkyvien lukkospedujen sijaan. Rungossa toki on kulumajälkiä, niinku pitääkin, mutta toimivuus on 10+. Tästä kohtuupainoinen, monikäyttöinen ja kaikin puolin loistava ajopyörä. Itselläni on mittaa n.180cm, mutta pelittänee about +/- 5cm mittaisella.
http://www.pinkbike.com/photo/12669618/
http://www.pinkbike.com/photo/12669619/[/s]
MYYTY

Tavarat Oulussa. Hakijat etusijalla, mutta kiekkojenkin postitus onnistuu. Yhteydentotot puh. 044-5367472, rantajii(at)gmail.com tai priva.

Janne Ranta

edit. hintoja päivtetty.

Laittelin Konan stemmistä savumerkkiä tulemaan

Jep, molemmille.

Päivitys. Myydyt poistettu ja lisätty uutta kampetta myyntiin.
Pyöräily on niin nähty, joten on olemassa mahdollisuus että Pinkbiken kuvissa näkyvä Haro Mary SS 18" sekä Pompino L tulevat myyntiin myös.

Ei tämä mikään markettimaasturi ole. Harvinaista ja toimivaa herkkua. Pesee kaikenmaailman ylihinnoitellut Surlyt, tusina Unitit sun muut mennen tullen :slight_smile:

Taisi kompliitti maksaa wigglellä (olikohan se wigglellä vai parkkerilla vai missä) parhaimmillan 350e, kyl mä sanoisin markettimaasturiksi.

Alkuperäisosaahan tossa ei toki kauheasti ole, paitsi toi huono ebbi.

kiinnostaisi, että millä perusteella keula on ratakeula

No alkoihan se vikinä;) Jumalat ovat puhuneet, päivitin ilmoitusta että herroja miellyttää.

otsikossa toki yhä ratakeula

Kiitos nostosta, nyt sekin on päivitetty.

mulle jäi auki, millasta keulaa saa myydä ratakeulana

varmaan nyt hyvänä lähtökohtana on: ei jarrureikää, jyrkälle keulakulmalle suunniteltu (yleensä pieni rake), keula jota myydään liikkeessä ratakeulana, tai keula joka tulee ratarungon mukana?

edit koska puhelin tökki.

Taisin ostaa ko. keulan ratakeulana, josta syystä nimitys on jäänyt kummitteleen. Onhan tuo Pompinossa kiinniollessaan toki “rataisampi”, tiukempi kulmainen ja raken osalta eri maata kuin orkkishaarukka, mutta ei se taida teidän luokituksessa riittää. Ihan sama, termistöä tarkennettu ja hintaa tiputettu.

Mitä jos käy ajamassa radalla, kai se muuttu ratakeulaksi sillä? Ainiin, mutta Oululaisten kohdalla ei ole kauhean todennäköistä. Mun mielestä Jannen pitäis korjata otsikkoon “katuratakeula”, sillä tuo pelkkä “keulaa” ei ole kovin informatiivinen.

Miksköhän ebbi on huono?

Ei se huono ole. Eikä Mari ole markettimaasturi vaikka viimiset myytiinki puoleen hintaan.

josbanse - 17:04, 10.9.2015 » kiinnostaisi, että millä perusteella keula on ratakeula
Mites se meni ku joku joskus myi rataetukiekkoa Johannes91?

mutku vanha suola janottaa, pahaa oloa pitää siirtää muille.

ajaisitte enemmän.

Myytyjä poistettu ja hintoja viilattu ronskisti alaspäin. Vielä on kuitenkin tavaraa kaupan ja krossikausikin vasta aluillaan.